Şimdi Ara

Fm transmitter ve aux girişi ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim arabada teypte aux girişi yoktu. ben de yaptırdım ama benimkisi aux çıkışı oldu. yani bir kablo çıkıyor ve direkt telefona falan takabiliyorum. ucu erkek yani dişi giriş yok. bazı transmitterlarda aux girişi var. ben teypten çıkan aux kablousunu bu girişe taksam bir de bu alete flash bellek taksam flash bellekteki şarkılar aux şeklinde mi çalar yoksa yine fm kanalı mı bulur alet. yani telefonu taktığım gibi mi çalar yoksa transmitter şeklinde mi? yoksa hiç mi çalmaz. umarım anlatabilmişimdir

• Normalde bu tarz teknolojilere kulakluktan giriş yaptınmı diğer çıkış kanalları kapanır kulaklığa ses geçer. Yani kulaklık çıkışından aux aracılığı ile sd kartınızdaki şarkıları teybinize aktarabilmelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalmaz, çünkü fm transmitterdeki aux girişi. Oraya telefonunuzu bağlarsınız ve telefonunuzdaki şarkılar fm transmittere aktarılır. Haliyle radyo ile dinleyebilirsiniz. Ama yine de şansınızı deneyin...

• teşekkürler. bi tane aux girişli sipariş verdim. bakalım inşallah işe yarar.
  • transmitter yerine ucuz mp3 çalar alın bence
  • Arkadaşlar denedim olmadı :( mp3 çalar alcam sanırım o olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirosana -- 22 Ağustos 2017; 11:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirosana

Arkadaşlar denedim olmadı :( mp3 çalar alcam sanırım o olur inşallah

Mp3 çalar veya cep telefonunu bağlayın çalacaktır. Fm transmitterdeki aux girişi, aux üzerinden cihaza ses aktarmanızı sağlar. Ses almanızı sağlamaz. Sesi oraya aktarırsınız fm transmitter ise radyo üzerinden sesi aktarır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

quote:

Mp3 çalar veya cep telefonunu bağlayın çalacaktır. Fm transmitterdeki aux girişi, aux üzerinden cihaza ses aktarmanızı sağlar. Ses almanızı sağlamaz. Sesi oraya aktarırsınız fm transmitter ise radyo üzerinden sesi aktarır...

teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Kalite falan gibi sorurunuz yoksa fm transmitter üzerinden dinleyin şarkıları. Başka masrafa girmeyin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Kalite falan gibi sorurunuz yoksa fm transmitter üzerinden dinleyin şarkıları. Başka masrafa girmeyin...

Bu arada yazını her okuduğumda farklı bir anlam çıkarıyorum :) Amacın tam olarak nedir? Ona göre yanıt verelim...

• Bazı FM Transmitterlar da aux çıkışı (output) da oluyor. Misal;

Teypden çıkan erkek kabloyu bu transmitterdaki aux'a takın. Transmitterdaki usb den istediğiniz şarkıları kayıpsız dinleyebilirsiniz.
    Bu arada araç honda jazz mı? bende de 2009 jazz var. Teyp de aux var direx önde. Ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum. Bir handikapı galiba kumandası yok.

• teşekkürler mp3 çalar sipariş verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.