Şimdi Ara

focus 1.0 mı 1.6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar babam chromline kangooyu forda satip sifir focus sedan alicak titanium paketini alicak 1.6 benzinli ile 1.0 ecoboost arasinda kaldik 1.0 a pek guvemiyor babam 1.6 yakit konusunda cok fark var mi? Araba iceriye cok ses aliyor mu ve tasli yollarda nasil kangoo gibi gider mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ses yalıtımı iyi. 1.6 dan yüzde 15 az yakıyor. Daha torklu bir motor. Ayrıca 6. vitesi de var. 2014 de makyajlandığı zaman 1.6 satıştan kaldırılır zaten. Acele değilse makyajla beraber 1.0 powershif düşünebilirsiniz. 1.6 hayatınızın hatası olabilir.

• 2014 makyajli kasa ne zaman cikiyor ve 1.6 da 6. Vites yok mu

• ve 2. Elde satarken sorun cikartir mi 1.0 motor diye dusunurlerse satilmaz diye dusunuyorum

• Makyajlı 2014 olacağı kesin ama yılbaşı da olabilir yıl sonuda. Manuel 1.6 5 vites ve 1.0 yanında hantal. Uzun süre binecekseniz dert etmeyin 2. Eli.

• 1.6'nın lpg avantajı var. Onun dışında 1.0 motor daha az yakar benzinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

1.6'nın lpg avantajı var. Onun dışında 1.0 motor daha az yakar benzinde.

Elbette. Ama yılda 15 bin geçilmiyorsa benzin ile idare edilebilir. Yakında 1.0 eb için lpg kitleri çıkar ama ters olur 1.0 motora lpg.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    doblo 1.3 mü 1.9 mu almalıyım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lpg kesinlikle taktirmaz 1.0 tork olarak daha iyi sanirim motor omru nasil 1.6 ya gore

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Makyajlı 2014 olacağı kesin ama yılbaşı da olabilir yıl sonuda. Manuel 1.6 5 vites ve 1.0 yanında hantal. Uzun süre binecekseniz dert etmeyin 2. Eli.

Babam 3-4 sene binerim diyor kangooyla isimiz vardi isimiz bitince degistirelim dedik

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenkadir

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Makyajlı 2014 olacağı kesin ama yılbaşı da olabilir yıl sonuda. Manuel 1.6 5 vites ve 1.0 yanında hantal. Uzun süre binecekseniz dert etmeyin 2. Eli.

Babam 3-4 sene binerim diyor kangooyla isimiz vardi isimiz bitince degistirelim dedik

Motor ömrü olarak sıkıntı çıkmaz. Ama yine de tereddütleriniz varsa garantiyi uzatın. Arabaya binenlere bu araba 1.6 derseniz yerler.

• Ama insanin ne olucagi belli olmyuyor bisey oldugunda alicisi olmali satilmali insanlar 1.0 oldugu icin kotu dusunebilir ben bile o kadar arastirdim gene guvenemiyorum babama kangoo kadar guclu atak olsun yeter 105 ps 1.5 dci

• quote:

Ama insanin ne olucagi belli olmyuyor bisey oldugunda alicisi olmali satilmali insanlar 1.0 oldugu icin kotu dusunebilir ben bile o kadar arastirdim gene guvenemiyorum babama kangoo kadar guclu atak olsun yeter 105 ps 1.5 dci

Satacağınız zaman test sürüşü yaptırın ikna olurlar. Kangoo'dan seridir. 6.5 7 lt anca yakar şehir içi. Zorlasanız kendinizi daha da düşer.

• Sivas bayisinde hazir varmidir acaba hb gordum ve bindimde alici gozuyle bakmadik hb ve sedan arasinda ic kisimda fark var mi acaba

• Kangoo gibi haftada 1 koyede gidicek umarim onun gibi heryerinden ses cikmaz

• quote:

adam hakli.
    1.6 alsin
    ne gerek var 1.0 diye fazladan para bayılmaya.
    1.0 motor ekonomik doğrudur da zorlayınca o da içiyor benzini.
  • 1.0 alınmaz kim ne derse desin düşük motor çekmiyor torku yüksek olabilir ama inanın yokuşlarda ve uzun yolda ne ekonomi ne performans kalıyor.
    1.6 alın gül gibi kafa rahat.
  • quote:

Sivas bayisinde hazir varmidir acaba hb gordum ve bindimde alici gozuyle bakmadik hb ve sedan arasinda ic kisimda fark var mi acaba

Bagaj farklı sadece. Focus 3 de trim sesi var ama 2 nesil gibi orkestra misali değil. Adamı sinir etmez herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

adam hakli.
    1.6 alsin
    ne gerek var 1.0 diye fazladan para bayılmaya.
    1.0 motor ekonomik doğrudur da zorlayınca o da içiyor benzini.

Şimdi burada overboost ile 200 nm torku olan start stop u olan aktif ön ızgarası olan 6. Vitesi olan bir araba dururken niye eski teknoloji bir motorla bu arabayı alayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

1.0 alınmaz kim ne derse desin düşük motor çekmiyor torku yüksek olabilir ama inanın yokuşlarda ve uzun yolda ne ekonomi ne performans kalıyor.
    1.6 alın gül gibi kafa rahat.

Bu araç torkunu 1400 devire veriyor ve çok geniş bir bantta veriyor bu torku. 170 nm hatta overboost ile 15 sn liğine 200 nm tork veren bir motorun yanında 1.6 atmosferiğin şansı olmaz. Hem ekonomi olarak hem performans olarak. Zaten bir kaç sene sonra o çok sevdiğiniz eski teknoloji atmosferikler tedavülden kalkacak. Bu motor iki kez üst üste yılın motoru seçildi. Ve down sizing in güzel meyvelerinden biri.

• arada fiyat farkı var,ve focusun 1.6 modeli de 125ps güce sahip.
    İkisi de benzinli motorlar neticede.
    1.6 yı indirimle 4 5 bin lira daha ucuza almak var işin ucunda.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.