Şimdi Ara

FM22 Yeni alınan oyuncu emekli olmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, FM22 de almış olduğum oyuncu transfer ödemesi, sözleşme, basına tanıtılması gibi işlemler yapılmasına rağmen sezon başlamadan emekli olduğunu açıkladı. Bir türlü ikna da edemedim. Emekliliğini ilan etmeye gelmiş gibi oldu adam tek maça bile çıkmadı. Bu transferi iptal etmenin ya da 1 sezon daha ikna etmenin bir yolu yok mu? Transfer ücretini, komisyonu her şeyi alana kadar emeklilik aklında yoktu imzayı attıktan sonra yeni sezona başlayacakken ben emekli olacağım dedi. Gerçekten tuhaf bir durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teklifi sezonun içinde yaptım haziranda takıma katıldı haziran bitmeden emekli oldu hem bonservis hem de maaş aldı çok saçma bir durum ikna etmeyi birkaç kez denedim ama hiçbirinde kabul etmedi bunun bir yolu var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RulingReis -- 16 Şubat 2025; 21:51:27 >

Facebookta 75 yaşındaki profilini de paylaşmış FM22 Yeni alınan oyuncu emekli olmak istiyor 

FM22 Yeni alınan oyuncu emekli olmak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 17 Şubat 2025; 18:48:34 >

1 sezonda oynasa adamı oynatmış olurum 75te gözüm yok :) maalesef direkt futbolu bıraktığını ilan ediyor yenileme görüşmelerine de yeni katıldım diye gelmiyor bilemedim

Anladım saha dışı personel falan yemiyor yani. Ben bu şekil Nizamettin'i aldım, antrenör olmak istiyordu oyuncu+antrenör seçeneği vardı onu önerdim 1 sene takıldı ama seninki gibi emeklilik durumu yoktu.

bende transfer oldu imzayı attıktan sonra emekli oldu sizin dediğiniz oyuncu antrenör taktiğini bazı futbolcularda denemiştim onlar emekli olmamıştı

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.