fenerbahçe katılamıyor, yabancı sınırı 2. sezon 5 e düşmesi lazım.. sonra daha düşmemesi lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: dgo_cr7
fenerbahçe katılamıyor, yabancı sınırı 2. sezon 5 e düşmesi lazım.. sonra daha düşmemesi lazım...
bu sene de editore kaldı işimiz, teşekkürler
byob
kullanıcısına yanıt
yerli kaliteli oyuncular var ve transfer etmek çok basit olmuş... nuri falan hemen geliyor mesela... önce ki oyunlarda ilk sezon nuriyi alamazdın.. o yüzden sınırla oynamaya çok gerek yok..
quote:
Orijinalden alıntı: dgo_cr7
yerli kaliteli oyuncular var ve transfer etmek çok basit olmuş... nuri falan hemen geliyor mesela... önce ki oyunlarda ilk sezon nuriyi alamazdın.. o yüzden sınırla oynamaya çok gerek yok..
birader abartma istersen nuri hemen geliyor felan? ben fm 14 te nuriyi almaya çalıştım ama yüz vermiyordu ayağı kırıldı 5 6 ay sakat kaldı sonra satılık listesinden aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: byob
fm 2014'te süperligde yabancı kontenjanı aynı mı kalıyor yoksa azalıyor mu gittikçe?
bir de fenerbahçe avrupa kupalarına katılabiliyor mu ilk 2 sene?
şimdiden teşekkürler
kardeş fener oyundada 2 yıl men avrupadan ayrıca yabancı kontenjanı ilk sezon 6 ikinci sezon 5 yani ilk 18 de.sana önerim salih e bol bol şans ver çok iyi gelişiyor.hayırlı kariyerler sana