Şimdi Ara

Focus 2 2011 model lpg tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 model focus 2 27000 km olan arabam lpg montaji dusunuyorum tavsiyeleriniz

brc 1650 tl
    tartarani 1700 tl
    prins 2000 tl

hangisi sizce ve neden ve kacak yakit cekme olayi varmi yuksek devirlerde bilgisi olan

sakarya montaj fiyatlari

ford kullanip tavsiye de buluncak kisilar 20 gun icinde lpg montaji yapilacaktir/

cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: cello54

merhaba

2011 model focus 2 27000 km olan arabam lpg montaji dusunuyorum tavsiyeleriniz

brc 1650 tl
    tartarani 1700 tl
    prins 2000 tl

hangisi sizce ve neden ve kacak yakit cekme olayi varmi yuksek devirlerde bilgisi olan

sakarya montaj fiyatlari

ford kullanip tavsiye de buluncak kisilar 20 gun icinde lpg montaji yapilacaktir/

cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler

Sizin arabanız da cihazda ziyade montaj servisi önem arz eder VE zrzcınıza normal kit değil obd li süper kit takılmalıdır.Söylemiş olduğunuz fiyatlara bakınca da prins in en ucuz ve enjektörü farklı olan sistemin fiyatı verilmiş.SİLVERLİNE galiba diğerleride obd siz normal sistem ve aracınız ın bujilerinede bakılmalıdır öncelikle siz hangi ilde olduğunuzu söylerseniz ona göre yardım edebilirdik

• 2000 liralik Prins taktirmakla OBD2 baglantili BRC, LOVATO,ATIKER, LANDIRENZO vs vs taktirmanin arasinda cok fark yok ki...
    Prins"i Prins yapan Japon KEIHIN enjektorler.
    Hatta bildigim kadariyla ucuz PRINS enjektor kullanan o sistemin (Silver Line) enjektor gurultusu fazla.

Japon Keihin enjektorlu "Prins VSI" sistem olsa tamam Prins de dusunun diyecegim. Tabi gecen yillarda o bitmek bilmeyen kronik regulator arizalarina cozum urettilerse Prins listenizde olsun. Belki son zamanlarda sattiklari kitlerde daha sorunsuz regulatorler vardir, bunu da mutlaka yetkili bayiden veya en guzeli distributor cagri hattindan bilgi alarak teyit edin.

Markalari gectim... Yasadiginiz yerde en iyi usta kimse oncelikle ona gidin. Ne onerirse onu takin. LPG donusumunde en onemli faktor montajdir, ustaliktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BRC takılmıştır araca 1500 x 12 taksit gayet güzel 1 ay içinde muayene yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cello54

BRC takılmıştır araca 1500 x 12 taksit gayet güzel 1 ay içinde muayene yapılacaktır.

kazasız belasız hayırlı sürüşler olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.