Şimdi Ara

Fm17'nin ilk özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm2017den ilk tanıtım videosu yayınlandı! Videoya göre artık maçlardan önce serenomiler olacak.

fm2017'de;

1000+ yeni özellik

20000+ yeni medya gelişmesi

1500+ yeni animasyon

olucak.

Tanıtım videosu;https://www.youtube.com/watch?v=iqF9OAb318s

Fm17'nin ilk özellikleri belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxiousu -- 18 Eylül 2016; 19:02:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inşallah 100 liraya almaya razı edecek özellikler açıklanır. 3 yıldır indirimini bekleyip mart ayında alıyorum heyecansız...
  • Görsellikten çok gerçekçiliği geliştirilmeli.

• 1000+ yeni özellik 20000 medya gelişmesi ve 1500 animasyona ihtiyacı yok oyunun.
    problemsiz maç motoru, stabil ve bugsuz bir oyun ve daha yüksek gerçekçilik.
    ve 100 tl verip almam tabii ki.
  • aynı oyunun adını değiştirmişler yine
  • 2016 ya göre farkı transfer güncellemeleri, ligden düşen çıkan takımların ayarlanması. Hiç bir numarası yok başka, acele etmeyin yılbaşı indirimiyle alın derim.
  • Ben tekrarlanan medyadan rahatsızdım bir süre sonra tekrara sarıyor kendisini bu konuda bir geliştirme yapsalardı aslında çok güzel olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FM16 oynadigim en iyi FM idi. Umarim FM17 uzerine koyarak devam eder

• transfer yamaları devam ettiği sürece fm 16 oynamaya devam ederim. oyun zaten yeterince detaylı ek özellikler anca zaman kaybettirir. eskiden 1 haftada 2 sezon oynardım artık 1 ayda 1 sezon bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Ben tekrarlanan medyadan rahatsızdım bir süre sonra tekrara sarıyor kendisini bu konuda bir geliştirme yapsalardı aslında çok güzel olurdu.

+1 bir müddet sonra ezbere biliyorum artık hangi maçtan sonra hangi mesaj gelicek ne yazıcak fala ndiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Ben tekrarlanan medyadan rahatsızdım bir süre sonra tekrara sarıyor kendisini bu konuda bir geliştirme yapsalardı aslında çok güzel olurdu.

+1 bir müddet sonra ezbere biliyorum artık hangi maçtan sonra hangi mesaj gelicek ne yazıcak fala ndiye

Bir süre sonra okumuyorum artık, soru belli cevaplar belli, sırası bile belli.
  • Bu oyunu alan kişi grafik için almıyor, amaç grafik olsaydı FIFA alirdik, eğer oyunu geliştirmek istiyorlarsa

taktik ,maç motoru

Bütçe yönetimi ,

Kulübün gelişiminde daha detaylı gelişimler (mesela klüp shop, taraftar derneği, futbol akademisi, müze,klüp TV açma, sponsorluk anlaşmasını bizim yapmamız, bilet fiyatları gibi)

ayrıca en önemlisi 6-7 sezon oynadıktan sonra ligdeki diğer takımlar hatta diğer büyük Avrupa klüpleri dahil hem transferde hemde oyuncu keşfetmede çok geri kalıyorlar buda bizi sıkıyor çünkü resmen rakipsiz oynuyorum oyunu. Yani diğer klüpleri yöneten yapay zekanın da geliştirilmesi lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.