Şimdi Ara

FM 2016 Real Time Editör [ÜCRETSİZ FMRTE ÇIKTI ! (16.2.0 UYUMLU)] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
386
Cevap
5
Favori
169.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mesajim dursun fm 15 i yukledigimde indirirm cok guzel seviyorum fmrte yi
  • Merhaba arkadaşlar,

FM 15 Data Editor ile kendime uygun Galatasaray 'da değişiklik yaptım ve düzgün bir şekilde kaydettim. Data Editor 'den tekrar girdiğim taktide değişiklikler duruyor bire bir aynı şekilde fakat oyunda yeni kariyer başlattığımda Edit dosyası seçili olmasına rağmen oyuna başladığımda yapmış olduğum değişikler olmuyor. Örneğin Wesley Sneijder 'ın çoğu özelliğini 20 yaptım ve Data Editor 'de gözüküyor fakat oyunda hepsi 14 olarak geliyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Dip Not: FM 15 Editor ile Football Manager 2015 aynı klasör dizininde. İç içe değil, her ikiside D:\Games\Sports Interactive klasöründe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 25 Ağustos 2015; 21:32:20 >
  • Fm genio scout ile frmrte arasinda oyuncu potansiylleri farklı bende. Atiyorum birisinde %70 ise digeri 75 diyor. Hangisi daha kulanisli sizce sadece oyuncu aramak takip etmek için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Son güncelleme için var mı
  • fmrte 16 olmuyor amped hata veryor lisanslanmiyor , fmrte 15 FM 16 ile calisir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.