Şimdi Ara

Fm 2014 Oyun Kaydedilemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler oyunu kaydedemiyorum.oyun kayıt başarısız diyor ve altında bu yazı çıkıyor.çözümünü bilen varmı? eğer sorun boş alansa tahmin edemeyeceğiniz kadar boş alan var.

• oyunları kaydederken sıkıştır gibi bi seçenek var onu kapat aç, otomatik kayıtı aç bakalım belki kaydeder. Bir kere benim de karşıma çıktı oyun kaydedilemedi diye ama neden olduğunu bilmiyorum. Dediklerimi bi dene bakalım, belki kaydeder bi umut
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

oyunları kaydederken sıkıştır gibi bi seçenek var onu kapat aç, otomatik kayıtı aç bakalım belki kaydeder. Bir kere benim de karşıma çıktı oyun kaydedilemedi diye ama neden olduğunu bilmiyorum. Dediklerimi bi dene bakalım, belki kaydeder bi umut

sıkıştır seçeneği nerede acaba bulamadımda
  • başka yardım edecek yokmu?
  • hallettin mi? halledemediysen hala ben çözümünü söyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

hallettin mi? halledemediysen hala ben çözümünü söyleyim

halledemedim çözümünü söylerseniz sevinirim
  • Tercihlere gir sağ üstte veri kaydetme var, kutucuk işaretli olması lazım, o işareti kaldır önce, sonra tercihlerden arayüze gir orada
    -Tercihlerden yapılan değişiklikleri onayladıktan sonra sayfayı yenileyin
    diye bir seçenek var onu işaretleyin. Onayla dedikten sonra tema yenilenecek. Tema yenilendikten sonra oyunu farklı kaydetin.

İlk denemede kaydetmeme ihtimali var, birkaç kez tekrarla. başka yöntemi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2009 transfer değer editleme
    16 yıl önce açıldı
    Fm 2010 Data Editör Yapamıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tercihlere gir sağ üstte veri kaydetme var, kutucuk işaretli olması lazım, o işareti kaldır önce, sonra tercihlerden arayüze gir orada
    -Tercihlerden yapılan değişiklikleri onayladıktan sonra sayfayı yenileyin
    diye bir seçenek var onu işaretleyin. Onayla dedikten sonra tema yenilenecek. Tema yenilendikten sonra oyunu farklı kaydetin.

İlk denemede kaydetmeme ihtimali var, birkaç kez tekrarla. başka yöntemi yok

çok teşekkürler sorun çözüldü sağolun.
  • rica ederim dostum
  • Hala olmadıysa bir de oyunun kayıt edilmesini istediğiniz klasörleri kontrol edin eğer yok iseler aynı isimlerde klasörleri doğru yerlere kendiniz oluşturun.
  • selam kardeşim sırf şu fm14 oyun kaydı sorunu için üye oldum sana yazabilmek için dediklerinizin hepsini yaptım hatta fmyi silip kaldırıp tekrar yükledim faka durum aynı yine kayıt edemiyorum oyunu bunun sebebi ne niye kaydedemiyorum oluru yok mu bu sorunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: acigo

selam kardeşim sırf şu fm14 oyun kaydı sorunu için üye oldum sana yazabilmek için dediklerinizin hepsini yaptım hatta fmyi silip kaldırıp tekrar yükledim faka durum aynı yine kayıt edemiyorum oyunu bunun sebebi ne niye kaydedemiyorum oluru yok mu bu sorunun

şimdi hocam tercihler kısmındaki ayarı tam doğru yaptığınızdan eminmisiniz
  • sorun devam ediyor çözümü var mı arkadaşlar
  • dostum bu sayfada yukarıda anlatmıştım ne yapılması gerektiğini. ayarları doğru yaptığına emin ol ve birkaç kez dene. olmuyorsa kullandığın temayı sil ve appdata da fm 14 dosyalarını komple sil, sonra tekrar dene.
  • quote:

dostum bu sayfada yukarıda anlatmıştım ne yapılması gerektiğini. ayarları doğru yaptığına emin ol ve birkaç kez dene. olmuyorsa kullandığın temayı sil ve appdata da fm 14 dosyalarını komple sil, sonra tekrar dene.

hocam bende sizi haberdar edecektim arkadaşlara yardımcı olmanız için.sizin anlattığınız çözüm yolu bende işe yaramıştı.eğer başka çözüm yolu varsa arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz.
  • bildiğim kadarıyla başka yolu yok. zaten bu sorunun zannedersem temel sebebi, kullandığımız tema vb dosyaların zarar vermesiydi. bu sorunu halletmek için de veri dosyalarının kaydedilmesi ve tema yükledikten sonra ekran görüntüsünün ve sayfanın yenilenmesi durumunu yapmışlardı.
  • Belgelermde ki sports interactive dosyasinin biri silindigi ıçin kaydedemiyormusum arkadaş aynısını bana gönderdi o sayede düzeldi sorun teşekkür ederim yardiminiz için sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var, yukarda yazan tüm yöntemleri denedim fakat işe yaramadı.Şu oyuna her yeniden başladığımda bir sorun çıkmak zorunda zaten.

@soulstriper hocam yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.
  • bende sorun fm 2013 silmiştim geri fm 2013 yükleyince kaydetmeye başladı bağlantılı sanırım
  • Abyss kullanıcısına yanıt
    hocam uzun zaman geçti ben de tam hatırlamıyorum ama öncelikle app data roaming te oyunun oluşturduğu crush dump dosyalarını silmemiz gerekiyor, daha sonra eğer herhangi bir tema değişikliği vs yapmışsak onları geri alıp yenile diyoruz. sonra tercihlerden veri kaydetme seçeneğinin işaretini kaldırıp tekrar yeniliyoruz. sonra kaydet dediğimizde kaydetmesi lazım. 3-4 kez tekrarlayın olmazsa.

eğer yine halledemezseniz sorunu ve versiyonunuzu yazın ben araştırırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.