Şimdi Ara

FM 2014 Online Oynamak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
18.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steamınızı yazın ekleyelim birbirimizi online oynayalım.

Steam: _Shinku_

• Yok mu kimse?
  • Ekledim.
  • nasıl oluyor 12 den beri orjinal alıyorum ama hiç online oynamadım.

oyuna her girdiğimizde mi maçları yapıyoruz ya da karşıdaki arkadaşların maçlarını mı bekliyoruz.

3 arkadaşım var mesela onlarla oynamak istiyorum 2 saat oynadık beraber sonra ben çıktım oyun ne oluyor. Onlar devam edince benim takımı makinemi yönetiyor.

Steam id : vii_outlaw

genelde rpg oyunları oynarım ama managerlikte çok oynadım:) Amiga zamanlarından beri oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 31 Ekim 2013; 17:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

nasıl oluyor 12 den beri orjinal alıyorum ama hiç online oynamadım.

oyuna her girdiğimizde mi maçları yapıyoruz ya da karşıdaki arkadaşların maçlarını mı bekliyoruz.

3 arkadaşım var mesela onlarla oynamak istiyorum 2 saat oynadık beraber sonra ben çıktım oyun ne oluyor. Onlar devam edince benim takımı makinemi yönetiyor.

Steam id : vii_outlaw

genelde rpg oyunları oynarım ama managerlikte çok oynadım:) Amiga zamanlarından beri oynarım.

Karşının maçlarını da bekliyoruz tabi ki ama 4-5 dk sürüyor beklemesi. En hızlı ayara ayarlayıp Sadece Spiker seçince çok sürmüyor max 5 dk onu bile sürmüyor bazen. Oyundan çıkınca senin takımı makine yönetiyor evet ama oyuna giren birisi "Take Control" diyerek kontrolü ele alabiliyor ya da sen ele alabiliyorsun (sanırım) daha denemedim bunu. Şöyle bir ekran var.

FM 2014 Online Oynamak İsteyenler

• Bende oynamak isterim ama tecrube 0 her konuda

online hc oynamadm
    steam kişi eklmedm

yardımcı olursan bende oynamak isterim.

Tam surum daha elime gecmedi kutulu aldıgım icin ayın 1 veya 2sinde elime gecer galiba.

Arkadas olarak ekledm seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihErcan1 -- 31 Ekim 2013; 18:56:22 >
  • anladım bunu oynarak daha iyi kavrayabiliriz :)

teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edit. onlineyi bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc63 -- 28 Aralık 2013; 11:49:19 >
  • bende varım. akşam gireyim, ekleyelim.
  • tsbarca arkadaşlar benim steam adım ekleşelim bi organizasyon yapalım.
  • Beyler online sistem tam olarak nasil oluyor biri aciklayabilir mi ? Maksimum kac kisi oynayabiliyoruz ve herkes ayni ligden mi takimlar seciyor ? Oyunun devam etmesi icin herkesin online mi olmasi gerekiyor ? Mesela sadece ben onlineim öteki 2 kisi degil o zaman oyun ilerleme sistemi nasil ? Detayli aciklayabilecek babayigit var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

Beyler online sistem tam olarak nasil oluyor biri aciklayabilir mi ? Maksimum kac kisi oynayabiliyoruz ve herkes ayni ligden mi takimlar seciyor ? Oyunun devam etmesi icin herkesin online mi olmasi gerekiyor ? Mesela sadece ben onlineim öteki 2 kisi degil o zaman oyun ilerleme sistemi nasil ? Detayli aciklayabilecek babayigit var mi

Maksimum örneğin sadece Türkiye Süper Ligi seçtin 18 takım var 18 kişi olur maksimum kişi sayısı liglerle orantılı (bağlantı sayısı nereden ayarlanır bilmiyorum). Açık olan lige göre istediğin ligten takım seçersin istersen herkes aynı ligten olur. Oyunun devam etmesi için herkesin online olmasına gerek yok bilgisayar yönetiyor herhalde.

• peki bilgisayar yönetiyor da zamanin gecis hizi neye göre ? Mesela kimse online olmadigi zaman 2 saatte 1 sezon biterse zevki cikmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Steamınızı yazın ekleyelim birbirimizi online oynayalım.

Oynamak isteyen varsa eklesin kurdum yeni oyun.
  • quote:

quote:

Steamınızı yazın ekleyelim birbirimizi online oynayalım.

Oynamak isteyen varsa eklesin kurdum yeni oyun.

sen devam ediyor musun kariyere nasıl olucak senın kaldığın yerden mi takım alıcaz?
  • oynamak isteyen p.m atabilir...
    yalnızca 20 yaş üstü arkadaşlarla oynarım...
  • nicki yazan herkesi ekledim.
    lethe_57

kabul edin arkadaşlar.
  • Oynuyorduk 3-4 kişiyle elektrikler gitti.

Oynamak isteyen var mı?
  • arkadaşlar beni de ekleyın msb_sefa

ya bu cevrımıcı oyunlar nasıl oluyor forumda lıg felan yok mu kuralım
  • Arkadaşlar başbaşa lig kuruyor arkadaşım ama ben onu "çevrimiçi oyuna katıl" dediğim zaman göremiyorum. 3-4 tane başka ligler çıkıyor.
    Yardımcı olabilecek var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.