Şimdi Ara

FM 2014 Orjinal Almak İçin Sebep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıl olacak 2014 hala bir online mod yok

fifayı ultimate team için bf4'ü beraber oynayabilmek için alıyorum

emeğe saygısızlık diyebilirsiniz ama elin adamı aynı özellikte oyunu ücretsiz oynarken

ben niye para vereyim yahu ek özellik falan yok birebir aynısı

sizin mantıklı sebebiniz nedir

• Adamlar emek veriyor sen korsan indiriyorsun. Emek hırsızı mısın kardeş? Günah kardeşim müslüman olduğunu varsayıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene crack aylar sonra çıktı bu bile bence oldukça yeterince bir sebep
  • Hem türkce hemde emek verilmiş turunun tek oyunu her anlamda ama korsan alan su tip kişilere kizamiyorum
    Baba parası yiyenler
    Maddi imkanı olmayıp oyuna harcayacak parası olmayanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Hem türkce hemde emek verilmiş turunun tek oyunu her anlamda ama korsan alan su tip kişilere kizamiyorum
    Baba parası yiyenler

mantıksız bu kadar telif hakkı yönergelerini önemsiyorsak

film izlemekte telif hakkı hiç netten film izlememeliyiz o zaman dvd alalım

oyuna harcayacak paramda var ama 40 tlye fifa 14 coins alırım oyunlarda premium üyelik alırım

niye bedava birşeyi ücretli alayım
  • edit : neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 19 Ekim 2013; 12:49:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

Hem türkce hemde emek verilmiş turunun tek oyunu her anlamda ama korsan alan su tip kişilere kizamiyorum
    Baba parası yiyenler

oyuna harcayacak paramda var ama 40 tlye fifa 14 coins alırım oyunlarda premium üyelik alırım

bu arada online mod var dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer sen '' ben bu oyunu zaten korsan edincem ama eğer kayda değer bir şey söylerlerse belki orjinal alırım '' gibisinden bir düşünceyle geldiysen bence bu konuyu açman bile yanlış.

Ama eğer gerçekten düşünüyorsan almayı o zaman sana şu kadarını söyliyeyim oyundan çok çok fazla bir şey beklemeyin. Menüler vs neredeyse aynı. Taktiklerde biraz farklılık var. Ama 3D maç motorunda kesinlikle bir gelişme var ve geçen seneki 3D maç motorlarına bakarsak sırf bu yüzden bile FM 2014 orjinal alınmayı hakediyor.
  • Çok fakirseniz 5 kişi girin oyuna. kişi başı 8TL yapıyor ki. Crackiydi bilmemnesiydi falan uğraşana kadar bu çok daha mantıklı.
  • quote:

yıl olacak 2014 hala bir online mod yok

emeğe saygısızlık diyebilirsiniz ama elin adamı aynı özellikte oyunu ücretsiz oynarken

a
    multi mod var+
    steam üzerinden bir kaç avantaj oluyor+
    türkçe+
    bf'ye 100 civarı veya daha fazla para vereceğine 40 liraya alıver
  • quote:

yıl olacak 2014 hala bir online mod yok

Fm nin hangi surumunu %100 turkce oynadin herkes senın gibi dusunseydi hala turkce yama cikmasini bekliyor olacaktik. Kucuk bi ornerk
  • quote:

quote:

Baba parası yiyenler

Dosdum sen zaten korsan almaya karar vermissin kım ne derse desin yani mılletide yorma kendınıde yorma fifa oyna coins al felan biseyler yap.

• Onine mod ben kendimi bildim bileli vardı. Ne zaman yoktu ki? FM 2008'de arkadaşla kariyer yapıyorduk. Ancak bu oyun FIFA gibi hemen başla bitir değil ki. Age of, bf4 vb. gibi de değil. Sezonlarca oynayabiliyorsun. Haliyle online pek tercih edilmiyor olabilir zaman probleminden dolayı. Edenlerin de çok sürdürdüğünü görmedim. Turnuvalar var onlara katılınıyor genelde.

Hangi bu tip oyun bedava? Kim bedava oynuyor?

Son olarak da yıllardır FM oynarım; 2007'den beri. Adamlara kızdılar; İngilizce anlamıyoruz diye onlar da Türkçe yaptılar sonunda. Fiyat konusunda kızdılar; yabancı ülkelerde 40-50 Euro gibi fiyat bizim burada 70-80 oluyordu. Alım gücü falan diye söyleniyorlardı. Türkiye'ye özel 40 TL'ye alınabiliyor ki bir çok Avrupa ülkesinde yine fiyatlar 30-40 Euro söylenenlere göre(az önce amazon baktım 50 dolar Steam kodu). Bugünkü kura göre siz hesaplayın kaç TL yaptığını. Sonuç olarak adamların oyunu bedavaya dağıtmasını mı bekliyorsunuz anlamıyorum.

Almıyorsan da alma ben FM pazarlamacısı değilim. Olanları yazdım sadece. Bu oyunu çok kişi sevmez zaten(neden bilmiyorum). Sen FIFA, BF4 vb. devam et. Sen almadın diye firma batmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 19 Ekim 2013; 14:33:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Onine mod ben kendimi bildim bileli vardı. Ne zaman yoktu ki? FM 2008'de arkadaşla kariyer yapıyorduk. Ancak bu oyun FIFA gibi hemen başla bitir değil ki. Age of, bf4 vb. gibi de değil. Sezonlarca oynayabiliyorsun. Haliyle online pek tercih edilmiyor olabilir zaman probleminden dolayı. Edenlerin de çok sürdürdüğünü görmedim. Turnuvalar var onlara katılınıyor genelde.

Hangi bu tip oyun bedava? Kim bedava oynuyor?

Son olarak da yıllardır FM oynarım; 2007'den beri. Adamlara kızdılar; İngilizce anlamıyoruz diye onlar da Türkçe yaptılar sonunda. Fiyat konusunda kızdılar; yabancı ülkelerde 40-50 Euro gibi fiyat bizim burada 70-80 oluyordu. Alım gücü falan diye söyleniyorlardı. Türkiye'ye özel 40 TL'ye alınabiliyor ki bir çok Avrupa ülkesinde yine fiyatlar 30-40 Euro söylenenlere göre. Bugünkü kura göre siz hesaplayın kaç TL yaptığını. Sonuç olarak adamların oyunu bedavaya dağıtmasını mı bekliyorsunuz anlamıyorum.

Almıyorsan da alma ben FM pazarlamacısı değilim. Olanları yazdım sadece. Bu oyunu çok kişi sevmez zaten(neden bilmiyorum). Sen FIFA, BF4 vb. devam et. Sen almadın diye firma batmaz.

ben burda fm'e sitem ediyorum hiç bi oyun bedava değil ama çoğunun online modu var

korsan oynayanlar online moda giremiyor

fm'in online modülü sadece arkadaşla biriyle haberleşcende öyle fifada kartlarla tık direk biriyle maç

evet almayacağım çünkü keriz değilim bedava bir sisteme 40 tl vereceğime 1 kilo et alırım daha iyi

20'den fazla oyun almışlığım var hepsinde para verenin korsancıdan farkı var

bide herkes korsancı sen almazsan o almaz vs. demiş abi film izlemeyin müzik dinlemeyin o zaman netten onu diyorum bende

FIFA almadım, oynamıyorum, haberim yok.

Korsanların online moda girememesi gayet doğal. Orjinal alanların bir farkı olsun değil mi? Korsan alanlar ilacın çıkmasını da bekliyor ki bu oyun için çok geç çıkıyor. Sonraki yamaların yüklenmesi de problem oluyor. Adamlar sene boyu onlarca yama yayınlıyor. Hemen hemen her yamada ayrı bir ilaç lazım. O da hemen çıkmıyor. Orjinal alanların farkı bu.

FM online modülünde; Steam online isen açık oyunları arayabiliyorsun. Şifresiz birine gir, oyun içinden sohbet et ve kabul ederse oyna. Gayet basit. Oyun ararken hangi steam id oyunu kurmuş onu da görebiliyorsun. Yine o steam id arkadaş olarak ekle, anlaş, oyna. Zor olmasa gerek?

Korsan kısmı ayrı bir olay. Tükiye'de orijinal işi çok zor zaten malum alım gücü münasebetiyle. Ancak kendi adıma söylersem alabileceğim şeyleri alıyorum. Kitaplar ucuz alıyorum, sinemaya gidiyorum, FM ucuz aldım. Ancak gidip FIFA, BF4 gibi oyunlara 100'lerce lira bayılmam. Oynarsam ilaçlısını oynarım ama onu da oynamıyorum. 3 yıldır FM dışı oyun oynamadım. Oynadıysam da indirip nasıl olduğuna bakıp sildim geri. Sorun zaten senin alıp alamaman değil. Gelip burada bu oyunu orijinal almam için sebep gösterin gibi saçma sapan bir şey söylemen. Zaten normalde oyunlar orijinal alınmalı. Bunun sebebi mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 19 Ekim 2013; 14:45:56 >

• iki senedir orjinal alıyorum 13'ü 40 liraya almıştım ve 225 saat oynamışım fm 14 ü 44 liraya aldım ve şimdiden 27 saat oynamışım bence parasını hak ediyor hangi oyunun hikayesini 225 saat oynar bi insan belki gta onuda orjinal almayı düşünüyorum pc cıktıgında zaten ki ben yine az oynamışım bin küsür saat oynayan gördüm

ve fifa 12 de orjinal almıştım 70 saate falan sıkıldım oyundan online olmasına ragmen fifa 14üde aldım neyse ki ondan daha sıkılmadım gerçi 20 saat belki oynamışımdır

bu arada kimsede dememiş fmde online mod da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 19 Ekim 2013; 14:53:04 >
  • ya şimdi işi uzatmanın anlamı yok saçmalamaya gerek yok, eğer ki paran varsa cebinde paran varsa maddi durumun yeterliyse bu oyunu almaya satın al ,ama yok benim oyuna verecek param yok diyorsan alma tabikide,kimseye orjinal oyun almıyorsun diye kızamazsın alıyor diye enayi yerinede koyamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

iki senedir orjinal alıyorum 13'ü 40 liraya almıştım ve 225 saat oynamışım fm 14 ü 44 liraya aldım ve şimdiden 27 saat oynamışım bence parasını hak ediyor hangi oyunun hikayesini 225 saat oynar bi insan belki gta onuda orjinal almayı düşünüyorum pc cıktıgında zaten ki ben yine az oynamışım bin küsür saat oynayan gördüm

ve fifa 12 de orjinal almıştım 70 saate falan sıkıldım oyundan online olmasına ragmen fifa 14üde aldım neyse ki ondan daha sıkılmadım gerçi 20 saat belki oynamışımdır

bu arada kimsede dememiş fmde online mod da var

Oyun Türkçe çıkarılıyor! Geçen sene 30 tl'lik bu sene de 40 tl'lik kampanya yapıldı. Bu seriyi seviyorsan yüksek ücretler değil bunlar. FM 13 oynama sürem 768 saat. 108 saatlik İngiltere Ligi kariyeri var içinde 3 kişi oynadığımız sadece 4 sezon süren ki 30 tl nin karşılığını bu kariyer bile fazlasıyla verdi. Fm 13 serideki kötü oyunlardan biri olmasına rağmen verdiğin paranın karşılığını veriyor.

• Konuya gel .
  • CRASH DUMPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

CRASH DUMPS

orjinaldede var bu hata fm 11'de yaşamıştım orjnal alıp

eğer yoksa direk alıcam ciddiyim elim playstorede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.