Bildirim
FM 2014'ün en iyi taktiği! | WonderTac 4-1-2-2-1 (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MA11
G.Saraya denıyorum bu taktıgı ama takım ıyı gıtmıyor
Dediğim değişiklikleri yapdınız mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: In My Remains
quote:
Orijinalden alıntı: MA11
G.Saraya denıyorum bu taktıgı ama takım ıyı gıtmıyor
Dediğim değişiklikleri yapdınız mı ?
Sımdı yapıyorum değişiklikleri gelişmeleri bikac mac sonra eklerim.Şunuda biraz önce farkettim takımın taktıge uyumu azdı,bende taktik çalıştırıp artırdım ve güzel gelişmeler var.
Haijrovic iyi gol atıyor bu taktikte yoksa gerçekten mi iyi yapmışlar bilmiyorum. -
Bayern ile her taktik şampiyon olur .Pepe gerçekten harika işler başarıyor bende Fener'e almıştım çok önemli katkı sağladı.Ben sol kanatta oynatmıştım.
-
İlk defa FM serisini oynuyorum. Antalya'yı aldım. Taktik yapamıyorum bütçem yok hiç transfer yapamadım Karabük bile 6 fark attı ligde sonuncuyum yardım edebilecek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cimbomla bu taktikle şampiyon oldum ama taktigi sevemedım.Çünkü takım istedigim gibi oynamıyor.Çok fazla gol atamıyor forvetler.Kanatlarda ki adamlarda kaliteli olmayınca pek işlemiyor.Yalnız deplasmanda M.City'i 2-0 yendım. -
arkadaşım oynadığın takım bayern :D saçma sapan diziliş yap oyuncuları random ata zaten yine kazanırsın :D O taktiği git 2. 3. liglerde dene :D bu seriyi yakalarsan sıkıntı yok :D -
Hiç değişiklik yapmadan 14.3.1'de deneyen oldu mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gwynn
Hiç değişiklik yapmadan 14.3.1'de deneyen oldu mu ?
Fenerbahçe'ye çok güzel uydu bu taktik. Sow 30-40 gol arası atıyor. Caner 15-20 asist arası sol açıkta. Kuyt sağ açıkta 10 gol, 10 asist sabit her sezon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: POSE1DON
quote:
Fenerbahçe'ye çok güzel uydu bu taktik. Sow 30-40 gol arası atıyor. Caner 15-20 asist arası sol açıkta. Kuyt sağ açıkta 10 gol, 10 asist sabit her sezon
14.3.1'de hiç değişiklik yapmadan, default haliylemi oynuyorsunuz ? Yoksa, sitede yazan değişiklikleri mi yaptınız ? -
quote:
quote:
quote:
14.3.1'de hiç değişiklik yapmadan, default haliylemi oynuyorsunuz ? Yoksa, sitede yazan değişiklikleri mi yaptınız ?
Taktiği attım direk oynuyorum. Hiçbir elleme yapmadım.
Sağ açığa Kuyt'ın yerine Rodrigo Gomez, defansif orta saha rolüne ise Bradley, M'Vila, Jem Karacan, Tolga Ciğerci'den birini alırsanız daha etkili bir performans sergiler takım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
14.3.1'de hiç değişiklik yapmadan, default haliylemi oynuyorsunuz ? Yoksa, sitede yazan değişiklikleri mi yaptınız ?
Taktiği attım direk oynuyorum. Hiçbir elleme yapmadım.
Sağ açığa Kuyt'ın yerine Rodrigo Gomez, defansif orta saha rolüne ise Bradley, M'Vila, Jem Karacan, Tolga Ciğerci'den birini alırsanız daha etkili bir performans sergiler takım.
Teşekkürler.
-
quote:
quote:
Deniycem bakalım -
Fenerbahçe ile deniyorum..
Bayern Münih'i 2-0 yendim. Real Madrid ile 3-3 berabere kaldım. -
quote:
Bayern Münih'i 2-0 yendim. Real Madrid ile 3-3 berabere kaldım.
hocam boşa o dandik taktiği kullanma son sürüm için kullanacağın tek taktik budur
https://portal.superdepo.net/Shares/Home.aspx?ShareID=e0ce0ef3-f003-4181-a6bb-c3ddd4e70dfa -
quote:
Orijinalden alıntı: kerim35
quote:
hocam boşa o dandik taktiği kullanma son sürüm için kullanacağın tek taktik budur
https://portal.superdepo.net/Shares/Home.aspx?ShareID=e0ce0ef3-f003-4181-a6bb-c3ddd4e70dfa
fm-base.co.uk'da görmüştüm bu taktiğidefans problemi var yazıyordu sanırım yorumlarda ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kerim35
quote:
https://portal.superdepo.net/Shares/Home.aspx?ShareID=e0ce0ef3-f003-4181-a6bb-c3ddd4e70dfa
fm-base.co.uk'da görmüştüm bu taktiğidefans problemi var yazıyordu sanırım yorumlarda ?
yok dostum ya her maç 4-0 3-0 geçiyor. 30 kupa aldım taktikle. takım alışsın gerisi geliyor
-
Kendi yaptığınız taktiği kullanızı öneririm iyide kötüde olsa -
14.3.1 de deneyen var mı eğer başarılıysa bende galatasarayda da uygulucam da
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X