Şimdi Ara

FM TRANSMİTTER'LER (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
2
Favori
340.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pulstar

Ben bir adet FM Transmitter almayı düşünüyorum...

Ancak hem İzmir'de yaşadığımdan hem de şehirlerarası yollarda frekans problemi olabileceğini düşündüğümden vazgeçmiş gibiyim... Yanlış mı düşünüyorum?... Bir de bozuk yollarda sarsıntı problemi oluyor mu?...

ankara da trt fm radyosunun frekansı 88.0. ben kendi transmitterimi 88.0 ayarladım denemek için. trt radyosunu bastırdı. ama en güzeli boş bir frekans bulmak 87.6 ayarladım hiç bir problem yok. sarsıntıdan da bi sıkıntı yok. her gün 90 - 100 km arası kullanıyorum arabayı. frekans açısından yada sarsıntıdan bir problem yaşamadım. İzmir de radyo frekanslarının Ankara dan daha yoğun olacağını sanmıyorum.
    tek sıkıntı bazen çakmak yuvasından tam enerji gelmiyor, yuva ile cihaz arasında bi temassızlık var galiba.
    ama bozulsa bile bir tane daha alırım galiba. kesinlikle cd kalitesinde bir ses beklemeyin ama.

selam ve dostluklar.

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

quote:

Orjinalden alıntı: x15

Ben power way diye bi fm transmitter aldım..Çakmaklığa girdi bir daha çıkmadı ancak kırıp çıkarabildik mereti..

Alet güzel ses vermesine rağmen plastik kalitesi çok kötüydü ve boyutu standart değildi sanırım..Bana çakmaklığa düzgün girip düzgün çıkacak bir tane tavsiye edebilir misiniz ?Zira benim araba kontağı kapattıktan sonra da güç üretiyor..

yukarıda fotosunu koymuştum.

bendeki sorunda çakmak yuvasında tam temas yok galiba. bazen enerji kesiliyor. pc ye bağlıyorum masanın üstüne filan atıyorum aleti ses kesilmiyor.
    sürekli takıp çıkarmaya gelmiyor galiba

Tak çıkar tak çıkar ya alet bozulacak ya çakmaklık..Benim ilk izlenimlerim de güzel ses cd kadar olmasa da net ve berrak arada bir kesilme hışırtılar oluyor fakat parasına göre yaptığı iş güzel istediğim şarkıları dinleyebiliyorum ama bu çıkarma işini sevmedim..

• quote:

quote:

Ancak hem İzmir'de yaşadığımdan hem de şehirlerarası yollarda frekans problemi olabileceğini düşündüğümden vazgeçmiş gibiyim... Yanlış mı düşünüyorum?... Bir de bozuk yollarda sarsıntı problemi oluyor mu?...

ankara da trt fm radyosunun frekansı 88.0. ben kendi transmitterimi 88.0 ayarladım denemek için. trt radyosunu bastırdı. ama en güzeli boş bir frekans bulmak 87.6 ayarladım hiç bir problem yok. sarsıntıdan da bi sıkıntı yok. her gün 90 - 100 km arası kullanıyorum arabayı. frekans açısından yada sarsıntıdan bir problem yaşamadım. İzmir de radyo frekanslarının Ankara dan daha yoğun olacağını sanmıyorum.
    tek sıkıntı bazen çakmak yuvasından tam enerji gelmiyor, yuva ile cihaz arasında bi temassızlık var galiba.
    ama bozulsa bile bir tane daha alırım galiba. kesinlikle cd kalitesinde bir ses beklemeyin ama.

selam ve dostluklar.

Teşekkür ederim...

Ben de zaten genelde radyo dinleyen biriyim... Yolda giderken güzel birşeyler dinleyim bana yeter... Ayrıca CD çalar bile olsa onda da .mp3 dinleyeceğim, dinliyoruz... Zaten .mp3 dediğimiz hadise de sıkıştırılmış Track dosyasıdır, illa ki bir kayıp oluyor... Ayrıca CD çalarlar bir hayli pahalı, sarsıntılarda problem yaşanabiliyor ve her seferinde CD basmak gerekiyor...

Bu nedenle FM Transmitter bana daha mantıklı gelmeye başladı...

• Selamlar,

Şehirlerarası yollarda problem daha az. Cihazın kötü anten donanımına sahip arabalarda sorun çıkarma ihtimali var. Onun dışında sorun yaşamazsınız...

http://www.ekopc.com/cgi-bin/urun.cgi?katman=T%FCketici%20%DCr%FCnleri&altkatman=MP3%20%C7al%FDc%FD

quote:

quote:

Yardımcı olacak kimse yok mu?...

• burada ki yazılanları okuyunca benim anladığım, her transmitter; her araba da aynı performansı göstermiyormuş. bende 2005 FİAT ALBEA var ve albea da fm transmitter kullanıpta memnun kalan ve randıman alan bir cihaz önerebilirmisiniz. şimdiden herkese teşekkür ederim
  • AUX girişi olmayan bir üniteye, bazı müdahalelerde aux girişi yapabilirmiyiz? albea cd-radio çalara mesala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yhae

AUX girişi olmayan bir üniteye, bazı müdahalelerde aux girişi yapabilirmiyiz? albea cd-radio çalara mesala?

Benim aracımda Aux yoktu (Megane II) ama ben şemalarını bulup yapmıştım. Alvea için bilmiyorum ama yapılabilir. Öncelikle servisle görüşün.
  • arkadaşlar creative zen stone mp3 playerim var hem bu ürünü bağlayabileceğim
    hem de usb ya da hafıza kartı özelliği olan mümkünse rds desteği olan
    uzaktan kumandalı kaliteli
    ve en önemlisi istanbulda(daha çok bahçeleivler-fatih) arasında mümkün olduğunca en iyi düzeyde ses verecek kaliteli adam gibi bi fm transtmitter cihazı önerebilir misiniz?
    clio symbolde kullanacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

arkadaşlar creative zen stone mp3 playerim var hem bu ürünü bağlayabileceğim
    ve en önemlisi istanbulda(daha çok bahçeleivler-fatih) arasında mümkün olduğunca en iyi düzeyde ses verecek kaliteli adam gibi bi fm transtmitter cihazı önerebilir misiniz?

RDS özellikli fm verici piyada sayılı ancak Türkiye'de hiç yok. Forum da adı bolca geçen Forex dahil hiç birisi "adam gibi" değil (şahsi deneyimlerim). Siz en iyisi aracınıza Renault'un "audio connection box" aksesurını alın, ancak pahalı bir çözüm. Daha uygun bir çözüm olarak yine Renault'un orijinal bir aksesuarı olan "Aux Connection Kit" almanızı önerebilirim; işçilik dahil 120YTL gibi bir fiyata Renault servislerinde taktırmanız mümkün.

• quote:

quote:

quote:

selam ve dostluklar.

Teşekkür ederim...

Ben de zaten genelde radyo dinleyen biriyim... Yolda giderken güzel birşeyler dinleyim bana yeter... Ayrıca CD çalar bile olsa onda da **** dinleyeceğim, dinliyoruz... Zaten **** dediğimiz hadise de sıkıştırılmış Track dosyasıdır, illa ki bir kayıp oluyor... Ayrıca CD çalarlar bir hayli pahalı, sarsıntılarda problem yaşanabiliyor ve her seferinde CD basmak gerekiyor...

Bu nedenle FM Transmitter bana daha mantıklı gelmeye başladı...

Daha önce almayı düşündüğümü söylediğim bu ürünü yaptığım deneme sonucu almaktan vazgeçtim... Ses kalitesinde pek bir sorun yoktu, ancak elim cihaza değip hafifçe oynadığında ses vermiyordu...

Ben de CD çalar almaya karar verdim ve aldım... Şimdilik daha rahatım... Hayırlısıyla kullanmak nasip olsun...

•  FM TRANSMİTTER'LER

Arkadaşlar bence forex alın kurtulun böyle sorunlar yaşamayın ürünleri gitti gidiyorda bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 18 Mayıs 2008; 10:31:43 >
  • quote:

_U_U_R_
    Arkadaşlar bence forex alın kurtulun böyle sorunlar yaşamayın ürünleri gitti gidiyorda bulabilirsiniz.

@_U_U_R_ arkadaşım forumdaki fırsatını yakaladığın her konu başlığı altında aynı yanlış yönlendirmeyi ve manipilasyonu yapıyorsun. "ben bu cihazı satıyorum, benden alabilirsiniz" deyip öyle yorum yazsan daha etik olacak ama sen öyle yapmıyorsun, kendini sanki sıradan bir kullanıcıymış gibi gösterip sanki yorum yazıyormuş ayağına reklamını yapıyorsun (eğer buna reklam denirse); ayıptır, yapma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurhangurcan_

quote:

_U_U_R_

@_U_U_R_ arkadaşım forumdaki fırsatını yakaladığın her konu başlığı altında aynı yanlış yönlendirmeyi ve manipilasyonu yapıyorsun. "ben bu cihazı satıyorum, benden alabilirsiniz" deyip öyle yorum yazsan daha etik olacak ama sen öyle yapmıyorsun, kendini sanki sıradan bir kullanıcıymış gibi gösterip sanki yorum yazıyormuş ayağına reklamını yapıyorsun (eğer buna reklam denirse); ayıptır, yapma.

+1

Aklımdan geçenlerin yazıya dökülmüş hali...

Bu bölümde bu tarz ticari(!) mesajlar yazan birkaç arkadaş daha var; acilen önlem alınması gerektiği kanaatindeyim...

• quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

RDS özellikli fm verici piyada sayılı ancak Türkiye'de hiç yok. Forum da adı bolca geçen Forex dahil hiç birisi "adam gibi" değil (şahsi deneyimlerim). Siz en iyisi aracınıza Renault'un "audio connection box" aksesurını alın, ancak pahalı bir çözüm. Daha uygun bir çözüm olarak yine Renault'un orijinal bir aksesuarı olan "Aux Connection Kit" almanızı önerebilirim; işçilik dahil 120YTL gibi bir fiyata Renault servislerinde taktırmanız mümkün.

bu audio connection box un fiyatı ne olur acaba?
    bir de benim arabama takarlar mı?

• verdiği linkte gg da yine bu kullanıcı adı var, adam direk kendisi satıyor zaten.
    okuyanlar yorumlarının objektif olmadığını bilsinler ve alacaklarsa gitsin bi dükkandan alsınlar mümkünse.
    quote:

quote:

_U_U_R_

• quote:

quote:

quote:

_U_U_R_

+1

Aklımdan geçenlerin yazıya dökülmüş hali...

Bu bölümde bu tarz ticari(!) mesajlar yazan birkaç arkadaş daha var; acilen önlem alınması gerektiği kanaatindeyim...

benden de +2

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

clio symbolde kullanacağımiz

bu audio connection box un fiyatı ne olur acaba?
    bir de benim arabama takarlar mı?

Audio Connection Box bildiğim kadarıyla Renault MAiS tarafından Türkiye'ye getirilmiyor; siz yine de bir araştırın, belki durum değişmiştir. Ben zamanında bu cihazı almak için çok heveslenmiştim ama kısmet olmadı. Elimdeki bilgileri sizinle paylaşayım, belki sizin işinize yarar:

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

Bu cihazın orijinal teyibinizin CD Changer girşine takılıyor (servis tarafından yapılıyor montaj)

• quote:

Orjinalden alıntı: _U_U_R_

sırf usb bellek ve 1gb dahili hafıza olsun diye ookay aldım böyle kalitesiz bir ürün görmedim çok dandik bir plastik yapısı var o kadar dandikki oynar başlık 2-3 kere aşağı yukarı kaldırınca yalama oldu...Forexde böyle bir sorun yoktu kalitesi ve sağlamlığı yönünden memnundum. Okay hayallerimi yıktı. birde bu approtech resmi koyuyorsunuz sürekli bu sadece led ekranlı modelleri kim alıyor yahu? tarih oldu o teknoloji artık LCD ekranlar şarkı ismi gösterenler revaşta. Aprotechte fıs bence..Forex RULEZ

Şakamısın sen !?

Burada gelmiş kullanıcıymış gibi ayak yapıyosun..

Kendi markanı 3 mesajda bir övüp, başka markalara .ok atıyosun..

Uyuz eder böyle herifler.

Adam gibi söyle bari satıcıyım diye tanıt ürününü, ne 3 kağıt yapıyosun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 21 Mayıs 2008; 13:39:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

Orjinalden alıntı: _U_U_R_

sırf usb bellek ve 1gb dahili hafıza olsun diye ookay aldım böyle kalitesiz bir ürün görmedim çok dandik bir plastik yapısı var o kadar dandikki oynar başlık 2-3 kere aşağı yukarı kaldırınca yalama oldu...Forexde böyle bir sorun yoktu kalitesi ve sağlamlığı yönünden memnundum. Okay hayallerimi yıktı. birde bu approtech resmi koyuyorsunuz sürekli bu sadece led ekranlı modelleri kim alıyor yahu? tarih oldu o teknoloji artık LCD ekranlar şarkı ismi gösterenler revaşta. Aprotechte fıs bence..Forex RULEZ

Şakamısın sen !?

Burada gelmiş kullanıcıymış gibi ayak yapıyosun..

Kendi markanı 3 mesajda bir övüp, başka markalara .ok atıyosun..

Uyuz eder böyle herifler.

Adam gibi söyle bari satıcıyım diye tanıt ürününü, ne 3 kağıt yapıyosun!

AYNEN SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM. TAMAM ADAM GİBİ KENDİ MALINI ÖV, REKLAMINI YAP AMA NİYE DİĞER MARKALARI KARALARSIN!!! SANKİ KULLANICIYMIŞ GİBİ AYAK YAPARSIN ALEMİN AKILLISI SENMİSİN? BİRAZ AKILLI OLSAN GG DA Kİ KULLANICI ADINLA BURADA Kİ FARKLI OLURDU. LÜTFEN KİMSEYİ ALDATMAYALIM. ÜÇ KURUŞ FAZLA KAZANACAĞIZ DİYE.

• yeni forex aldım. flash diski nasıl okutturabiliyoruz? bir de karışık çalma modu var mı? anlayan arkadaşlar cavaplarsa sevinirim teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.