Şimdi Ara

FM'den Nasıl Çıkış Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunu yeni kurdum ve haliyle ilk kez oynuyorum. Takımımla maç yaptım ve oyunu kapatmak istiyorum , nereden kapatabilirim? ESC'ye falan bastım olmadı.

• Yok mu yardımcı olacak?
  • 12 saat geçti neden kimse yardım etmiyor? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 2 Ağustos 2015; 12:04:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.donanimhaber.com/cd/9c/e4/cd9ce451112db5f13134164f60eba934.png
     FM'den Nasıl Çıkış Yapılır?

Fm yazısına tıklıyacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rct06 -- 2 Ağustos 2015; 12:12:46 >

• Rct06 R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • hocam alt f4 yapıp nıye çıkmadın hata mata vermez merak etme
  • Marco van Basten. kullanıcısına yanıt
    Sildim oyunu zaten çok detaya giriyordu. Bana sadece oyuncu alıp satacağım oyun lazım, artık PES ile idare edeceğiz. Bu arada konu silinebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Sildim oyunu zaten çok detaya giriyordu. Bana sadece oyuncu alıp satacağım oyun lazım, artık PES ile idare edeceğiz. Bu arada konu silinebilir.

menejerlık oyunu bana gore daha fazla detaya gırmesı lazım cmden berı oynarım
    Peki PES'te sadece maçları izleyerek kariyer yapmanın yolu var mı? Hani kadroyu falan ayarlayacağım, maçı PC kendi kendine oynayacak. Anlatabildim mi?
  • quote:

Peki PES'te sadece maçları izleyerek kariyer yapmanın yolu var mı? Hani kadroyu falan ayarlayacağım, maçı PC kendi kendine oynayacak. Anlatabildim mi?

fifada var
    Yok usta bana PES'de lazım. Bi yardım et yahu, Amazon'dan kol siparişi verdim o gelene kadar bu şekil oynayım diyorum. Sağol yardımların için..
  • quote:

Yok usta bana PES'de lazım. Bi yardım et yahu, Amazon'dan kol siparişi verdim o gelene kadar bu şekil oynayım diyorum. Sağol yardımların için..

Antrenör olarak gidemiyor musunuz hocam? Öyle bir şey vardı Ana Lig'de.
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    En yakın zamanda deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En yakın zamanda deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim.
  • quote:

Pes12 de bile var maca girerken antrenor moduna tikla kadroyu kurup talimatlar verebilirsin fm kadar detayli olmasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pexagon P kullanıcısına yanıt
    Size de teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir, sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.