Şimdi Ara

fm 2012 açılmıyor hata da vermiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
49.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar fm 2012 yı yukledım *****I nı felan yaptım fakat exe tıkladıgımda hiç bir sekılde tepkı vermiyor açılmıyor ama hatada vermiyor sorun nerde ?

sizin ekran boyutu nedir?
    |Full HD 1920 x 1080 IPS LCD | 5.2 Inc | 4K 3840 x 2160 | 424 PPI | 16M Colors | RDS Radyo | 20.7 Mp G Lens Kamera |
  • Beyler bende de sorun var.daemon tools ile kuruyorum oyunu.crackini yapıyrm.yani crackfixi indirdim.içindeki dosyları attım oyunun kayıtlı oldugu yere ancak crush dumps hatası veriyor gene..bi yardım lütfen
  • Ne denediyseniz olmuyor mu? Bende aynısını yaptım netten arastırdım yazan herseyi denedim olmadı. En sonunda kendim buldum. Aslında cok basitmiş çözümü. Ben Vista kullanıyorum x64. Skidrow'un sitesinden 12.0.4 crackini indirdikten sonra kurulum dosyasını acın. Zaten otomatik olarak kurulu olan dizine atıyor dosyaları sonra bu indirdiğiniz yama klasörünün, az önce kurulumu yaptığının dosyanın olduğu directory de SKIDROW diye bir klasör var onun içindekileri oyunun kurulu olduğu klasöre koylayalın, sorarsa koyyala ve degistir diyip oyunu kendi dinizinin içindeki exe dosyasından acın. Bu kadar !!!

Orijinalden alıntı: matrix_win

Ne denediyseniz olmuyor mu? Bende aynısını yaptım netten arastırdım yazan herseyi denedim olmadı. En sonunda kendim buldum. Aslında cok basitmiş çözümü. Ben Vista kullanıyorum x64. Skidrow'un sitesinden 12.0.4 crackini indirdikten sonra kurulum dosyasını acın. Zaten otomatik olarak kurulu olan dizine atıyor dosyaları sonra bu indirdiğiniz yama klasörünün, az önce kurulumu yaptığının dosyanın olduğu directory de SKIDROW diye bir klasör var onun içindekileri oyunun kurulu olduğu klasöre koylayalın, sorarsa koyyala ve degistir diyip oyunu kendi dinizinin içindeki exe dosyasından acın. Bu kadar !!!

kelimesi kelimesine yaptım gene olmadı :(((((
    Sonra bu hatayı aşmak için 12.0.4 patch yükledim.
    Patchi yüklediğimde xml parsing errors- no element found at line1 hatasıyla oyunu hiç açmadı, hatayı aşmak için internetten bir dosya silin yazısı gördüm sildim şimdi siziin hata var :D

How do I find my dxdiag?

1. Go to your Start Menu (Windows).
    2. XP: Click on Run in the Start Menu. Vista: On the bottom left there should be start search area. Type in Run then press Enter.
    3. Type in dxdiag then press Enter.
    4. Dxdiag window should open. If it asks you all sorts of license questions just say yes..
    5. On the bottom portion of the dxdiag window there should be a button that says Save All or something like that.
    6. Save the file as a txt document.

Question

When I attempt to launch Steam or a game, I get an error message saying that Steam is already running. How can I resolve the problem?
    Answer

This error message indicates that Steam is not loading properly. The process is running in the background and is visible in Task Manager's Processes tab, but is not launching the user interface.
    Compatibility Mode

Please ensure that Steam is not set to use Compatibility features:

Browse to your Steam installation (Usually C:\Program Files\Steam\)
    Right click on Steam.exe, choose Properties.
    Click on the Compatibility tab.
    Uncheck any boxes that are checked, and click Apply.
    Then, click the "Show settings for all users" button.
    Again, make sure none of these boxes are checked, and click Ok.
    Click Ok to close any open dialog boxes.

Reinstall Steam

If Compatibility features were not inabled, or if disabling them fails to resolve the issue, your Steam installation may be corrupted. Pease follow the instructions below to reinstall Steam files without affecting your installed games:

Exit Steam and go to the folder called C:\Program Files\Steam\ (this is the default location for a Steam installation - if you set a different installation directory, you will need to browse to it).
    Delete all of the files in this folder except:
    •The Steamapps folder and Steam.exe (If 'exe' is not visible, look for the black and white Steam icon)
    Restart your computer.
    Then, you will need to launch Steam.exe from within the Steam installation folder, and not from a pre-existing shortcut.

bunları turkçeye çevirirsek bır umut belkı hallederız

• bendede oyun save olmuyor Save Game Failed
    The Game Could not be saved

yaziyor bu nedir nasil cözerim a dostlar ?
  • kardeşşşşş Buldum bennn... Neden olmadığınıı Skidrow olmadan yani diğer adıyla crack yapmadan olmazzzmışş Bende 2 hafta araştırdım yabancı form sayfalarından buldumm. Ama bizim form sayfalarındada warmışş aşşşağa tıkla link bu

http://www.fileserve.com/file/aPUMczn

• bır ışe yaramadı
  • arkadaslar fm 2012 de kayıtlı butun oyunlarımı açabiliyorum ancak sadece bi tanesi açılmıyor.kayıtlı oyun yuklenemez diye bi hata veriyor.bunu nasıl çözebilirim bu kayıtlı oynumu kurtarabilirmiyim? lutfen yardımcı olun

1. Go to your Start Menu (Windows).
    2. XP: Click on Run in the Start Menu. Vista: On the bottom left there should be start search area. Type in Run then press Enter.
    3. Type in dxdiag then press Enter.
    4. Dxdiag window should open. If it asks you all sorts of license questions just say yes..
    5. On the bottom portion of the dxdiag window there should be a button that says Save All or something like that.
    6. Save the file as a txt document.
    1. başlat menusünden çalıştırı aç(windows) vista:başlat menüsünde alt tarafta arama bölümüne.
    2."dxdiag" yaz enter'a bas
    3.Dxdiag penceresi açılmalı lisanla ilgili bir soru sorarsa evet de
    4.aşşağı tarafta tüm hepsini kaydet veya ona benzer bir button var ona tıkla
    5.text dosyasını kaydet
    çatpat ingilizcemle çevirdim bunları uygulayıncı
    "AppID is not configured" şeklinde bir hata alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol_barut -- 10 Haziran 2012; 14:13:01 >

• çok sağolun bende işe yaradı işte link

http://hotfile.com/dl/133887899/c3606d8/f12c.rar.html

indirip bütün dosyaları dosya konumuna atın
  • Farklı dosyalarla oyunu tekrar kurmayı dene veya ilacını değiştir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.