Şimdi Ara

FOCUS 2 1.6 BENZİN+LPG OTOMATİK NASILDIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekonomik araç ve Focus 2 1.6 A/TOcağınıza incir ağacı dikmek için daha iyisini bulamazdınızBirde LPG'yi söktürün benzinle binin evin ortasında yaz-kış incir yersiniz
    Şaka bi yana amcaoğlunda Focus 2.5 var Üstelik düz vites 100 Km'de 15 Lt yakıyor ama bu tüketimde birazda agresif kullanımın payı var ama yinede bu 100 HP Zetec'ler yakıtı içiyor söylemedi demeyin.Ama benim için tüketim sorun değil derseniz yol tutuş'u için bile alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Ekonomik araç ve Focus 2 1.6 A/TOcağınıza incir ağacı dikmek için daha iyisini bulamazdınızBirde LPG'yi söktürün benzinle binin evin ortasında yaz-kış incir yersiniz
    Şaka bi yana amcaoğlunda Focus 2.5 var Üstelik düz vites 100 Km'de 15 Lt yakıyor ama bu tüketimde birazda agresif kullanımın payı var ama yinede bu 100 HP Zetec'ler yakıtı içiyor söylemedi demeyin.Ama benim için tüketim sorun değil derseniz yol tutuş'u için bile alınır

hocam dediğiniz araç tan kardeşimde var 2011 model oda 8-9 fln yakıyo sizin amcaoğlu nasıl sürüyo aca aracı ki benim kardeşimde agrasif kullanır o araçta bi sorun da olabilir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: acumhur01

quote:

Ekonomik araç ve Focus 2 1.6 A/TOcağınıza incir ağacı dikmek için daha iyisini bulamazdınızBirde LPG'yi söktürün benzinle binin evin ortasında yaz-kış incir yersiniz

hocam dediğiniz araç tan kardeşimde var 2011 model oda 8-9 fln yakıyo sizin amcaoğlu nasıl sürüyo aca aracı ki benim kardeşimde agrasif kullanır o araçta bi sorun da olabilir tabi

Sorun yok kaç defa aracı ustaya götürdük hiçbir sıkıntısı yok ilk günki gibi dediler araç zaten 2011 model ve daha ilk ağır bakımına bile girmedi.Ama amcaoğlunun bir sürüşü var akıllara zarar

• 2008 Model focus 2.5 LPG li kullanıyorum.
    Yakıt olarak ekonomik değil maalesef. Şehir içi 30 kuruş yakar kmde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ankarayı bilen bilir çok trafik yok bence ve sürekli Konya yolu ve Eskişehir yolunu kullanıyorum 10-12 ortalaması tutturulabilir bence. Ki 25 kuruşla 30 kuruş arası 10000 km de 500 lira oynuyor ve c sınıfı tüplü bir araç en az 25 yakar zaten. Bence çok abartılı bir durum yok ne dersiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acumhur01

quote:

Sorun yok kaç defa aracı ustaya götürdük hiçbir sıkıntısı yok ilk günki gibi dediler araç zaten 2011 model ve daha ilk ağır bakımına bile girmedi.Ama amcaoğlunun bir sürüşü var akıllara zarar

Bu motor teknolojisine güce ve ağırlığa çok yakın 1.6 hitler golfte de abim bi depo lpg yi 350 km de bitirirken benim özellikle kalkışlarda daha devirli kullanmam 300-320 gitmesine sebep oluyordu. Bence kalkış ara hızlanma ve dik yokuş çok etkiliyor bu tarz nispeten kuvvetsiz eski tip motorları. Agresif kullanım dediğiniz şey de tam olarak bu tarz şeylerin sıklıkla yapılmasını içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik156 -- 28 Şubat 2015; 19:37:18 >

• Otomatiği sorunsuz ve sağlamdır. Kullanması keyiflidir. Şehiriçi 12 litre LPG yakar. Fazla performans beklemeyin. Tavsiye edilecek bir araç. Temizse alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Otomatiği sorunsuz ve sağlamdır. Kullanması keyiflidir. Şehiriçi 12 litre LPG yakar. Fazla performans beklemeyin. Tavsiye edilecek bir araç. Temizse alınır.

Peki bu araçlardan çok yok mu piyasada arama kriterlerini 32000 tl yaptığımda bile çok az hb araç çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik156

quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Otomatiği sorunsuz ve sağlamdır. Kullanması keyiflidir. Şehiriçi 12 litre LPG yakar. Fazla performans beklemeyin. Tavsiye edilecek bir araç. Temizse alınır.

Peki bu araçlardan çok yok mu piyasada arama kriterlerini 32000 tl yaptığımda bile çok az hb araç çıkıyor

Var da bütçeniz az. Hatchbackler daha fazla tutuluyor. Geçtiğimiz yaz 2001 model Focus HB'yi 22.500'a sattım. Bunca zamdan sonra 26-27 arasında Focus 2 HB otomatik + LPG bulmak biraz zor olacaktır.
  • Teşekkürler. Yalnız koca forumda biri de çıkıp demedi ki bu araca sahibim yakıt ortalamam şudur şanzımanı şöyledir parça fiyatı piyasası falan. Tamam eyvallah yakıtı konuşuyoruz da bir tane mi ayrıntılı yazacak kullanıcısı yok şu arabanın koca forumda? Veya konu yanlış yerde mi?

• quote:

Teşekkürler. Yalnız koca forumda biri de çıkıp demedi ki bu araca sahibim yakıt ortalamam şudur şanzımanı şöyledir parça fiyatı piyasası falan. Tamam eyvallah yakıtı konuşuyoruz da bir tane mi ayrıntılı yazacak kullanıcısı yok şu arabanın koca forumda? Veya konu yanlış yerde mi?

Birkaç ay önce Focus 1 otm sahibiydim. Aynı motor aynı şanzıman (4ileri otm+100ps zetec benzinli.) . İyi bakılmışsa şanzıman motor sorunsuz ve ömürlüktür. Parça fiyatları orta seviyede. Yan sanayii olanlarını bulmak mümkün. Yakıt tüketiminiz LPG cinsinden şehiriçi 12, şehirlerarası 7.5-8 litre civarı olur. Şu anda da Focus 2 sahibiyim. Farklı sorularınızı cevaplandırmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 1 Mart 2015; 1:13:39 >
  • Teşekkür ederim yardımınız için. Peki sizce piyasası ne kadar olmalı donanım paketlerini pek anlamadım sahibinden ilanlarından anlaşılmıyor bakacak bir kaynak da bulamadım ama orta donanım temiz bir aracın şişirilmemiş alım fiyatı ne olmalıdır?

• quote:

Teşekkür ederim yardımınız için. Peki sizce piyasası ne kadar olmalı donanım paketlerini pek anlamadım sahibinden ilanlarından anlaşılmıyor bakacak bir kaynak da bulamadım ama orta donanım temiz bir aracın şişirilmemiş alım fiyatı ne olmalıdır?

Piyasası hakkında tam bir yorum yapamıyorum, piyasa birbirine girmiş durumda. İnternetten az çok fikir sahibi olablirsiniz.

Makyajsız kasada Trend boş, Collection orta, Ghia full donanım oluyor.

Makyajlı kasada ise Titanium full oluyor.

Makyajsız bakıyorsanız aracın Ghia olanını tavsiye ederim, dolusunun keyfi başka oluyor.

• Vallahi bana da tam olarak öyle geldi şöyle bi tanıdık bulsam mükemmel olacak gibi. Tam kısmet işi ya benim de gönlüm doludan dijital klima sony müzik sisteminden yana ama çok az sayıda ilan var bence ve herkes kafasına göre fiyat biçmiş. Sanırım orta donanım makyajlı kasada bitecek bu işin sonu. Öyle çamurluk boyası falan takıntım da yok aslında yürüyen sağlam olsun direkler darbesiz tavan boyasız tamamdır bence ama dediğim gibi siz daha iyi bilirsiniz benim ilk şahsi aracım olacak kısmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik156 -- 1 Mart 2015; 1:07:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.