Şimdi Ara

FM TRANSMİTTER'LER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
2
Favori
340.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bişey sorcam. bu transmitterların kendinden şarjlı olanı veya pille çalışanı varmı?
  • Arkadaş benim sorum şu olacak bu forex lerde aracın kontağını kapatıp tekrar açtığımızda tekrar çalmaya başlıyor mu yoksa yeniden play e basıp çalıştırmak mı gerekiyor. Daha önce Digimax kullandım her defasında play e basmak gerekiyordu.
    (almayı düşündüğüm cihaz FOREX CFT-623 1GB DAHİLİ HAFIZALI USB BELLEK + SD/MMC KART GİRİŞLİ FM TRANSMITTER)
  • kendiliğinden tekrar çalmaya başlıyor , senin ayrıca play tuşuna basmana gerek kalmıyor.
  • arkadaşlar taşınabilir belleği nasıl okuyor bu cihaz? takıyorum belleğin ışığı yanıyor ancak ondaki şarkıları nasıl seçiyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower35 -- 25 Haziran 2008; 14:48:36 >
  • bu trasmetterleri ben de uzun zamandır düşünüyorum ancak istanbul'da problemli olabileceğinden almıyordum. (anten kablosunu sök, antene izalo bant tak uygun bi seçim değil ne yani radyo dinlemeyecek miyiz?)
    fakat tatil dönemi geldi sadece 15günlük tatil için alsam mı diye yine düşünmeye başladım.
    ve çok uygun fiyatlı bunu buldum. bu aktarıcıların genel mantığı hepsinde aynı olduğu kabul edilirse mantıklı gibi geldi bana.

http://www.istegelsin.com/urun/modanom-fm-transmitter-siyah_454153.aspx?CatID=10317

linki bi inceleyin bakalım ne diyorsunuz. dahili hafıza benim için gereksiz maliyet çünkü 15gün kullanacağım için usb flash belleğim var, onunla idare ederim diyorum.

son olarak kesin çözüm için aux box için yeterli kullanıcı yok galiba. @sparhawkisme reno için bahsetmiş ama bu galiba cd changer bağlar gibi her araca bağlanabilr galiba güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?

bir de bu ürünü istanbul da veya online satış sitelerinde nasıl bulabiliriz.

• @dr.alphi ne yaptınız aldığınız mı bu kiti.
    quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

arkadaşlar creative zen stone mp3 playerim var hem bu ürünü bağlayabileceğim
    hem de usb ya da hafıza kartı özelliği olan mümkünse rds desteği olan
    uzaktan kumandalı kaliteli
    ve en önemlisi istanbulda(daha çok bahçeleivler-fatih) arasında mümkün olduğunca en iyi düzeyde ses verecek kaliteli adam gibi bi fm transtmitter cihazı önerebilir misiniz?
    clio symbolde kullanacağımiz

RDS özellikli fm verici piyada sayılı ancak Türkiye'de hiç yok. Forum da adı bolca geçen Forex dahil hiç birisi "adam gibi" değil (şahsi deneyimlerim). Siz en iyisi aracınıza Renault'un "audio connection box" aksesurını alın, ancak pahalı bir çözüm. Daha uygun bir çözüm olarak yine Renault'un orijinal bir aksesuarı olan "Aux Connection Kit" almanızı önerebilirim; işçilik dahil 120YTL gibi bir fiyata Renault servislerinde taktırmanız mümkün.

bu audio connection box un fiyatı ne olur acaba?
    bir de benim arabama takarlar mı?

Audio Connection Box bildiğim kadarıyla Renault MAiS tarafından Türkiye'ye getirilmiyor; siz yine de bir araştırın, belki durum değişmiştir. Ben zamanında bu cihazı almak için çok heveslenmiştim ama kısmet olmadı. Elimdeki bilgileri sizinle paylaşayım, belki sizin işinize yarar:

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

Bu cihazın orijinal teyibinizin CD Changer girşine takılıyor (servis tarafından yapılıyor montaj)

@sparhawkisme bu kit sadece reno servislerinde mi var. standart bi alete benziyor yani her araca uygulanabilir mi?

• Orijinal Renault aksesuarı bu cihaz, ses sistemi TunerList ya da UpdateList olan tüm Renault'larda (Megane, Clio, Scenic,..) kullanılabilir yani sadece Renault'lar için :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: crower35

evet arkadaşlar dün hepsiburadadan forex 626 b siparişi verdim. cihaz şimdi elimde. ilk izlenimlerim şöyle...
    cihaz şık, güzel görünüyor. herhangi bir biçimlendirmeyle uğraşmadım çünkü 2 gb görünüyor. hemen arabaya takıp 87,5 kanalını ayarladım. ses kalitesi cd nin çok az altında, yani bana göre bu fiyata çok tatminkar.. altan gelen herhangi rahatsız edici bir sesle karşılaşmadım. dediğim gibi bu fiyata alınacak güzel bir cihaz..

626 b diye tabir edilen cihaz bu mudur ben yanında be falan goremiyorum Birde karısık calma ozelligi var mı?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=258076&productid=otforcft626#tablnk

• bende bugun gıttım bı kaset adaptoru aldım..sony mp3 calarım var..alırken adam bıseyler gosterdı orda tam olarak ne oldugunu anlayamadım..eve geldım arastırınca gordumkı transmıtter denen cıhazlar varmsççvalla bugune kadar varlıgından habersızdım...sımdı alsammı dıye arada kaldım...
    okudumkı memnun olan var olmayan var..bırde arabadan arabaya farklılık gosterıyor...suan koyumde oldugum ıcın tek bır radyo bıle cekmıyor:)ama 3 ay sonrada ızmırde olacagım...arababa octavia 2006....sanırım octavıa da deneyen olmamaıstır(pıyasada cok degıl) pekı bora jetta passat gıbı arabalarda deneyen oldumu cıhazı performansı nasıldır...
  • 2006 octaviada cd calar olmaması sasırtıcı???
  • gercekten sasırtıcı...adamlar passatın kopyasını yapmıslar guzelde arana kocamanda bı teyp koymuslar ama cd calmıyor...arabanın orjınallıgınıde bozmak ıstemıyorum...komsuda cd calanı var ama oda mp3 calmıyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: drummer_987

2006 octaviada cd calar olmaması sasırtıcı???
  • arkadaşlar bu transmitterların her araca uygunluk göstermemesi ne demek? nasıl bir problem yaşanabilir mesela?
  • A-aracında çok iyi çalışıyorken B-aracında çızırtılı/parazitli çalışabilir demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar bu transmitterların her araca uygunluk göstermemesi ne demek? nasıl bir problem yaşanabilir mesela?

Örneğin bazıalrı çakmaklığa girmiyor girse de geri çıarması çok zor oluyor adeta yapışıyor..Arabanıza zarar vermemeniz için piyasada bilinen markalardan almanızı tavsiye ederim..
  • arkadaslar bugun 1 gb lık bı forex aldım...2 gb lık dusunuyordum ama mantıklı dusununce klasor yapamadıgımızdan dolayı 1 gb da bıle 250 mp3 olacak...2 gb da dahada karısacaktır..gererkırse elımde gırla kart var...
    aldıgım yerde adam dukkanına araba teyp monta etmiş vede prize bı cakmaklık taktı bı denedık...sarkının altından glen dip ses cok fazlaydı umarım arabada aynı durum olmaz..yarın deneyecem sonucu yazarım..her arabada aynı sonucu vermıyormus bende merak ettım..artaba octavia
  • quote:

Orjinalden alıntı: jmj

merhaba arkadaşlar
    üç gün önce iki yıl garantili forex ile aynı okay marka 2gb lik transmitter aldım..iyi bişey olduğunu düşünmüştüm..
    inanın ses kalitesi rezalet..bulunduğum yerde boş kanal çok olmasına rağmen cızırtı ve vınlama eksik değil..
    şarkı geçişleri çok yavaş..
    w700 cep telefonumun kablosundan transmittere giriş yaptım..ses kayıpları çok büyük..kaset adaptörü bunun yanında muhteşem kaldı..
    bu cihazların üzerinde daha çok çalışılmalı..çok amatör..
    tavsiye etmem..
    ama usb-flaş bellek-ipod bağlantısı diye kulağa hoş geliyor diye ben bile tuzağa düştüm..
    2gb lik bir usb belleğin içerisinde liste olmadan ağır bir şekilde müzik aramak samanlıkta iğne aramakla aynı şey benim için..
    benim size önerim aracınızın aux girişine cep telefonunuzu bağlamanız ve paşa paşa kullanmanız..
    selamlar herkese..
    keyifli paylaşımlar..

Katılıyorum. Ben iki gündür bu ürünlerden almak için araştırma yaptım; Electroworld, Media Markt, Teknosa ve Mavi Bilgisayar'daki satıcıların hepsinin yorumlarında anladığım; bu cihazlara para verileceğine, o parayı bir garibana vermek çoook daha iyiymiş. Ben vazgeçtim. İsterse 20 kg ağırlığında olsun, kalitesi ses ile müzik dinleyebileceğim track cd kalabalığım olsun.

• forex cft 626c aldım; kart okuyucudaki( MMC kart dosya sistemi FAT) ve usb flash diskteki (FAT 32) mp3leri çalamadım, 5 sayfayıda baştan sona okudum; play tuşuna basılı tutunca mmc kartı çalmaya başladığını söyleyen arkadaş vardı; bunu da denedim ama fayda etmedi..Cihaz sorunludur belki diyecem ama değil; zira pc. ye bağladığımda kart okuyucu olarak vazife yapıyor ama oynatmıyor işte MMC karta ,flash diske nasıl gecildiğini bilen arkadaşlar,yardımcı olursanız çok sevineceğim..

Arkadaşlar şunuda merak ediyorum,kuamanda da ki PICK SONG ve CH SET tuşları ne işe yarıyor,nekadar bassam da hiçbir değişiklik olmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: www.forex.com.tr SORULAR-CEVAPLAR

SORU : Forex Samsung Hafızalı ürünlerde, SD/MMC Kart ve Dahili Hafıza Arasında Nasıl Geçiş Yapabilirim?
    CEVAP : Ürün çalışırken "Pause" tuşuna 1 kere basınız. Daha sonra Tekrar "Pause" tuşuna 5 sn. basılı tutunuz. Geçiş gerçekleşecektir.

@_U_U_R_ amma da forex reklamı yapmışsın kullanıcı görünümndeki g.g satıcısııı
    forex.com.tr den copy/paste yapmadan mmc kartı+flash diski nasıl oynatabileceğimizi yazacan mı engin bilgilerinle(!) (?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu25 -- 6 Temmuz 2008; 5:56:22 >

• sunny t180 di sanırım bu model nasıl ? araç passat 2000 model
  • Ben fm transmitterlerin zaten verimsiz olduğunun bilincinde olarak hepsiburada.com'daki modelleri inceledim.
    Görünümünün sade olamsı sebebiyle(fiyatalr zaten 30 ytl civarında denemek için değer ve çok büyük bir kayıp değil diye düşünerek)
    Forex'in 619 modelini almaya karar vermiştim!!!
    ta ki bu siteye girene kadar. "_U_U_R_" nick li arkadaşın bohçacı teyze mantalitesindeki
    diğer markaları kötüleyek kendi markasını yüceltmeye çalışması üstelik bunu kullanıcıymış edasında yapması beni bu üründen gerçekten soğuttu.
    Forumu okuyan arkadaşların yorumları yazan kişilerin nick lerine bakarak forumu incelemelerini rica ediyorum.Forex iyi bir ürün de olabilir ancak benim ricam da bu ürünü almış olanalrın + larıyla - leriyle ortaya koymaları ve buraya başvuran insanları doğru yönlendirmeleridir.Forum yöneticilerinin de forumun popüleritesinin devam etmesi için bu tip insanlara dikkat etmesi gerekiyor .

• ARKADAŞLAR NEDEN HALA TARTIŞILIYOR ANLAMADIM BU FM TRANSMITTERLERİN TAMAMININ KALİTESİ KULLANANI MEMNUN EDECEK DÜZEYDE DEĞİL BU KADAR MEMNUNİYETSİZLİKTEN SONRA NEDEN HALA MODEL ÖNERİSİ VE ARAŞTIRILMASI YAPILIYOR ANNLAYAMADIM. FİYATI UCUZ OLSA BİLE DEĞMEZ

MP3 DİNLEMEK İÇİN BENCE BUNUN DIŞINDA BİR BAŞLIK AÇILMALI VE ÇÖZÜMÜ DİĞER YÖNTEMLERDE ARAMALI
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.