Şimdi Ara

FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar, burdan Fenerbahçe kariyerimi, ilerledikçe sizinle paylaşmak istiyorum. Oyunumda veritabanı büyük, İngiltere,İtalya,İspanya,Almanya,Fransa,Hollanda ve Ptt 1. lig seçili durumda.

Birkaç editör değişikliğide var:

-Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de hiçbir takımın borcu yok.
    -Her iki ligdeki takımların antrenman,altyapı geliştirme ve yetiştirme dereceleri mükemmel.
    -Her iki ligdeki takımlara senelik 15 M. Euro genel sponsor desteği var.
    -Türkiye'de stadyumlar doluyor:)

Bu şekilde lig, yıllar geçtikçe daha mücadeleci ve üst düzey bir hal alıyor. Ben bu şekilde tercih ediyorum.

2014/2015 Sezonu

Öncelikle çalışanlarımıza bir bakalım. 3 personel desteği ve birkaç personelin görevine son vererek, imkanlar dahilinde şöyle bir takım oluşturdum. Özellikle Meulensteen kaçırılmamalı, Oyun başladığında boşta kendisi.

Gelelim oyunculara, takım bayaa yaşlı olduğundan hemen bir operasyona giriştim. Aziz başkan transfer bütçesini arttırmadı ama maaş bütçesini arttırdı, yaşlı ve maaş gideri çok olan oyuncuları yollayıp maddi olarak sıkıntıdayken kiralama ve rotasyonu kuvvetlendirecek az peşinatlı yüksek ay taksitli,50 maç ve 50 gol sonrasında ödeme yapmalısından, az maaş isteyecek transferlere giriştim ve şöyle bir gelen giden tablosu oluştu. Aslında emenike'yi bu sezon yollamayacaktım ancak evertondan güzel teklif alınca ve 20 yaşında fierro'yu ilk etapta az bir meblağ ödeyerek alabilince hele hele yıllık 500bin eurodan sözleşme kabul edince kaçıramazdım:) avrupa yokken ben bu adamı bu sene geliştiririm lig için gayet yeterli, 2-3 sene sonra bakalım neler olacak.

Bu sene avrupada yer almayacağımızdan hem ligi hem kupayı kazanmak için yola çıkıyoruz. Sezona başlayacağım kadro

Devre arasında tekrar burda olurum, Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 26 Ocak 2015; 12:23:12 >

• Bana göre asıl zevki veren o borç batağı altında takımda başarılı olmak , tabi herkes bundan zevk almayabilir

Takipteyim
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    o zevki ben ingilterenin alt liglerinde debelenirken yapıyorum ama bizim ligde fb gs ile bi süre sonra sürekli şampiyonluk falan sıkabiliyo, herkes kalkınsın diye ayar çektim tüm takımlara:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reptile22

o zevki ben ingilterenin alt liglerinde debelenirken yapıyorum ama bizim ligde fb gs ile bi süre sonra sürekli şampiyonluk falan sıkabiliyo, herkes kalkınsın diye ayar çektim tüm takımlara:)
    Hazırlık maçlarında farkettimki sağ bekte gökhan gönül'ün yerine bek yok. uzunca araştırmalarım sonucunda kiralık listesinde olan sevilladan diogo figueiras'ı kiraladım. Böylelikle kadroda 7 yabancı oldu. Birde Serdar Kesimal'ın yerine Serdar Aziz'i istiyorum. Ah Bursa serdar+az peşinat ve 48 ay takside bi yanaşsa:) bakalım birini çıkarabilirim elden çünkü defansta kesimal'a hiç güvenemiyorum. Yönetimi tırmaladım yine, sonuç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 26 Ocak 2015; 14:22:07 >

• quote:

Hazırlık maçlarında farkettimki sağ bekte gökhan gönül'ün yerine bek yok. uzunca araştırmalarım sonucunda kiralık listesinde olan sevilladan diogo figueiras'ı kiraladım. Böylelikle kadroda 7 yabancı oldu. Birde Serdar Kesimal'ın yerine Serdar Aziz'i istiyorum. Ah Bursa serdar+az peşinat ve 48 ay takside bi yanaşsa:) bakalım birini çıkarabilirim elden çünkü defansta kesimal'a hiç güvenemiyorum. Yönetimi tırmaladım yine, sonuç yok.

Alıntıları Göster
    Başarılar. takipteyim. Figueras sağ bek için iyi. Ben FM 2014'te ilk veya ikinci sezonda aldığm oyunculardan biridir. 3-4 sezon iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo_Aragorn

Başarılar. takipteyim. Figueras sağ bek için iyi. Ben FM 2014'te ilk veya ikinci sezonda aldığm oyunculardan biridir. 3-4 sezon iyi.

Alıntıları Göster
    Takımdaki çoğu kişinin yeni olmasından ötürü bir uyum sıkıntısı olabileceğinden takım uyumu ve taktiklerle alakalı yoğun çalıştık 2 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyetle biten hazırlık maçlarının ardından süper kupa maçında Gs ile karşılaştık. Gs bize göre oturmuş bir kadro, kontrollü bir oyun tercih ettim. duran toplara çalıştık, ve şutu iyi olanlara gördüğün yerde vur diye talimat verdim. barcadan kiraladığım genç sergi roberto klas bir ayak içiyle bizi öne geçirdi. sonrasında kornerde seken topa topal muazzam vurdu. 30. dk'da 2-0'dan sonra tempoyu düşürmeye ve kontra aramaya başladık gs sürekli pas yaptı ama topal inanılmazdı herşeyi kesti. SONUÇ OLARAK VICTORY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 26 Ocak 2015; 14:42:36 >

• quote:

Takımdaki çoğu kişinin yeni olmasından ötürü bir uyum sıkıntısı olabileceğinden takım uyumu ve taktiklerle alakalı yoğun çalıştık 2 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyetle biten hazırlık maçlarının ardından süper kupa maçında Gs ile karşılaştık. Gs bize göre oturmuş bir kadro, kontrollü bir oyun tercih ettim. duran toplara çalıştık, ve şutu iyi olanlara gördüğün yerde vur diye talimat verdim. barcadan kiraladığım genç sergi roberto klas bir ayak içiyle bizi öne geçirdi. sonrasında kornerde seken topa topal muazzam vurdu. 30. dk'da 2-0'dan sonra tempoyu düşürmeye ve kontra aramaya başladık gs sürekli pas yaptı ama topal inanılmazdı herşeyi kesti. SONUÇ OLARAK VICTORY

Alıntıları Göster
    Blackburn'den dünya çapında fizyoterapist david fevre'yi saflarımıza katmış bulunmaktayım. Ve transferin son gününde sıkı pazarlıklar sonucu Serdar Aziz'i 850.000 euro peşin 36 taksitle 3,2m euro ve 50 gol atması halinde 60m euroya:) kadroma kattım. 49 gol atsın o zaten sonra kadroya almam sezona akhisar galibiyetiyle girsemde yunus malli'yi 1,5 ay kaybettim, milli maçta nadir çiftçi 2 hafta gitti. aradan sonra derbi maçında ilk maçında gs'ye kaybeden trabzon'u ağırladık. ligde 2 maçta 4 topu direkten dönen büyük umudumuz fierro nihayet ilk golüyle buluştu, bundan sonra yağmur olur yağarsın umarım carlos:) sow galiba abdestsiz çıkıyo kendisiyle özel olarak görüşmem lazım, 1 tane attı ama neler kaçırdı neler:) onur'un da hakkını yememem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 26 Ocak 2015; 15:34:39 >

• quote:

Blackburn'den dünya çapında fizyoterapist david fevre'yi saflarımıza katmış bulunmaktayım. Ve transferin son gününde sıkı pazarlıklar sonucu Serdar Aziz'i 850.000 euro peşin 36 taksitle 3,2m euro ve 50 gol atması halinde 60m euroya:) kadroma kattım. 49 gol atsın o zaten sonra kadroya almam sezona akhisar galibiyetiyle girsemde yunus malli'yi 1,5 ay kaybettim, milli maçta nadir çiftçi 2 hafta gitti. aradan sonra derbi maçında ilk maçında gs'ye kaybeden trabzon'u ağırladık. ligde 2 maçta 4 topu direkten dönen büyük umudumuz fierro nihayet ilk golüyle buluştu, bundan sonra yağmur olur yağarsın umarım carlos:) sow galiba abdestsiz çıkıyo kendisiyle özel olarak görüşmem lazım, 1 tane attı ama neler kaçırdı neler:) onur'un da hakkını yememem lazım.

Alıntıları Göster
    yoğun sakatlıkların ardından ilk defa sıfır sakatla ligin 9. haftasına ulaştık. Rakip deplasmanda bjk, lig kaynıyor. konya ve eskişehir kasıp kavuruyor. gs avrupada iyi ligde biraz karışık. biz sakatlardan ötürü kötü puan kayıpları verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 26 Ocak 2015; 16:35:40 >

• quote:

yoğun sakatlıkların ardından ilk defa sıfır sakatla ligin 9. haftasına ulaştık. Rakip deplasmanda bjk, lig kaynıyor. konya ve eskişehir kasıp kavuruyor. gs avrupada iyi ligde biraz karışık. biz sakatlardan ötürü kötü puan kayıpları verdik.

Alıntıları Göster
    David Fevre zaten oyunun jokeri Rene Meu ile gerisini yazamıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

David Fevre zaten oyunun jokeri Rene Meu ile gerisini yazamıyom

Alıntıları Göster
    Wilfried Zaha'ya bir bak derim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesela Yani

Wilfried Zaha'ya bir bak derim hocam.

Alıntıları Göster
    Ligin ortasına geldik, devre arasından önce son maç ezeli rakip Gs. Vitinho sakatlıktan yeni çıktığı için kondisyon sorunu var, mustafa saymak sakat, sow afrika kupasında. kanatlarda sıkıntıya girdik. lig hakikaten çok kırıcı ve zevkli gidiyor, eskişehir muazzam gidiyor.

herşeyi denedik, 2 direkten döndü, hele 90+3'te serdar aziz'in kafası aaah ah. neyse artık devre arası, transfer dönemi geldi, kafamda bissürü şey var bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 26 Ocak 2015; 18:16:08 >

• quote:

Ligin ortasına geldik, devre arasından önce son maç ezeli rakip Gs. Vitinho sakatlıktan yeni çıktığı için kondisyon sorunu var, mustafa saymak sakat, sow afrika kupasında. kanatlarda sıkıntıya girdik. lig hakikaten çok kırıcı ve zevkli gidiyor, eskişehir muazzam gidiyor.

herşeyi denedik, 2 direkten döndü, hele 90+3'te serdar aziz'in kafası aaah ah. neyse artık devre arası, transfer dönemi geldi, kafamda bissürü şey var bakalım.

Alıntıları Göster
    Yönetim düşük maaşlardan ötürü bikaç aydır kar ediyordu ve biraz arka çıktı bana.

- sow için liverpool ile bmg kapıştı ve bmg 11m euroya aldı.

- O paradan 5m euro peşin 5.5m euro 48 taksit olmak üzere eder alvarez balantayı aldım.

- dorin rotariu'yu sol kanat için sezon sonu 7.5m euro satın alma bedeliyle kiraladım. sezon sonunda oluşacak yeni bütçeye güveniyorum tabi, oluşmazsa bye bye:)

- kaan ayhan için deliler gibi yapılan pazarlık sonucunda sow'un parasından artan ve yönetimin destek çıkmasıyla 13m euro peşin 16m euro 48 taksit ve 100m euro 50 lig golü sonra:):) aah yabancı kuralı bu adamlara böyle paralar vermemize sebep oluyo:S

- şu an defansın göbeği tamam selim ay hamlem olabilir sezon sonunda ama bakalım chrgynski ve jimenez kirasını fesh ettik.

- ozan tufan portoya gitti türk sağ bek konusunda sıkıntı var. oraya nabacağız bilmiyorum:S

gk - volkan - mert

dc - balanta-kaan ayhan-serdar aziz ve sene sonunda genç bir türk alıp uzun zaman düşünmeyeceğim burayı

dr - gökhan gönül 30 yaşında 2016 haziranda sözleşme bitiyo. yeni sözleşmeye çok para istiyo ve uzun süreli:S para kazanmam lazım bu sezon sonunda ama yerine kim??

dl - caner - hasan ali

mc - alper potuk ??? topal'dan para kazanma niyetindeyim para ediyorken 2016 sözleşme bitiyor gökhan gibi beklentisi var. buraya yoğun mesai harcayacağım yazın.

amr - gönüllerde bilal başakcıoğlu var ama bakalım neler olacak ileride bu sezon için sıkıntı yok kiralık oyuncularla.

aml - tertemiz rotariu ve mustafa saymak

amc - saliiiiihh nerdesin:):) malli'yi almam zor. yabancılarada bakacağız.

st - fierro - nadir gayet iyi sıkıntı yok.

önerilerinizide bekiyorum.

ROBERTO PEREYRA bedavaya kaptım sezon sonunda bizde

Malli'nin sözleşme bitiyormuş yav dünyaya bakmaktan gözümün önündeki görmüyorum, mainz sözleşme yapmadı ben atladım hemen bedavaya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 26 Ocak 2015; 20:04:03 >

• quote:

Yönetim düşük maaşlardan ötürü bikaç aydır kar ediyordu ve biraz arka çıktı bana.

- sow için liverpool ile bmg kapıştı ve bmg 11m euroya aldı.

- O paradan 5m euro peşin 5.5m euro 48 taksit olmak üzere eder alvarez balantayı aldım.

- dorin rotariu'yu sol kanat için sezon sonu 7.5m euro satın alma bedeliyle kiraladım. sezon sonunda oluşacak yeni bütçeye güveniyorum tabi, oluşmazsa bye bye:)

- kaan ayhan için deliler gibi yapılan pazarlık sonucunda sow'un parasından artan ve yönetimin destek çıkmasıyla 13m euro peşin 16m euro 48 taksit ve 100m euro 50 lig golü sonra:):) aah yabancı kuralı bu adamlara böyle paralar vermemize sebep oluyo:S

- şu an defansın göbeği tamam selim ay hamlem olabilir sezon sonunda ama bakalım chrgynski ve jimenez kirasını fesh ettik.

- ozan tufan portoya gitti türk sağ bek konusunda sıkıntı var. oraya nabacağız bilmiyorum:S

gk - volkan - mert

dc - balanta-kaan ayhan-serdar aziz ve sene sonunda genç bir türk alıp uzun zaman düşünmeyeceğim burayı

dr - gökhan gönül 30 yaşında 2016 haziranda sözleşme bitiyo. yeni sözleşmeye çok para istiyo ve uzun süreli:S para kazanmam lazım bu sezon sonunda ama yerine kim??

dl - caner - hasan ali

mc - alper potuk ??? topal'dan para kazanma niyetindeyim para ediyorken 2016 sözleşme bitiyor gökhan gibi beklentisi var. buraya yoğun mesai harcayacağım yazın.

amr - gönüllerde bilal başakcıoğlu var ama bakalım neler olacak ileride bu sezon için sıkıntı yok kiralık oyuncularla.

aml - tertemiz rotariu ve mustafa saymak

amc - saliiiiihh nerdesin:):) malli'yi almam zor. yabancılarada bakacağız.

st - fierro - nadir gayet iyi sıkıntı yok.

önerilerinizide bekiyorum.

ROBERTO PEREYRA bedavaya kaptım sezon sonunda bizde

Malli'nin sözleşme bitiyormuş yav dünyaya bakmaktan gözümün önündeki görmüyorum, mainz sözleşme yapmadı ben atladım hemen bedavaya aldım.

Alıntıları Göster
    - Mart ortasına geldik, takım oldukça iyi form tuttu ligde bir galibiyet serisi yakaladık ve 5 puan farkla son 10 haftaya lider giriyoruz.

- Kupada çeyrek finalde gs'ye ilk maçta 2-1 mağlup olduk

- Yeni yükselen oyuncular çıktı. Bizden çıkanlardan sadece Bilal Bayrak ile sözleşme imzaladım.

- Türkiye ve dünyada genç yetenek avına çıktım Bilal haricinde 5 genci çok makul fiyata transfer ettim. Bakalım 3-4 sezon sonra ne durumda olacaklar...

FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim  FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 26 Ocak 2015; 22:11:46 >

• quote:

- Mart ortasına geldik, takım oldukça iyi form tuttu ligde bir galibiyet serisi yakaladık ve 5 puan farkla son 10 haftaya lider giriyoruz.

- Kupada çeyrek finalde gs'ye ilk maçta 2-1 mağlup olduk

- Yeni yükselen oyuncular çıktı. Bizden çıkanlardan sadece Bilal Bayrak ile sözleşme imzaladım.

- Türkiye ve dünyada genç yetenek avına çıktım Bilal haricinde 5 genci çok makul fiyata transfer ettim. Bakalım 3-4 sezon sonra ne durumda olacaklar...

FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim  FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

Alıntıları Göster
    Başarılar, değişik bir oyun oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Başarılar, değişik bir oyun oluyor :)

Alıntıları Göster
    Türkiye Kupası'nda ilk maçı 2-1 kaybetmemizin ardından Kadıköy'de bu maça hücum varyasyonları üzerine yoğun çalışarak çıktık.

Çok etkili başladık kısa süre içinde 2-0'ı yakaladık. Sonuç olarak son dakikalarında volkan'a duacı olsakta turu geçmeyi başardık.

Rotariu, mutlaka sezon sonu bonservisimi almalısın dercesine oynuyor.

Gs şamp liginde çeyrek finalde barcayla ilk maçta samiyende 3-3 berabere kaldı. Ancak ligde biz avantajlıyız. Avrupa Liginde ise bjk ve ts gruplarından çıkamadı:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 27 Ocak 2015; 15:08:26 >

• Geldik sezonun en önemli maçına. 33. hafta mücadelesinde Gs ile deplasmanda karşılaşıyoruz. 3 puan farkla öndeyiz. olası bir mağlubiyet ikili averajdan ötürü bizi geriye düşürür. gollü beraberlik yada galibiyet ise bize samiyende 4. yıldızı takma şerefine ulaştırır takım tamamen gaza gelmiş durumda. bütün camia yemeden içmeden kesildik. işte maç öncesi 11'ler...

Maç iki taraf içinde biraz garip başladı, sahada 22 kişinin sanki ayakları titriyordu. 0-0 işime gelir onlar düşünsün, ama ilerledikçe şampiyonluğu orada kazanmak fikriyle değişikliğe gittim Mustafa'yı 73te oyuna aldım ve 74 vurdu GOOOOOLLLL:):):) Zafer sarhoşu olan oyuncularım erken kutlamalara başladı, klubeden bağrınsamda fayda etmedi Burak ağzımıza vurdu bi tane:( son 10 dk bu sezonki kariyerimin en sıkıntılı dönemi oldu. Sneijder'in 25 mtden şutu direkte patladı Volkan kıpırdayamadı bile. Ancak sonuç olarak ŞAMPİYON FENERBAHÇE!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 27 Ocak 2015; 16:19:44 >

• quote:

Geldik sezonun en önemli maçına. 33. hafta mücadelesinde Gs ile deplasmanda karşılaşıyoruz. 3 puan farkla öndeyiz. olası bir mağlubiyet ikili averajdan ötürü bizi geriye düşürür. gollü beraberlik yada galibiyet ise bize samiyende 4. yıldızı takma şerefine ulaştırır takım tamamen gaza gelmiş durumda. bütün camia yemeden içmeden kesildik. işte maç öncesi 11'ler...

Maç iki taraf içinde biraz garip başladı, sahada 22 kişinin sanki ayakları titriyordu. 0-0 işime gelir onlar düşünsün, ama ilerledikçe şampiyonluğu orada kazanmak fikriyle değişikliğe gittim Mustafa'yı 73te oyuna aldım ve 74 vurdu GOOOOOLLLL:):):) Zafer sarhoşu olan oyuncularım erken kutlamalara başladı, klubeden bağrınsamda fayda etmedi Burak ağzımıza vurdu bi tane:( son 10 dk bu sezonki kariyerimin en sıkıntılı dönemi oldu. Sneijder'in 25 mtden şutu direkte patladı Volkan kıpırdayamadı bile. Ancak sonuç olarak ŞAMPİYON FENERBAHÇE!!!

Tebrikler hocam. Takipteyim.

• quote:

Geldik sezonun en önemli maçına. 33. hafta mücadelesinde Gs ile deplasmanda karşılaşıyoruz. 3 puan farkla öndeyiz. olası bir mağlubiyet ikili averajdan ötürü bizi geriye düşürür. gollü beraberlik yada galibiyet ise bize samiyende 4. yıldızı takma şerefine ulaştırır takım tamamen gaza gelmiş durumda. bütün camia yemeden içmeden kesildik. işte maç öncesi 11'ler...

Sezonun son maçında kupa finalinde BJK ile karşılaştık. Demba Ba'nın sakat olması bayaa işime geldi, her maçımızda kesin 1 tane atıyor kendisi:) Beklediğimden rahat bir şekilde kazanarak sezonu hedeflerimizi tam başararak kapattık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 27 Ocak 2015; 17:15:08 >

• quote:

Sezonun son maçında kupa finalinde BJK ile karşılaştık. Demba Ba'nın sakat olması bayaa işime geldi, her maçımızda kesin 1 tane atıyor kendisi:) Beklediğimden rahat bir şekilde kazanarak sezonu hedeflerimizi tam başararak kapattık.

Alıntıları Göster
    Sezon sona erdi. bol taksitli oyuncu alımlarım sonucu henüz zararda olmasakta başkan transfer yüzdesini %40'a düşürdü. Bu sebepten ötürü Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'dan para kazanma isteğim azaldı. 2. yarı içinde Bilal Başakcıoğlu ve Hirving Lozano ile anlaşma yaptım. Sağ kanadım tam istediğim gibi oldu ancak. Sürekli birine forma vermem zor. İkiside genç ve gelişmesi gereken oyuncular başım ağrıyacak gibi görünüyor o tarafta bakalım. Birazda pişmanlık var aslında Lozano için ödeyeceğim parayla sağlam bir AMC bulabilirdim. Ama PSV'ye çok kızdım arkadaş Bilal'i alamıyordum bir türlü, demekki anlık olarak gaza gelmemek lazım. Başkan 25M civarı bir para verdi. Rotariu ve Lozano ödemelerinden sonra duruma göre birşeyler yapmaya çalışacağız.

Sportmen bir takımız aynı zamanda

Spor Toto Süper Lig

PTT 1. Lig

Premier Lig

LIGA BBVA

Bundesliga

Seri A

Ligue 1

Yeni sezonda görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 27 Ocak 2015; 17:44:57 >

• quote:

Sezon sona erdi. bol taksitli oyuncu alımlarım sonucu henüz zararda olmasakta başkan transfer yüzdesini %40'a düşürdü. Bu sebepten ötürü Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'dan para kazanma isteğim azaldı. 2. yarı içinde Bilal Başakcıoğlu ve Hirving Lozano ile anlaşma yaptım. Sağ kanadım tam istediğim gibi oldu ancak. Sürekli birine forma vermem zor. İkiside genç ve gelişmesi gereken oyuncular başım ağrıyacak gibi görünüyor o tarafta bakalım. Birazda pişmanlık var aslında Lozano için ödeyeceğim parayla sağlam bir AMC bulabilirdim. Ama PSV'ye çok kızdım arkadaş Bilal'i alamıyordum bir türlü, demekki anlık olarak gaza gelmemek lazım. Başkan 25M civarı bir para verdi. Rotariu ve Lozano ödemelerinden sonra duruma göre birşeyler yapmaya çalışacağız.

Sportmen bir takımız aynı zamanda

Spor Toto Süper Lig

PTT 1. Lig

Premier Lig

LIGA BBVA

Bundesliga

Seri A

Ligue 1

Yeni sezonda görüşmek üzere...

Alıntıları Göster
    2015/2016 Sezonu

Bu transfer dönemi verimli geçti diyebilirim.

- 2. yarıda aldığım bilal ve lozano takıma katıldılar. ikisi için peşin 10m euro 48 ay 17,5m euro ödeyeceğim.
    - rotariu'yu 4m peşin 3,5m 36 taksitle aldık.
    - chris david türk statüsünde olduğundan kirasını bir sezon daha uzattım seneye sözleşmesi bitiyor ocakta bedavaya kapma amacındayım.
    - angel correa'yı maaşının yarısını ödeyerek sezon sonuna kadar kiraladım.
    - yunus malli ve roberto pereyra bedavadan alındı.
    - Sergi Roberto'yu bu sefer 2 sezonluğuna maaşının yarısını ödeyecek şekilde kiraladım.
    - Fabinho'yu sağ bek için rio ave'den 10m opsiyonlu satın alma ücretiyle kiraladım.
    - Selim Ay'ı 1m peşin 2m 36 taksitle aldım.

Antrenör kadrosunda değişiklikler oldu Stam reisi asistan olarak aldım

İşte bu sene mücadele edecek oyuncularımız

FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 28 Ocak 2015; 12:55:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.