Şimdi Ara

Fn+F3,FN+F4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • degerli ustalarım.bigisayarım laptop.bilgisayarı her defa açtığımda kare şeklinde bir kutunun içinde Fn+F3,FN+F4 bu yazılar çıkar.ingilizce olduğu için de bir şey anlamıyorum.bu iş neyin nesidir.
    yardımlarınızı rica ederim.
    ikinci sorum .bir hata yaptım.bilgisayarda 3 yaşındakı çocuğmun oyun oynamasına izin verdim.o da bilgisayarı karıştırıyor.öyle bir şey olamazmı ekranda ,yani masaüstünde ikinci bir oturum açtırmak mümkünmü?yalnız o oturumda çocuğa ait oyun olsun.başka yerleri ellemesin.güsüruma bakmayın.sizi yordu m

• fn tuşu ile birlikte bastığınız 1 tuşu(genellikle) ya da F1 , kısayol tuşu gibidir. mesela FN+1 e bastığınızda ses kısılır FN+2 ye bastığınızda ses açılır . bu sayede mute , brightness , contrast gibi ayarları kısa yoldan yapabilirsiniz. umarım açıklayıcı olmuşumdur. bu saatte :)
  • DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLARIN HEPSİNDE YER ALIR BU TUŞLAR.AMACI DAHA KISA ZAMAN DATEK TUŞLA EN ÇOK KUANDIĞIN KISAYOLLARI KULLANIRSIN

FN +F1:EKRANI KİLİTLER.
    FN +F2:DİZÜSTÜNÜN BATARYA KULLANMA MENÜSÜNÜ DEĞİŞTİRİR.MESELA TAM GÜÇ,SUNUM,DVD,UZUN ÖMÜR GİBİ
    FN+F3:STANBY KOUMUNA GETİRİR.
    FN+F4:UYKU MODU
    FN+F5:MONİTÖR DEĞİŞİKLİĞİ
    FN+F6:PARLAKLIK AZALTIR.
    FN+F7:PARLAKLIK ARTIRIR.

KULLANMA KIAVUZUNDAN YARDIM ALBİLİRSİN.
  • teşekkür ederim.hepinize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.