Şimdi Ara

FM2 için GIGABYTE GA-F2A55M-HD2 siparişi verdim ! haftaya sistemi kuruyorum :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle asrock fm2 sistemleri konusunda fazla deneyimli olmayışı
    ve olası fusion işlemcinin GPU biosu anlamıyla bios güncellemesinde olası bir elektrik kesintisi
    veya olası bir virüs nedeniyle anakartın garanti süresi içinde veya sonrası bozulması
    garantiyi bile boş verin servise verme için sök çıkar geri al tekrar parçaları birleştir o sırada statik yesin
    sistem açılmaması gibi durumlar ve boşa emek harcamayı düşünülürse
    dual bioslu bir sistem kullanmı olmazsa olmazlardan biri. dahası kartın statik koruması bile var
    yani paranızla alabileceğini en sağlam anakart GIGABYTE ! :)

FM2 için GIGABYTE GA-F2A55M-HD2 siparişi verdim !

haftaya sistemi kuruyorum :D

gönül optil ses çıkışlı ve 4 ram slotlusunu istiyor ama maalesef bu özellikleri olanların fiyatları anormal şekilde 2 kat fazla olduğu için 2 ram slotluyu almak durumunda kaldık
    optik ses konusunda ise aradaki fiyat farkına en boba ses kartını çok rahatlıkla alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 4 Aralık 2012; 10:24:00 >

• AsRock'tan Gigabyte'a geçmekte akıllılık etmişsiniz AsRock çok tecrübesiz Gigabyte 1836'dan beri FM2 sistemler üretiyor zaten
  • asrock ın 65W ta çalışan A10-5700 işlemcisini kullanan asyalının forum yazdığı linki sizlerle paylaşmıştım !

( hatırlatma :http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1890702 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 5 Aralık 2012; 9:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

Yok
  • Acaba bu konuyu acan arkadaş bugün ilginç ve reklam kokan hangi konuyu açsam diyemi dusunuyor.
    marka kötülemek,reklam yapmak gibi konularda hep bu arkadaşı görüyorum nedense.
    zaten en son açılan ssdye işletim sistemi yüklemeyin adlı konudan sonra olay kopmuştu
  • İçerden yeni çıktı.

Dikkat edin arkadaşın yatarı var
  • Fiyatı ve sipariş ettiğin yeri söyleyebilirmisin ?

Bende APU sistem kuracağım ama henüz anakartta bi karar veremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleHeLL

Fiyatı ve sipariş ettiğin yeri söyleyebilirmisin ?

Bende APU sistem kuracağım ama henüz anakartta bi karar veremedim.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5525
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

Acaba bu konuyu acan arkadaş bugün ilginç ve reklam kokan hangi konuyu açsam diyemi dusunuyor.
    marka kötülemek,reklam yapmak gibi konularda hep bu arkadaşı görüyorum nedense.
    zaten en son açılan ssdye işletim sistemi yüklemeyin adlı konudan sonra olay kopmuştu

1. olarak
    ilgili firmanın resmi sosyal ağ sayfasında durum sorulmuş
    firma yetkilisinin verdiği cevap açıkça ortadadır !

2. olarak
    SSD konusunda en iyi çözümü linux işletim sistemi sunmaktadır.
    tabi SSD sini isteyen kısa süreli veya üzün süreli bir şekilde kullanmak isteyişine bağlı olarak
    ilgili konu başlığında çeşitli eleştiriler yapılmıştır.
    ( SSD bozulunca SSD yi nasıl kurtarırız diye konu başlığı açında görecem ben seni :)

uzun lafın kısası doğruya doğru yanlışa yanlış dahası yanlış yapılan bir anakart tercihi konusunda
    özellikle söz konusu sorunlar ortada yokken ASRock firmasının 4 ram slotlu ve optik çıkışlı versiyonunu
    dış görünüş ve şekil olarak beyenipte bu konuda da konu başlığı açmış biriyim !

yani dün güzel dediğim bir şeye ! bu gün estetik açıdan güzel ama gerçekçi açıdan ileride sıkıntılı olabilir diyebilirim !
    çünkü ben sizler gibi takım tutar gibi fan veya fanatik değilim !

ortada tek bir şey vardır. kullanılan malzemenin kalitesi ve fiyat / performans !

ve son olarak AMD fusion konusunda adamlar sitemi zatan fabrikadar +1ghz daha hızlı hale getirmişler
    bu açıdan AMD fusion fm2 nin kullanıcı tarafından Oc yapmaya çalışma kadar saçma bir şey olamaz !

Oc yapılır yapılmasına ama uzun vadeli dişe dokunur anlamda sağlıklı kullanımı söz konusu olmaz
    yani K olmayan versiyonunu al 10 yıl sorunsuz kullanırsın
    ama K olan versiyonunu alıp ta Oc la oynaşırsan ya o senin ya sen onu yani !!! :)

son olarak şunu söylüyorum anakart konusunda son 1-2 haftadır ciddi araştırma yaparak konuşuyorum
    çünkü ben bu sistemi 2 yıldır bekliyorum yani ! bu açıdan anakart AMD fusiondan daha pahalıya geliyor
    bu açıdan en önemlisi anakart !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 4 Aralık 2012; 19:07:34 >

• Umarım sata 3 ve usb 3.0 desteğini aramazsın ileride
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Umarım sata 3 ve usb 3.0 desteğini aramazsın ileride

O kadar gurultuye ilginc bir tercih olmus aslinda ama hayirlisi olsun tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozce

quote:

O kadar gurultuye ilginc bir tercih olmus aslinda ama hayirlisi olsun tabii.

Aldığı işlemci K serisi olsaydı overclock yapardı diyeceğim ama anakart izin verir mi orası muamma olurdu

Açıkcası merak ediyorum bu sistemin performansı
  • quote:

sistemden anlayıpta yorum yapsan anlayacağım yani !

sata 2 yani saniyede 300 mb/s neyine yetmiyor !? ( sata 3 teoride 600 mb/s )

en boba oyun bile bir harita yüklemesi için 1gb istese 3,5 saniyede yükleme ok

usb 3,0 dediğin anakartların fiyatları +20 $ gibi bir fiyat

usb 3.0 a ihtiyaç duyarsam giderim ek kart alırım olur A75 fiyatına gelir ortada sıkıntı olmaz !

yani benim sıkıntı etmediğim şeyleri neden sen dert ediyorsun bak buda benim içimde dert oldu yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 4 Aralık 2012; 20:22:57 >

• quote:

quote:

sata 2 yani saniyede 300 mb neyine yetmiyor !?

en boba oyun bile bir harita için 1gb istese 3,5 saniyede yükleme ok ( teoride )

usb 3.0 a ihtiyaç duyarsam giderim ek kart alırım olur A75 fiyatına gelir ortada sıkıntı olmaz !

yani benim sıkıntı etmediğim şeyleri neden sen dert ediyorsun bak buda benim içimde dert oldu yani :D

sana fikir verende kabahat , ne yaparsan yap .
  • quote:

quote:

Arkadaş size kibarca aklından geçeni söylemiş, bunda yanlış bir şey yok ama sizin arkadaşa karşı olan üslubunuz çokta hoş değil.

• Belli ki bu arkadasa 5 gun yetmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playstyle bana usb 3.0 lı sata 3lü fiyatı 200 lirayı geçmeyecek max 20 lira oynar anakart tavsiyesi yaparmısın fm2
  • quote:

quote:

Bu pci kartlara güvenmeyin.Vadedilen hızlara çıkamıyorlar.Hepsi yalan dolan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [Adolf Hitler]

playstyle bana usb 3.0 lı sata 3lü fiyatı 200 lirayı geçmeyecek max 20 lira oynar anakart tavsiyesi yaparmısın fm2

A75 chip set olanların hepsinde senin dediğin özellikler zaten var !
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

quote:

quote:

Bu pci kartlara güvenmeyin.Vadedilen hızlara çıkamıyorlar.Hepsi yalan dolan.

kart değil doğal anakart desteği içinde bu durum böyle !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.