Şimdi Ara

FM 2013 Editör - Süper Lig ve 1. Lig'i 20 Takımlı Yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben her sene önce editörden bu hale getirir öyle kariyere başlardım. fakat bi türlü fm 2013 editörde beceremedim. önceden liglere teker teker girip ikişer yeni takım ekler kaydederdim olurdu fakat bu sefer olmadı. add nation rules'dan ligteki takım sayısı da değiştirilemiyor. manuel olarak not defteriyle açıp değiştirdim editöre göre oldu ama oyunu kuruyorum gene 18 takımlı. nasıl yapıldığı hakkında fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 31 Ocak 2013; 2:54:48 >

• up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • up up up
  • up up up
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en baştan yaratman lazım bütün kuralları, amatör lig yaması var fm 13 için onu bulup ordan değişiklikler yapabilirsin istersen, daha az vakitte çözmüş olursun işini.
  • Ben de kendim yeni kurallarla oynarım. sana gönderebilirim XML dosyasını ama biraz farklıdır benim kurallar.. böyle yapmamın sebebi de kalitenin artmasını sağlamak. ve bence başarılı.

Süper lig 20 takım
    - playoff fln yok 3 takım alt lige düşer.
    - yabancı oyuncu en fazla 6.
    - altyapıdan en az 1 oyuncu maç kadrosunda olmalı.

Birinci lig 20 takım
    - 2 takım üst lige çıkar 4 takımlı eleme usulü playoff sonucu 1 takım daha çıkar.
    - 6 takım alt lige düşer.
    - yabancı oyuncu sayısı en fazla 2.
    - altyapıdan en az 2 oyuncu maç kadrosunda olmalı.

İkinci lig 3 gruptan oluşan 48 takım
    - her gurubun 1. olan takımı (toplamda 3 takım) üst lige çıkar. her gruptan 2. 3. 4. 5. takımlar eleme usulu playoff sonucu 3 takım daha üst lige çıkar.
    - küme düşme yoktur.
    - yabancı oyuncu sayısı 0.
    - altyapıdan en az 4 (5 de olabilir tam hatırlayamadım) oyuncu maç kadrosunda olmalı.

Türkiye kupasına sadece bu 3 ligdeki takımlar katılabilir.

Süper kupada türkiye kupası kazananı ve süper lig şampiyonu tek maç usulü oynar

vs. vs. daha çok şey eklerim...

• hocam o dosyayı gönderirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 9 Mayıs 2013; 21:25:19 >
  • tabi ama evdeki bilgisayarda. akşam eve geçince bi sorun olmazsa atabilirim ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.