Şimdi Ara

Focalprice.com - Elektronik Kategorisi için %6 indirim (12-15 Nisan) (Kargo Bedava)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Focalprice.com - Elektronik Kategorisi için %6 indirim (12-15 Nisan) (Kargo Bedava)

Çin sitelerinden Focalprice.com'da elektronik kategorisinde %6 indirim kuponu...

12-15 Nisan tarihleri arasında geçerli. Kargo bedava...

Focalprice.com / Consumer Electronics

Focalprice.com - Elektronik Kategorisi için %6 indirim (12-15 Nisan) (Kargo Bedava)

• 100$ üstü 12 dolar indirim kuponu: SAVE12
  • daha önce focalprice üzerinden birkaç sipariş verdim,hepsini aynı gün kargoya verdiler ama site pahalı. buyincoins.com u tercih etmenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

100$ üstü 12 dolar indirim kuponu: SAVE12

100$ üstü gümrükte sorun olmuyor mu? eskiden 150$ sınır vardı, şimdi 75 euro oldu diye duymuştum...

gerçi 100'ü çok geçmeden birşeyler alınırsa zaten o sınırıda geçmez.

gümrük konusunda daha net bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmuz -- 13 Nisan 2012; 9:32:55 >
  • Bence de 100 usd üstü sipariş verip risk almış oluyorsunuz.
    10 tane LED MR16 (halojen spot muadili) lamba sipariş vermiştim, gümrükte takıldığına dair yazı ulaştı, yazıda da gelin bir hafta içinde yazmışlar, hem zamanım hem de gidip uğraşasım yoktu, gitmedim. 35 usd vermiştim halbuki. Adetli olunca ticari bu satış içindir diye mi alıkoydular nedir. Evdeki 9 adet 50 watt lık aydınlatmayı değişecektim, çevre dostu güzel bir olay olacaktı, gümrüğe takıldı, saçmalık.
    Daha önce bir paket için gittim istanbul cevizlibağa, bürokrasi ortamları, avantacı memurlar, gümrük sıralar, sıraya girmeyen 50 tane belge ile dolaşan gümrük komisyoncuları, faturasını göster tip kaydı nedir ürünün, memurlar doğrudan para mara isteyemiyorlar da diyorlar sen en iyisi bir gümrük komisyoncusu ile anlaş gel, şebekeyi kurmuşlar, komisyoncu senin için xx paraya hallolur 10 dakikada diyor da söylediği xx para paketin ederinin %70 be anam, millet sırada yapıyor işte o işlemi, neden pahalı bu kadar, öyle işte deniyor ama belli ki memurlara felan veriyorlar yarısını işlerini yirmişer ellişer nasıl halledecek adam.. 2 saatte bir paketi aldım ne para istiyorsanız yazın ödeyecem dedim, de insafa geldi adamlar. Bir daha da gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

100$ üstü 12 dolar indirim kuponu: SAVE12

100$ üstü gümrükte sorun olmuyor mu? eskiden 150$ sınır vardı, şimdi 75 euro oldu diye duymuştum...

gerçi 100'ü çok geçmeden birşeyler alınırsa zaten o sınırıda geçmez.

gümrük konusunda daha net bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur...

Devlet postası ile gelen paketlerde pek takılma olmuyor. Konu dışında yurtdışı alışveriş konusu var oradanda bilgi alabilirsiniz.

Birde misal benim en son 40 dolarlık sipariş için zarfa 5 dolar yazmışlar. Benim aldığım ürünler elektronik bir iki yedek parçaydı.

Bir tanesinde sorun çıktı. Video çekip gönderdim. Zaman farkından dolayı 3-4 günlük yazışmadan sonra 25 dolarlık kupon verdiler hemen. Değeri 24 küsürdü.

Kuponla yaptığım alışveriştende bir ürün stokta kalmamış. Onun içinde hemen kupon verdiler. %3 te indirim kuponu verdiler özür mahiyetinde.

Site sevdiğim bir site. Fiyatları biraz yüksek bazı ürünlerde ama kupon vs takip etmek lazım.

Kredi kartına iadedense kupon vermeyi seviyorlar. Aklınızda olsun. Benim için sorun değil sonuçta paramız yanmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.