Şimdi Ara

Fm Oyununda hiç başarılı olamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır oyunu oynuyorum ama malesef hiç başarılı olamıyorum.Hiç yardım almadan çok iyi oyuncular buluyorum ucuza bulup pahalıya satıyorum ama malesef oyunda hiç başarı sağlayamıyorum.Genellikle takımım Beşiktaş oluyor.Ayrıca çokbasit oynadığımın farkındayım bunu nasıl geliştiririm yardımcı olursanız çok sevinirim.Basit oynarım derken pek fazla taktik vs bakmıyorum ilerletiyorum sonra kafama göre diziliş seçip adamları yerleştiriyorum.Oyun içerisinde de kondisyonu düşmüş futbolcuyu çıkartıyorum buna benzer işlemler yapıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Başarıdan kasıt nedir onu tam anlayamadım. Öncelikle her insan Football Manager oyununda farklı bir şeyden hoşlanır. Kimisi sizi yaptığınız gibi genç yetenekleri parlatıp satmaktan, kimisi en alt ligden en üst lige çıkıp dünyada 1 numara olmaktan. Örnekler çoğaltılabilir. Eğer zevk aldığınız şeyi yapıyorsanız başarılısınız demektir. Ben de oyunda en çok transfer döneminden hoşlanıyorum. Oyuncu çekişmelerine girmek, sözleşmeleri bitenleri almak ve 1-2 sezon oynatıp yüksek meblağlara satmak çok eğlenceli. Eğer başarıdan kastınız oyun içinde şampiyonluk vesaire ise ve taktikle antrenmanla basın toplantılarıyla uğraşmak istemiyorsanız taktiği hazır indirip, antrenman gibi görevleri de asistant manager ve futbol direktörüne verirseniz size sadece transfer ve kadro düzenlemek kalır. Doğru transfer ve kadro tercihi de sizi oyunda başarıya götürecektir biraz zaman alsa da.
  • hazir taktik kullanin hocam. yada iyi teknik heyet kurun ve onlarin yardimlarini alarak taktik kismini ogrenmeye bakin bence.

oyundan aldiginiz keyif daha da artacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim istediğim ligde başladığım sene olmasa bile ikinci sene şampiyon olmak uefa ya da şl de gruplardan çıkmak bile benim için başarıdır diyorum ama ilk turda eleniyorum.

Hazır taktik kullanıyorum sürekli deniyorum ama olmuyor

@forestgump03 @- The Stig -
  • https://forum.donanimhaber.com/m_121570571/tm.htm

bunu kullanın, ve püf noktada yazdığım şeyleri lütfen okuyup uygulayın
  • Taktik sürekli değiştirme,Antremanlarda sürekli taktik çalıştır takım uyum sağlar zaten.
  • Hocam FM16da hiç save-quit yapmadan Gençlerbirliğiyle ilk sene 2. olup sonra 6 sene üst üste şampiyon oldum.Galatasarayla da 3.sezonumda Şl kazandım.Oyunda başarılı olmanız maç dışında geçirdiğiniz süre ile doğrudan alakalı.Şimdi size muhtemelen önemsemediğiniz bazı şeyleri söylüyorum.

-Yardımcılar,doktorlar,yedek takımların yardımcıları çok önemli.Kaleci antrenörünüz 2 yıldızsa kalecileriniz iyi oynayamaz, mümkün değil.Kondisyoneriniz 1.5 yıldızsa her maç sakat verirsiniz.Doktorunuz kötüyse iyileşme süreleri iki katına çıkar...

-Her Futbolcuya bireysel antrenman şart.Oyunucu özelliklerini yaşını,geliştirmek istediğniz özelliğini göz önününe alıp uygun antraman programını sağlayın.

-Futbolcuların özelliklerine göre roller belirtin.Bitiriciliği,uzaktan şutu yüksek bi oyuncuyu daha çok pas ver,daha az şut çek rolünde oynatmayın.

-Futbolcuların tercihlerine dikkat edin.Sol stoper oynamayı seven adamı sağ stopere koymayın.

-Kanat ve bek oyuncuları çok önemli.Defansif kanat oynatarak başarılı olmak çok zor.kanatları mutlaka oyuna sokun.

-Oynamadan oyuncu gelişmez.Mutlaka genç oyunucuları oynatın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • THESİMPSON kullanıcısına yanıt
    Türkiye ligi nispeten zor bir lig. Özellikle Beşiktaş ile fm 2017'de çok daha zor ffp sebebiyle. Size önerim kendi liginde zorlanmadan şampiyon olabilen takımlar seçmeniz. Bunun için en iyi takımlar da Shaktar ve Ajax/PSV. Hem genç oyuncu yetiştirir, hem genç oyuncuyu daha kolay ikna edip alabilir hem de büyük liglere değerinde satabilirsiniz. Takımı sadece gençlerden bile kursanız başarıya gidebilecek takımlar bunlar. Böylelikle hem ligde şampiyon olup şampiyonlar ligine katılırsınız hem de transfer ile uğraşarak eğlenceli transfer dönemleri geçirirsiniz.
  • forestgump03 F kullanıcısına yanıt
    Bunlara ek bu ajax psv falan onların gerçek hayattaki politikalarını uygularsaniz aşırı keyif alırsınız her yıl 1-2 altyapı oyuncunuzu 11e monte etmek, genelde İskandinav genç elemanları alıp pişirmek çok keyifli oluyor, ben psv yi aldigimda böyle yapıyorum az transfer çok gelişim iyi adamlarına teklif gelince de satıyorum gerçekteki gibi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğiniz gibi. Her Youth Intake döneminde süper star potansyeline sahip bir oyuncu çıkarıyorlar zaten. Onu oynatıp gelişimini görmek adeta çocuk büyütmek gibi.
  • Hocam gir buraya bak nasıl oynuyorsun → http://fmplace1.blogspot.com.tr
  • Oyunda istisnasiz her hedef macimi kaybediyorum. Italyada ilk 3 gidiyor sampiyonlar ligine. 38 maclik sezonda son hafta dahil 5-6 kere kazanirsam 3. Olacagim mac oynadim 7-8 maclik namaglup serisi olsa bile istisnasiz hepsinde yenildim. İngilterede liverpoolü aldım. Bu sefer hedef ilk 4. Birinci haftadan son haftaya kadar yenersem 4. Olacagim mac oynadim kendi evimde ligden dusmeyi garantilemis stoke geldi 6 mactir gol yemeden kazanan bana 3 tane salladi gitti. Ve ben asla sampiyonlar ligi goremedim. Milanla iki sene 4. Oldukm. Liverpoolle bir sezon yaptim 5. Oldum. Allahim nolur artik sampiyonlar liginde oynamayi nasip et su kuluna. AMIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyavuzz61 -- 17 Aralık 2016; 3:46:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.