Şimdi Ara

Fm 2010 Data Editör Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Editör'ü açıyorum edit yapıyorum kayıt ediyorum hatta Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data kısmında görünüyor ama oyuna başlarken benden data seçmemi istemiyor direk kendi datasını yüklüyor Belgelerim\Sports Interactive kısmına Editor 2010 diye bir klasör çıkıyor ama boş yanlış mı yapıyorum acaba..TR yama kurdum daha önce oluyordu edit şimdi olmuyor..

• .....\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1010
    bu klasore ve oradaki data ve db isimli klasorlere bak.. oraya kaydediyor olabilir.. editledigin dosya ismini orda gorursen Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data klasorune tasi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfdemirhan

.....\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1010
    bu klasore ve oradaki data ve db isimli klasorlere bak.. oraya kaydediyor olabilir.. editledigin dosya ismini orda gorursen Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data klasorune tasi..

dostum sağol hallettim

C:\Documents and Settings\Kullanıcı ismi\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010\cache

C:\Documents and Settings\Kullanıcı ismi\Application Data\Sports Interactive\Editor 2010\cache

burdaki "cache" adlı klasörleri sildim ve yeniden edit yaptım oldu
  • KArDeşim Bn YaPAmıyORum Olmuyor Yha ? Bu EDit :S Ne YabMAm Lzım ? :S
  • bu yazı tipiyle zor cevap alırsın
  • arkadaşlar edit kısmını yapıyorum kaydediyorum ancak bana hiçbir şekilde sormuyor hangi database i kullanacağını ve kendi db sinden devam ediyor bit türlü halledemedim bilgisi olan yardım ederse sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2009 transfer değer editleme
    16 yıl önce açıldı
    Fm 8.0.2 Data Editör [ Yardım ]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.