Şimdi Ara

FM de AB statüsünde mi oynuyorsunuz yoksa yabancı kuralında mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu nasıl oynuyorsunuz AB statüsünde mi daha çok zevk alıyorsunuz yoksa normal yabancı sınırlamasında mı ?

• AB
  • Ben Arsenalde oynuyorum ama Türkiye Ligi açarsam AB statüsünde oynarım büyük ihtimalle.
  • malesef ab
  • AB'deyken başarı daha kolay olduğu için yabancı sınırıyla oynuyorum,kaliteli Türk oyuncuları bulup yetiştirmek daha zevkli geliyor bana
  • Bu transfer bütçeleriyle zaten başarı çok zor
    Burda en önemlisi amaç genç yetenek bulup yetiştirip başarılarla beraber onları yüksek fiyata satmaksa AB kesinlikle oynanmalı (Bknz.Porto)
    Acaba sınırlama olsa porto olurmuydu
    Zaten gerçek hayattada doğru olan bu ben AB de oynuyorum herkesede tavsiye ediyorum.
  • Yabancı Sınırı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı hisse alan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AB sınırıyla ikinci sene Cl finali oynadım sarmadı şimdi yabancı sınırıyla başlıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

AB sınırıyla ikinci sene Cl finali oynadım sarmadı şimdi yabancı sınırıyla başlıcam..

Hangi takımdınız ve şimdi hangi takımla başlamayı düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

AB'deyken başarı daha kolay olduğu için yabancı sınırıyla oynuyorum,kaliteli Türk oyuncuları bulup yetiştirmek daha zevkli geliyor bana

Hangi takımı çalıstırıyosunuz hocam ve hakan Çalhanoğlu gibi futbolcularla mı oynuyosunuz
  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    Galatasaray oynadım iki senede 2 lig-2 süper kupa kazandım Şl finalinde aynı anda 5 ilk 11 oyuncum sakat olduğundan kaybettim ama 2. sezon zevk almaz olmuştum Yarı finalde Real Madridi 3-0 yendim falan..Az önce de sildim oyunu isterseniz daha detaylı yazarım oyuncuları-taktikleri..
  • quote:

Galatasaray oynadım iki senede 2 lig-2 süper kupa kazandım Şl finalinde aynı anda 5 ilk 11 oyuncum sakat olduğundan kaybettim ama 2. sezon zevk almaz olmuştum Yarı finalde Real Madridi 3-0 yendim falan..Az önce de sildim oyunu isterseniz daha detaylı yazarım oyuncuları-taktikleri..

Valla hocam başkasının yaptıgı transferleri hep merak etmişimdir onları yazarsan çok güzel olur sana zahmet
  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    Sneijder-Şeju-Burak-Engin-Riera-Gökhan-Engin-Aydın-Sabri-Yekta vs.. hepsi gereksiz olduğu için sattım..

Oyuncuların 10 üzerinden puanlarsam..

Kalecim ilk sene Musleraydı(8) ikinci sezon 19 a sattım 17 ye Maxym Koval(10)ı aldım tek kelimeyle muhteşem resmen gol yemiyor..Eray(1) yedekte berbattı 2 sene de kupadan elendim Eray yüzünden..

Sağ bek olarak Eboue(8) iki yönlü bek olarak harika..Hamit(4) yedek olarak bekledi..

Burdaki önerilerle Doria(10) ve Balanta(10) stoperlerimde Doriayı ikinci sezon Semih Kayayı(6) yollayınca aldım..İkisi de harikaydı Doria uzun sert Banata çabuk markajı 20..Yedekte Dany(7) çok faydalı oldu-kornerden kafa olarak- zaman zaman Hakan Balta(5) oynadı..

Sol bek tavsiyem sebastien Pocognoli(7) Hamburgdan kiraladım iki sezon ligin top çalma kralıydı..Hakan Yedekti..

Defansif ortasaha Javi Garcia(6) 2 sezon kiralıktı uzun havada etkili markaj-top çalması gayet iyi..Öndeki ikili Melo(7)-Selçuktu(9) yedek olarak Barcadan Jonathan dos Santosu(6) kiraladım ikinci sezon Melo gitti Mehmet Ekici(8) geldi o da gayet iyiydi..Yekelerde Emre çolak(4) Jem Karacan (6) vardı

Sağ açık Rodrigo Gomez(9)..
    Sol açık Bruma(8)(çok sakatlanıyor dikkat etmek lazım)
    Yedeklerim ilk sezon Simone Pepe(6) ve kiralık olarak Obertandı(7) ikinci sezon Scugolo(7) gibi adı olan bir adam vardı idare etti..

Forvette Pivot olarak takımın herşeyi Drogba (11)vardı..Enes Ünalı aldım hiç oynatmaya fırsatım olmadı..İlk sezon Umut(4) ikinci sezon Long(7) yedekledi..

Sonuç olarak FM=Wonderkid 2.sezon takımda 5 tane wonderkid vardı Juve-Bayern-Reali eledim..

Tavsiyem Koval-Balanta-Doria-Gomez hepsini iyice pazarlık ve 48 taksitle almak lazım..

• 8 sezon AB statüsünde oynamış biri olarak diyorum yabancı statüsünde oynayın bence daha zevkli olur takımların cılkı çıkıyor Türk futbolcu bulamıyoruz sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sneijder-Şeju-Burak-Engin-Riera-Gökhan-Engin-Aydın-Sabri-Yekta vs.. hepsi gereksiz olduğu için sattım..

Oyuncuların 10 üzerinden puanlarsam..

Kalecim ilk sene Musleraydı(8) ikinci sezon 19 a sattım 17 ye Maxym Koval(10)ı aldım tek kelimeyle muhteşem resmen gol yemiyor..Eray(1) yedekte berbattı 2 sene de kupadan elendim Eray yüzünden..

Sağ bek olarak Eboue(8) iki yönlü bek olarak harika..Hamit(4) yedek olarak bekledi..

Burdaki önerilerle Doria(10) ve Balanta(10) stoperlerimde Doriayı ikinci sezon Semih Kayayı(6) yollayınca aldım..İkisi de harikaydı Doria uzun sert Banata çabuk markajı 20..Yedekte Dany(7) çok faydalı oldu-kornerden kafa olarak- zaman zaman Hakan Balta(5) oynadı..

Sol bek tavsiyem sebastien Pocognoli(7) Hamburgdan kiraladım iki sezon ligin top çalma kralıydı..Hakan Yedekti..

Defansif ortasaha Javi Garcia(6) 2 sezon kiralıktı uzun havada etkili markaj-top çalması gayet iyi..Öndeki ikili Melo(7)-Selçuktu(9) yedek olarak Barcadan Jonathan dos Santosu(6) kiraladım ikinci sezon Melo gitti Mehmet Ekici(8) geldi o da gayet iyiydi..Yekelerde Emre çolak(4) Jem Karacan (6) vardı

Sağ açık Rodrigo Gomez(9)..
    Sol açık Bruma(8)(çok sakatlanıyor dikkat etmek lazım)
    Yedeklerim ilk sezon Simone Pepe(6) ve kiralık olarak Obertandı(7) ikinci sezon Scugolo(7) gibi adı olan bir adam vardı idare etti..

Forvette Pivot olarak takımın herşeyi Drogba (11)vardı..Enes Ünalı aldım hiç oynatmaya fırsatım olmadı..İlk sezon Umut(4) ikinci sezon Long(7) yedekledi..

Sonuç olarak FM=Wonderkid 2.sezon takımda 5 tane wonderkid vardı Juve-Bayern-Reali eledim..

Tavsiyem Koval-Balanta-Doria-Gomez hepsini iyice pazarlık ve 48 taksitle almak lazım..

Hocam gerçekten muhteşem bir açıklama olmuş çok güzel teşekkürler :) rodrigo gomez bende almıştım süperi bi oyuncu bruma zaten 10 numara ama tavsiyelerini dinliycem ve AB statüsü kullanmadan başlıycam

• Normal oynuyorum takıma yabancı oyuncu bulamıyorum, Levin Öztunalı, Yunus Malli, Hakan Çalhanoğlu vs gibi tonlarca genç Türküm var fantezi olarak takımda 2 3 yabancım var o kadar ileride belki çok pahalı bir yabancı forvet alırım sadece fantezi için ihtiyaçtan değil
  • Gercekle ayni oynuyorum 6+0+4 yani yoksa amac sapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

quote:

AB'deyken başarı daha kolay olduğu için yabancı sınırıyla oynuyorum,kaliteli Türk oyuncuları bulup yetiştirmek daha zevkli geliyor bana

Hangi takımı çalıstırıyosunuz hocam ve hakan Çalhanoğlu gibi futbolcularla mı oynuyosunuz

Fenerbahçe'deyim.Evet Hakan Çalhanoğlu,Januzaj,Jem Karacan,Mehmet Ekici,Koray Günter gibi kaliteli Türkler ile oynuyorum.Yabancılardan da Sow,Emenike,K.Zouma,Eduardo Salvio ve Kara ile oynuyorum,+3 de Stoch,Krasic ve Kweuke şu an için.
  • quote:

quote:

quote:

Fenerbahçe'deyim.Evet Hakan Çalhanoğlu,Januzaj,Jem Karacan,Mehmet Ekici,Koray Günter gibi kaliteli Türkler ile oynuyorum.Yabancılardan da Sow,Emenike,K.Zouma,Eduardo Salvio ve Kara ile oynuyorum,+3 de Stoch,Krasic ve Kweuke şu an için.

Hakanı pek yapamamışlar oyunda ilerisi içinde pek gelişmiyo verim alabiliyo musunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hakanı pek yapamamışlar oyunda ilerisi içinde pek gelişmiyo verim alabiliyo musunuz

Daha 1 yıldır bende,antrenmanlar sayesinde biraz fiziksel özelliklerini geliştirdim.Hakan ve Januzaj'i dönüşümlü olarak AMC oynatıyorum.Hangisi daha formdaysa o kapıyor formayı.O yüzden şimdilik memnunum Hakan'dan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.