Şimdi Ara

FM TRANSMİTTER'LER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
2
Favori
340.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş haklı önceki sayfalarda benim yorumlarımı da görebilirsiniz., kaset adaptörü daha güzel ses veriyor.

o olmadı aux in kullanılması hoş olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcadillac

ARKADAŞLAR NEDEN HALA TARTIŞILIYOR ANLAMADIM BU FM TRANSMITTERLERİN TAMAMININ KALİTESİ KULLANANI MEMNUN EDECEK DÜZEYDE DEĞİL BU KADAR MEMNUNİYETSİZLİKTEN SONRA NEDEN HALA MODEL ÖNERİSİ VE ARAŞTIRILMASI YAPILIYOR ANNLAYAMADIM. FİYATI UCUZ OLSA BİLE DEĞMEZ

MP3 DİNLEMEK İÇİN BENCE BUNUN DIŞINDA BİR BAŞLIK AÇILMALI VE ÇÖZÜMÜ DİĞER YÖNTEMLERDE ARAMALI

Sizinle tamamen aynı fikirdeyim
    "neden hala üzerinde duruluyor" çünkü ucuz ve kolay bir de ticari nedenlerle yanlış yönlendirmeler var
  • Ben piranha marka transmitter aldım ve memnunum. Çok fazla beklentim olmadığı için belki de ses netliği beni tatmin etti.
    Uygun istasyonu bulduğunuzda kesinlikle sterio ses veriyor. İyi yayın yapan bir fm radyo istasyonun ses kalitesinden daha fazla olmaması da gayet normal bence.Ben içinde oldukça fazla şarkı sığdırabildiğim için aldım.30 40 ytl lik bu ürünler ki ben bunu piranha için söylüyorum fiyatının hakkını verdiği söylenebilir.Ayrıca şarkı ismini göstermesi ve sd ve flash desteği de size şarkı depolamada özgürlük sağlıyor.
  • ben yeni aldım. bi türlü boş frekans bulamadım. benim arabanın teybi + ya basınca otomatik dolu frekanslara geçiyo araları atlıyo. nası yapıcam
  • arkadaşlar bu transmitterla ilgili 2 sorum var.

1.piranha ile forex'in farkı var mı?
    2.benim araç kontak kapalı olsa bile çakmağın elektriğini kesmiyor? tehlike yaratır mı?
  • Arkadaslar bugun 'HARWARD FM TRANSMITTER-HR F87' model bir cihaz aldım...Yasadıgım ilcede oldukca bos frekans oldugu ıcın ses kalitesi beni memnun etti...Benim merak ettigim konu ise cihazi kpatma tusunu bulmadım:) Acaba yok mu diye size danısmak istedim...Yani kontagı kapattımızda mı kapanacak cihaz? ve kontagı actıgımızda tekrar acılacak? Bu sekilde cihaza zarar vermez mi?
  • forexte kapatma düğmesi var araç kontaktan elektriği kesmese bile kumadadan kapatıyor kendini
  • hangi markayı önerirsiniz
  • Illaki fm verici alacaksanız mutlaka aracınızda deneyin görün tatmin olursanız alın ve bu denemeyi kapalı bir otoparkta falan değil açık alanda yapın. Fm cihazının kalitesi kadar arabanızın radyosu da çok önemli. Mesela söz konusu bu fm vericiler olunca Ford Focus kesinlikle Renault Megane'dan daha iyi sonuç veriyor. Fm verici son seçenek olmalı, başka hiçbir şekilde imkanınız yoksa ancak o zaman denenmeli..
  • walla ben oldukca memnunum acıkcası boyle bir performasn beklemiyordum...Ama bunun en önemli nedeni kucuk bir ilcede yasamam ve oldukca bos frekans bulunması...
  • Arkadaşlar bu iş tamamen aracınızın radyo kalitesi ile ilgili çünkü bu ürünlerin hepsinin devreleri kumandası sigortası zırtı pırtı herşeyi aynı sadece yazılımları farklı hepsi de çin malı. Büyük şehirler hariç her yerde gayet güzel kullanabilirsiniz. Ben Caddy'mde yaklaşık bir yıl Accent'imde de 3 ay kadar kullandım. Tabi ki cd'de ki hifi olanaksız ancak dediğim gibi radyo kaliteliyse dip ses olmadan o fiyata gayet güzel mp3 dinleyebilirsiniz. Sürekli radyo kalitesi diyorum çünkü aynı ürün Caddy'de farklı Accent'te farklı kalite de ses verdi. Bu tip ürünlerin güzelliği bir şarkı için cd yada kaset çekmekten sizi kurtarması sonuçta usb flash belleğin,kartın içinde dün çıkan yeni bir şarkıda var 10 yıllık şarkıda var. Çok sevdiğiniz dinlemekten vazgeçemediğiniz şarkıları track olarak çeker cd den dinlersiniz.

Kısacası bütçem kısıtlı ama kaset-cd çöplüğünden bıktım diyen herkes bu üründen alsın bence.

• Ben aldım 1 snedir kullanıyorum walla CD derdinden kurtarıyor tavsiye ederim takıyorum 4gb bellek full müzik dinle de dinle
  • bu ürün bursa da falan güzelde tek eksi yönü araba sarsılınca çakmak gözünden çıkabiliyor
  • cıkıyormu..benımkını cıkarmak ıcın baya ugrasıyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PCKO_08

bu ürün bursa da falan güzelde tek eksi yönü araba sarsılınca çakmak gözünden çıkabiliyor

bende cıkartmak için Biraz ugraşıyom
  • Ben uzun zamandır OKAY marka kullanıyordum fakat bi arkadaşıma verdim onu sonra hepsiburadadan Universal marka olan (http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=258076&productid=otunifm2000 ) fm trans. aldım ( sd\mmc kart ve usb girişleride var ) fiyatı biraz pahalı ama inanın kullanımı ses kalitesi görünüşü müthiş ötesi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realdevil -- 4 Ağustos 2008; 16:08:25 >
  • istanbul için uygun frekans tavsiyeleri alabilir miyim??
  • şuan 4.5 ytl ye forumda sattıgım mp3 fm transmiterler ankarada mükemmel çalışmaktadır.inanmayacaksınız ama sadecea alıp kullanan bilir.mp3 player üzerinden çalıştıgından kaynaklanabilir.sadece 99.8 üzerinden çalışan bu transmittiri çakmak girişine taktıgım an radyodaki frekanstaki ses hemen ve tek bir cızırtı bile olmadan kesilmektedir.mp3 playeri taktıktan sonraki ses cd yi kesinlikle ama kesinlikle aratmamaktadır.ses çıkışı mükemmel birşeey .daha önce bende forex takip etmekte kullanmaya çalışmaktaydım bundan aldıgım zevk hiçbirinden alamadım...almak isteyenarkadaşlar satışlarımı takip edebilir pm den iletişime geçebilir saygılar
  • hocam selamlar ben de bu aletten almayı düşünüyorum da biraz daha detaylı bilgi verebilir misin acaba?
    çakmağa giren kısımın yapısı kullanışlı mı? yani alet çakmağa girdikten sonra hareket kabiliyeti var mı ?
    son olarak telefona bluetooth ile bağlanıp performansını denedin mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: mesut80

istanbul için uygun frekans tavsiyeleri alabilir miyim??
  • merhabalar.
    bugun nasıpse gıdıp bende bu fm transmitter den almayı dusunuyorum..
    formu bastan sona okudum ama bırı al derken dıgerı alma dıyor ne iş anlayamadım
    öncelikle alırken nelerıne dıkkat edılmelı ? bir kaç saat sonra gidip alıcam yazarsanız çok memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.