Şimdi Ara

Fm 2014 en uygun nerede?(sanalsaray hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben de malumunuz sanalsaray faciası yaşadım bir çok arkadaşımız gibi şimdi iade bekliyorum ve başka yerden alıcagım oyunu en uygunu neresidir?playstoredan alıcagım fakat 20tl indirim kodu bulamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 1 Kasım 2013; 22:07:33 >

• playstore'a üye olduğunuzda 10 TL çek veriyor. Bu şekilde alabilirsiniz. 50 TL'ye denk geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

playstore'a üye olduğunuzda 10 TL çek veriyor. Bu şekilde alabilirsiniz. 50 TL'ye denk geliyor

üyeliğim zaten var hocam maalesef ben 20 tl lık ceklerden arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

playstore'a üye olduğunuzda 10 TL çek veriyor. Bu şekilde alabilirsiniz. 50 TL'ye denk geliyor

Hesap var ama yeni hesap açsak yine 10 TL çek gelir mi acaba
  • Geçerli playstore indirim kodu bilen yok mu...
  • Bulursak çok iyi olur, en kötü ihtimalle 60TL'ye alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen1903 -- 1 Kasım 2013; 23:44:26 >
  • GG'de cdkeystore adlı dükkandan alan olmuş. Arkadaş resim attı konuya güncel sürüm, steam üzerinden editör falan indirilebiliyor yani bir problem yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_83392123/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

GG'de cdkeystore adlı dükkandan alan olmuş. Arkadaş resim attı konuya güncel sürüm, steam üzerinden editör falan indirilebiliyor yani bir problem yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_83392123/tm.htm

52 tl hocam fiyatı pek mantıklı gelmedı bana
  • Ben hafta içi alacağım için beta kapanmış olacak büyük ihtimal. Bir sorun olduğunda işlemi onaylamam. Ama konudakilerin dediklerine göre adam oynayın isterseniz 5 gün sonra onay verin demiş
  • doğum gününe özel 20 tl indirim veriyolar doğum günü bilginizi değiştirin olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

doğum gününe özel 20 tl indirim veriyolar doğum günü bilginizi değiştirin olur belki

doğum günüm boştu zaten 2 kasım yaptım ama bişi gelmedi:D 3 kasım yapıp yarını beklemem lazım bence
  • arkadaşlar şu an en uygun nerede bilgisi olan varmıdır?
  • playstorede 20 tl indirim kodu bulabilirsen orası.
  • en mantıklı yer playstore. 10 lira 20 lira daha fazla ver oradan al. ama tabi indirim kodu bulabilirsen verme o kadar para
  • Az once Playstore'dan 10tl indirimi de kullanarak mobil odeme ile 57TL'ye aldim. 6TL icin GG'den alip riske girmeye yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de 55 tl ye su an aldım playstore dan artık kımseye guvenım kalmadı
  • Araldan 60 liraya alabilirsiniz. Kutulu oyununuz olur.
  • playstore dan indirdim iyi hoş oynuyorum fakat sımdıde oyuncuların resımlerı gozukmıyor bır turlu 14.1.3 le mı alakalı anlamadım
  • benim gibi steamden indir gitsin :D nedir bu kutu sevdaniz ya hem dogaya zarar hem de ne geregi var yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğum günü için 20 TL'lık kod geldi ama 100 TL üzerinde geçerli. Alt limitsiz 20 TL'lık çek bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.