Şimdi Ara

Focus 1 mi (HB Kasa) ww Bora mı cok kararsız kaldım?(19 Bin Tl Butcem Var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu bir arkadas isteği üzerine acıyorum kendim icin değil yani.Arkadasın aradıgı ozellikler TİP olarak hangisi daha spor duruyor ve guzel duruyor.Ve performans olarak hangisi iyi? yakıt olarak hangisi iyi? konfor olarak hangisi iyi? iç tasarım olarak hangisi?

• c-) hiçbiri
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    neden ikiside kotu demek istedin? tavsiyen nedir?
  • focus1 efsanedir 8 sene kullandık kaza sonucu pert olunca köpeğim ölmüş kadar üzüldüm,sağlam,dinamik,sorunsuz kullanırken zevk veren bir arabadır.focusun muhteşem şasi ve yürüyeninden sonra diğer firmalar başta vw şasi ve yürüyenlerini değiştirmek zorunda kalmıştır.bora buna dahil değildir
  • babasamsunlu kullanıcısına yanıt
    Yani kendi fiyatındaki boradan daha iyidir diyorsun?
  • ben focus 1 derim 2.5 sene kullandim cok memnun kaldim

aldigi arac temiz olsun yeterki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1221

Yani kendi fiyatındaki boradan daha iyidir diyorsun?

kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sadece 3 sorum var cevaplarsan cok sevınırım. focusun nelerınden memnun kaldın? kmde şehir içi kaç kuruş yakıyor ve şehir dışı? aracın temiz olması ne demek nesıne bakcam temiz olması ıcın?
    8 senedir focus kullanmışsın vay be kardesim arabanın en cok memnun kaldıgın şeyler nelerdir? seri kacıyor mu mesela golf gibi punto gibi hızlanması ve performansı nasıl? yakıt durumu nasıl?
  • focus 1 le en son ölcum yaptigimda 120 km de 30 tl yakti lpg de bu 130 un 30 u sehir ici 100 u uzun yol diyelim .. uzun yolda 100 110 120 130 araliklrinda gittiim

memnun kaldgm yonleri 100 beygr arac ama atik yani bayagi soprtf bi durusu var hb lerin , bana ciddi bi srun cikarmadi kullandgm muddetce ,cok iyi bi yol tutusu var , satisa cikardim hic para kaybetmedim ikinci gun satildi tutulyo .. aklima gelenler bunlar

eksisi konforsz luk biraz , sert bi arac biraz..

• quote:

8 senedir focus kullanmışsın vay be kardesim arabanın en cok memnun kaldıgın şeyler nelerdir? seri kacıyor mu mesela golf gibi punto gibi hızlanması ve performansı nasıl? yakıt durumu nasıl?

0-100 hızlanması 10.2 saniye idi bunu bugün hiçbir c sınıfı 1.6 araç yakalayamıyor diye biliyorum belki bir kaç istisna olabilir.seri bir araç yakıt durumu c sınıfı araçlar ne yakıyorsa focusta onu yakıyor.lpg uyumu mükemmel(lpgli kullanmadık biz yorumlardan hareketle söylüyorum bunu) geçenlerde 1 milyon km deviren lpgli focus1 haberleri çıktı taksiciydi araç sahibi
    Acaba dış gorunus olarak tip olarak spor araba dermi dışardan goren insanlar yani güzel gozukur mu :)
  • saol kardesim cok. tasarım olarak sportif durusu var diyorsun yani? birde sert araç derken vites gecisleri mi sert? ne anlamda dedin?
  • quote:

saol kardesim cok. tasarım olarak sportif durusu var diyorsun yani? birde sert araç derken vites gecisleri mi sert? ne anlamda dedin?

Sert derken hisli manasinda soylemis arkadaş direksiyon bosta donuyor gibi değil yani.gaz fren ayarları müthiş hislidir focuslarin ayrıca

• ölmek istemiyorsan o tabutlara para verme en azından focus 1 e o kadar para verme bora en azından 4 fren disc. ben olsam stilo,almera hb,lancer bunlardan birini alırım primerada olabilir. hayatta herşey para değil birazda canını düşün.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    ne dedin ne dedin duyamadım focus 1 e tabut mu dedın ??? gecen arkadasın focus 1le trafikte kuyrukta adamın biri arkadan lappp diye carptı baya 1 ses cıktı korktuk hatta.Arabadan inmeden once dedik tamam tampon tamamen gitmiştir dedik bi baktık abartısız diyorum göçük sıfır hıc yok ve cizik bile yok.
    Peki kardesim bu aracın tipine yani HB kasa olanına spor araba denilebilir mi halk arasında?
  • Focusu alırdım(Şahsi görüşüm, bir bilgim olduğundan değil)
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Neden dolayı peki? dıs gorunusu daha cok hosuna gıttıgı ıcın mı?
  • İkisinede bindim, vwden hoşlanmam ford severim aslında aralarında bir fark göremiyorum.Sadece vwden hoşlanmıyorum vw alan kendini bişey zannediyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.