Şimdi Ara

Focal ps165 mi Hertz hsk 165 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cankut1907 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forumdaslar aracımda ki ses bana yetersiz geldiği için ses sistemi kurmak istiyorum ve sizlerden bu konuda yardım istiyorum.

Şimdi önce nasıl bir ses istediğimi anlatayım size berrak ve net bir ses istiyorum ama böyle kafa agirtmayacak şekilde de tok ve tatli bir bass istiyorum.

Aracım Peugeot partner adventure origin 2011, ana ünitem Pioneer deh-x8750bt, elimde birde Goldmaster anf-941 amfi bulunmakta biraz araştırdım hertz hsk 165 ve focal ps 165 mid takımlarının ses kalitesi olarak çok iyi olduğunu öğrendim şimdi sorularıma gelecek olursak;

1-Bu mid takımlarını alacak olursam benim aracımin on kapı kolon yerlerine islemsiz sığarlar mı?

2-Bu mid takimlarindan 1 takim almayi düşünüyorum hangisini önerirsiniz hertz mi? Focal mi?

3-Maddi olarak amfi alamayacak durumdayım elimdeki amfiyi köprüleme yaparak ikisinden artik hangisini önerirseniz birini besler mi?

Şimdilik sadece mid takimi almayi düşünüyorum daha sonra maddiyat düzelince bagaja fazla yer tutmasin diye 20 cm'lik bir bas almayi düşünüyorum bass olarakta Alpine'nin kendinden amfili uzaktan kablolu kumandali 20 cm lik bass'ını düşünüyorum sizin onerileriniz nelerdir bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzonli_61

Merhaba değerli forumdaslar aracımda ki ses bana yetersiz geldiği için ses sistemi kurmak istiyorum ve sizlerden bu konuda yardım istiyorum.

Şimdi önce nasıl bir ses istediğimi anlatayım size berrak ve net bir ses istiyorum ama böyle kafa agirtmayacak şekilde de tok ve tatli bir bass istiyorum.

Aracım Peugeot partner adventure origin 2011, ana ünitem Pioneer deh-x8750bt, elimde birde Goldmaster anf-941 amfi bulunmakta biraz araştırdım hertz hsk 165 ve focal ps 165 mid takımlarının ses kalitesi olarak çok iyi olduğunu öğrendim şimdi sorularıma gelecek olursak;

1-Bu mid takımlarını alacak olursam benim aracımin on kapı kolon yerlerine islemsiz sığarlar mı?

2-Bu mid takimlarindan 1 takim almayi düşünüyorum hangisini önerirsiniz hertz mi? Focal mi?

3-Maddi olarak amfi alamayacak durumdayım elimdeki amfiyi köprüleme yaparak ikisinden artik hangisini önerirseniz birini besler mi?

Şimdilik sadece mid takimi almayi düşünüyorum daha sonra maddiyat düzelince bagaja fazla yer tutmasin diye 20 cm'lik bir bas almayi düşünüyorum bass olarakta Alpine'nin kendinden amfili uzaktan kablolu kumandali 20 cm lik bass'ını düşünüyorum sizin onerileriniz nelerdir bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

hocam istediklerini uygun fiyatla temin ederiz montaj da yaparız istersen ulaşmak için mesaj atabilirsiniz iyi günler

• Ufuk oto diyelim ki istediklerimi uygun fiyata temin ettin montaj işini nasıl yapacaksın ben Trabzondayim sen İstanbul'da,hem daha soru isaretlerimi çözmeden kendi cebini düşünmeye başladın. Önce memnuniyet sonra iş nasipse.

• quote:

Ufuk oto diyelim ki istediklerimi uygun fiyata temin ettin montaj işini nasıl yapacaksın ben Trabzondayim sen İstanbul'da,hem daha soru isaretlerimi çözmeden kendi cebini düşünmeye başladın. Önce memnuniyet sonra iş nasipse.

cebimizi düşünseydik uygun fiyata bulalım demezdik memnuniyet ücrette indirim yapıldıgında olur.montajı ben sana burdan tarif eder yine taktırırdım.ama siz bizi direk para kazanalım diye düşünmüşsünüz ve isteseydiniz biz ürünlerin burda montajını ve ayarını yapardık siz sadece tak kullan yapardınız neyse iyi günler dileriz.umarız istediğiniz gibi ürünler bulursunuz
    sormak istediğiniz ürünler hakkında iyi kötü diye yorum yaparız istediğinizde

Ses sistemi
  • mid takımını almadan ön kolonun birin i sokup metreyle ölçerseniz mid takımının olup olmayacagını alrsınız.

13cm yada 16cm gelecektir.

13cm ise mid takımı 13cm almanız gerek yada 16cm ise orayı büyütmeniz gerekmektedir.

ayrıca agac yuvarlak kolon bağlama aparatı alın direk saca monte ettirmeyin teneke sesi yerine çok daha güzel ses versin.
  • Ufukoto kusura bakma konuya direk öyle girince önyargıyla beraber içimden geçen o oldu tamam ben sizden yine alırım ürünleri sıkıntı yok ama sormuş olduğum sorularda bana yardımcı olmanızı isterim önce kusura bakmayın maksadım kötü değildi.

Şimdi konuya donecek olursak bu izolasyon işinden fazla anlamıyorum ugrasamayacagim bir iş birde arabanin orjinalligi bozulsun istemiyorum yani tahta falan koy diyorsunuz ya o sebepten dolayi onlara hoş bakmıyorum ama onerileriniz doğrultusunda eğer orjinallik bozulmayacaksa dediklerinizi yapmaya çalışırım ama maddi olarak çokta esnek değil düşündüğüm bu hoparlörleri bile zorla alacağım maksadım daha temiz güzel bir ses ile müziği dinlem aracın orjinal hoparloyleri clarion ama teyp son ses verince kaldirmiyor pörtluyor peki sizlerin bana önerisi nedir ne yapardiniz yerimde olsaydiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HERTZ DCX-165 Nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada ön kapi hoparlör ölçüsü bildiğim kadarıyla 16 cm

• Hocam ölçüden sonra bence ilk işiniz oamfiyi değiştirmek olmalı. Zira o amfiyle yazık olur hertze de focale de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam agac dedigim sunta yuvarlak birsey kolonlarin altina konuluyor ve normalde saca baglayinca onun gibi ses vermiyor o sadece 10mm kalinliginda bir yuvarlak sunta kolonun altina konuluyor tabi takmasanda olur sana bi anfi soyluyorum maceustic suan modeli aklima gelmiyor da sana yeter elindeki anfiyi normal kolonlara baglattir bitane anfi al onu da mitlere bagla sonra sesi dinle

O amfiyle hsk veya focal alıp boşa para harcamayın derim. Zaten izolasyon veya arkadaşın dediği çerçeve vs olmadan kapının her yerini oynatırsınız ve trimler ses yapar tırr tırrr..

Ses sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Teyp iyi ama anladığım kadarıyla mid ve amfi yaramaz. Son seste bozma yapmaması lazım.. Trabzonda hasan karanis var bu işlerde iyidir.. Samsunda da simge elektronik iyidir..

O amfiyle hsk veya focal alıp boşa para harcamayın derim. Zaten izolasyon veya arkadaşın dediği çerçeve vs olmadan kapının her yerini oynatırsınız ve trimler ses yapar tırr tırrr..

Peki sizin bana öneriniz nedir ne yapmalıyım izolasyon falan zor masraflı iş başka nasil elimdekilerle güzel ve temiz alabileceğim bir sistem kurabilirim ne almami önerirsiniz?

• Subwoofer var mı şu anda veya başka amfi?

Ses sistemi
  • quote:

Subwoofer var mı şu anda veya başka amfi?

Yok ikiside elimdekiler sadece goldmaster anf-941 amfi ve pioneer 8750bt teyp

• Subwoofer olsa amfi yetersiz geliyor diyeceğim de sadece midlerde bile ses kötü geliyorsa hem mid hem amfinin kötü olması olasılığı var. Aslında trabzonda natural sound var. Size yakınsa hasan karanise danışın derim..
    http://www.firmasec.com/firma/yfbkdb-natural-sound/

Ses sistemi
  • quote:

Subwoofer olsa amfi yetersiz geliyor diyeceğim de sadece midlerde bile ses kötü geliyorsa hem mid hem amfinin kötü olması olasılığı var. Aslında trabzonda natural sound var. Size yakınsa hasan karanise danışın derim..
    http://www.firmasec.com/firma/yfbkdb-natural-sound/

Subwoofer daha sonra eklemeyi düşünüyorum oda alpine nin kendinden amfili olan sub olacak şuan düşündüğüm amfinin iki kanalini kopruleyip midleri beslemek sizce olmazmi böyle

• Midler kaç rms gücünde ki? Ben pek clarion mid görmüyorum piyasada.. Köprü çok tercih edilen bir şey değildir. Subwoofer için kullanılır genelde..

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
    Ses sistemi
  • quote:

Merhaba değerli forumdaslar aracımda ki ses bana yetersiz geldiği için ses sistemi kurmak istiyorum ve sizlerden bu konuda yardım istiyorum.

Buralarda kafa yormana değmez.. Trabzondayim bende beşirlide Natural sound var bigün uğra oraya derdine deva olsunlar :) orda bahsettigin 2 markanın mıdlerıde var.. dinler karar verirsin Hasan abi seve seve yardım eder

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
    Pioneer 80PRS * 2 x Potenza 1500.1 * 2 x Potenza High Kick 15' * Potenza High Tech 100.4 * Potenza PMX 250 * Potenza PTX 225 * 100 Amper SMPS * 2 x Yuasa SWL2300FR * 70mm Anadolu 50mm Prysmian Nyaf Kablolar * 4ga Helix 6 ga Cadence 8 ga Audıotec Kablolar * Feby Hoparlör Kabloları ve A.S.S RCA * Massive Dağtıcılar * 270 Litre 35Hz Kabin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.