Editör'ü açıyorum edit yapıyorum kayıt ediyorum hatta Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data kısmında görünüyor ama oyuna başlarken benden data seçmemi istemiyor direk kendi datasını yüklüyor Belgelerim\Sports Interactive kısmına Editor 2010 diye bir klasör çıkıyor ama boş yanlış mı yapıyorum acaba..TR yama kurdum daha önce oluyordu edit şimdi olmuyor..
.....\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1010 bu klasore ve oradaki data ve db isimli klasorlere bak.. oraya kaydediyor olabilir.. editledigin dosya ismini orda gorursen Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data klasorune tasi..
quote:
Orijinalden alıntı: sfdemirhan
.....\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1010 bu klasore ve oradaki data ve db isimli klasorlere bak.. oraya kaydediyor olabilir.. editledigin dosya ismini orda gorursen Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data klasorune tasi..
dostum sağol hallettim
C:\Documents and Settings\Kullanıcı ismi\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010\cache
C:\Documents and Settings\Kullanıcı ismi\Application Data\Sports Interactive\Editor 2010\cache
burdaki "cache" adlı klasörleri sildim ve yeniden edit yaptım oldu
KArDeşim Bn YaPAmıyORum Olmuyor Yha ? Bu EDit :S Ne YabMAm Lzım ? :S
bu yazı tipiyle zor cevap alırsın
arkadaşlar edit kısmını yapıyorum kaydediyorum ancak bana hiçbir şekilde sormuyor hangi database i kullanacağını ve kendi db sinden devam ediyor bit türlü halledemedim bilgisi olan yardım ederse sevinirim