Şimdi Ara

Fn Tuşları Çalışmıyor - Ses gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde bir yerden elime eski bir casper h90k model minibook geçti. 32 bit win7 starter kurdum. Sürücüleri resmi casper sitesinden indirdim ve kurdum. Fakat bilgisayardan ne ses geliyor ne de fn tuşları çalışmıyor. Fn tuşları çalışmadığı için wifi kapatıp açamıyorum. Bilgisiyarar uyku moduna girip uyanınca wifi devreye giriyor. Bu konuda ufak çaplı bir araştırma yaptım hotkey sürücüsü kurmam gerekiyormuş. Kurdum da fakat ilk kurduktan sonra açılışta acpı ile iglili bir hata veriyordu fakat bir kaç yeniden başlatmadan sonra hata kayboldu. Ses kartının ve diğer tüm sürücülerin kontrolünü tek tek yaptım. Sürücülerde bir sorun göremedim Acaba bu gibi bir sorunla karşılaşmış olan var mı? Sorunuma yardımcı olur musunuz.

İyi akşamlar dilerim. Saygılarımla.

• Bir klavye test programı indirip fn veya bastığınız f tuşunun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz mesela belki tuş bozuk olabilir klavyede sıvı teması varsa hotkeyi kurduğunuz halde çalışmıyorsa ya bi kaç driver denerken çakışma olmuş olabilir. temiz bir sistem kurarak tekrar deneyebilirsiniz.

• Ek olarak bıosu da bı sıfırlayın. Function keys diye biosta bı seçenek olabilir varsa aktif edin. (Enable)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.