Şimdi Ara

FM'de İstifa Ettim Pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi geri dönmek istiyorum. Editörle filan yapabilir miyim? Bi yardım edin beyler ya

• İstifa ettikden sonra oyunu kayıt ettiysen geri dönemessin.
    Kayıt ettiysen aynı oyunda yeni bir menejer ekle. İstifa ettiğin takımı al.
    Eski menejeride emekliye ayır.
  • Editörle filan olmuyor mu peki?
  • editörle olmaz.
  • Kayıtlı editör ile belki ayarlayabilirsin. Denemek lazım, daha önce denemediğim için tam bilmiyorum.

FM 11 kayıtlı editör diye aratırsan 10.2 patch uyumlu olanı çıkacaktır. v3 var mı onu da bilmiyorum.
  • Bir kaç kez bende istifa edip pişman olmuştum.Sanırım tek çözüm yeni oyuna başlamak.
  • Editorde takimin basindaki hocanin sozlesmesini oldugun gunden sonraki gunde bitecek seklde ayarla. Sonra takim hocasiz kalinca basvur. Almazlarsa seni alana kadar yap iste.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk defa İstifa edeceğim.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2025de world league de fenerbahçe ile 2. ligden basladım 10 sene kadar şampiyonlar ligi falan filan ne varsa aldım, şimdi aziz bey en az miktarda maaşı istememe ragmen vermedi kapı dışarı etti beni. tabi beni isteyen takım bol, city deyim simdi. fenerin basında david moyes var her mac sövüyorum herife, düşmemeye oynuyorlar. hey yavrum hey kacırdılar gül gibi antronörü. tabi beni yollayınca benim antrönörlerimde geldi benimle. asistan manager jari litmanen bildiğin canavar zaten her mac tatile gidiyorum. bildiğin patronum
  • kronik koptum kardes sana :D
  • tekrar geri dönmek istediğin takıma yeni menajer açarak gir sonra direk istifa et kendi menejer hesabından o takıma gitmek istediğini bildir... büyük ihtimal sizi almayacaklardır sürekli takip et başkası gelince takımın başına yine aynı yöntem ile yeni menajer ekle sonra tekrar istifa et ve yine kendi hesabından teklif yap bu şekilde bir kaç deneme yapabilirsin en sonunda yeter artık başımızın belası gel derler heralde

şaka bir yana dediğim gibi yaparak bir denemeni öneririm...
  • Kayıtlı oyunda yeni menajer ekle diyerek o takımı al işte olay gayet basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Kayıtlı oyunda yeni menajer ekle diyerek o takımı al işte olay gayet basit.

Kariyerin çöpe gitsin yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.