degerli ustalarım.bigisayarım laptop.bilgisayarı her defa açtığımda kare şeklinde bir kutunun içinde Fn+F3,FN+F4 bu yazılar çıkar.ingilizce olduğu için de bir şey anlamıyorum.bu iş neyin nesidir. yardımlarınızı rica ederim. ikinci sorum .bir hata yaptım.bilgisayarda 3 yaşındakı çocuğmun oyun oynamasına izin verdim.o da bilgisayarı karıştırıyor.öyle bir şey olamazmı ekranda ,yani masaüstünde ikinci bir oturum açtırmak mümkünmü?yalnız o oturumda çocuğa ait oyun olsun.başka yerleri ellemesin.güsüruma bakmayın.sizi yordu m
fn tuşu ile birlikte bastığınız 1 tuşu(genellikle) ya da F1 , kısayol tuşu gibidir. mesela FN+1 e bastığınızda ses kısılır FN+2 ye bastığınızda ses açılır . bu sayede mute , brightness , contrast gibi ayarları kısa yoldan yapabilirsiniz. umarım açıklayıcı olmuşumdur. bu saatte :)
DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLARIN HEPSİNDE YER ALIR BU TUŞLAR.AMACI DAHA KISA ZAMAN DATEK TUŞLA EN ÇOK KUANDIĞIN KISAYOLLARI KULLANIRSIN
FN +F1:EKRANI KİLİTLER. FN +F2:DİZÜSTÜNÜN BATARYA KULLANMA MENÜSÜNÜ DEĞİŞTİRİR.MESELA TAM GÜÇ,SUNUM,DVD,UZUN ÖMÜR GİBİ FN+F3:STANBY KOUMUNA GETİRİR. FN+F4:UYKU MODU FN+F5:MONİTÖR DEĞİŞİKLİĞİ FN+F6:PARLAKLIK AZALTIR. FN+F7:PARLAKLIK ARTIRIR.