Şimdi Ara

FM 2011 baslıngıcta alınabilecek takımlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuan Gaziantep ile kariyer yapıyorum çok zevkli geçiyor.Sanada öneririm Karabükspor da olabilir.
  • ben çek liginden başladım.viktoria plzen ile.ilk sene süper kupayı kazandım.ikinci sene baktım olmuyor , bıraktım takımı.sonra rusya'dan terek istedi.gittim , 7-8 maç sonra bıraktım.3-4 ay boş gezdimsonra psv istedi kabul ettim.şu anda bayaa zevkli oluyordirek büyük kulüplerden başlama hiç zevk alamazsın.zaten elinde kaliteli kadro var.transfere ihtiyaç yok.finans durumunda iyi.geleni geçeni yeniyorsun.bi süre sonra bıkarsın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Juventus, Tottenham, Everton, Palermo, Napoli, Lille, Roma, Atletico Madrid.

+1
  • Eğer oyunu sürekli continue butonuna basarak, highlights ı da sadece only commentary moduna oynayanlardansan, tottenham, ath. madrid gibi takımlarda da zorlanırsın inan bana. Bu tarz takımları alıp şampiyonluğa yada zirveye oynamak istiyorsan oyunun ince detaylarına önem vermen gerkir..ki bence FM yi asıl zevkli yapanda bu ince detaylar. CM 3 ( 98-99 ) sezonundan beri her yıl oynuyorum bu oyunu, zayıf bir takımla kariyer yapmak çok çok zevkli ama bi o kadar da zor bi süreç
    Not: 2.ligden başlamak isteyen arkadaşlara Middlesbrough yu öneririm, bu sezon Middlesbrough ile başladım, media prediction 5 diye başlıyo ama rahat bir şekilde zirveye çıkıyorsunuz. Üstelik premier league e çıktığınızda öle küme düşme tehlikesi fln da yok, tabi dediğim gibi detaylara dikkat etmek lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markopasa86 -- 15 Şubat 2011; 18:00:17 >

• Bence küçük takımlarla başla.Onlarla başarılı olup büyük takımlara geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: btugrel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: btugrel

Çook çook başlangıçsan Real Madrid al zevkten kudurursunFm oynama seviyene göre takımın seviyesini ayarla iyi oyunlar

sagolasın bende ilk basta real madrid alayım diye düşünüyorum ama kadro cok iyi, muhtemelen iyi parada verirler. yani takım cok iyi olunca biraz sıkıyor sanki ama ispanya ligi cok cazip geliyor bana

Eğer yanlış hatırlamadıysam 102m€ transfer bütçesi var r.madrid deyaptıkları transferleri toplamıştım merak edip o kadar tuttu hatta daha fazla olabilir

Başta olmuyor o para. Sezon ortasına yaklaşırken Perez iyi gidiyorsan 45 M veriyor ama.

peki baslangıcta ne kadar veriyorlar??

5-10 civarı bir şeydi galiba .

Takım iyi gidince zaten hemen başkan 40-50 veriyor. (Ara transferden 1-2 ay önce)

Sırf transfer için ManCity ile oyna, Madrid çok transfere ihtiyaç duymuyor. Ben Humberto Suazoyu almıştım bir tek yeterli geldiydi ilk sezon.

m.city para veriyor ama madrid kadar olmasada kadrosu iyi. fm 2009 fln olsa direk m.city i alırım ama bu oyun icin fazla iyi bir baslangıc sanki

Bana sorarsan m.city al daha zor olur reale göre ama zevkilidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronik10,5

Bence küçük takımlarla başla.Onlarla başarılı olup büyük takımlara geç

Adam yeni başladım diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Juventus, Tottenham, Everton, Palermo, Napoli, Lille, Roma, Atletico Madrid.

+1

• Almanya 2. Liginde Herta berlin'i seç birnci lige yükselirsin. ardından 2-3 senede şampiyonluk yaşayacak seviyeye gelir takım
  • BENCE DESTEKLEDİĞİN TAKIMI AL AMA BİRAZ PARA HİLESİ YAP
    ÖRNEĞİN BEN GS Yİ ALDIM MAN CİTY NİN BASINA GECİP KENDİMDEN(GS)
    KÖTÜ OYUNCULARI(GENÇ OYUNCULARDA OLABİLİR AMA BEN ELANO YU VERDİM)
    ALDIM 40 MN YE HEM İYİ TRANSFER YAPAR LİGDE ZEVK ALIRSIN LİGDE SIKILIRSAN
    ALDIGIN OYUNCULARLA UEFA DA İİ YERLERE GİTMEYE CABALARSIN ZEVKLİ OLUO
  • ben real madrid ile 4 ay oynadım oyunu öğrendim fenerbahçeye geçtim ( fenerbahçeye başka isimle aç sonra emkli ol o isimden sonra gerçek ismin ile fenerbahçeye görev teklif et ) :D böyle yaptım sende tutuğun takıma gidebilirsin
  • tuttugun takimdan baskasi yalan usta :)
  • Yeni çıkan 11.3 sürümüyle birlikte Kayserispor'un baya zevk vereceği kanısındayım. O ne kadro lan öle
  • Transferlerin çoğu güncel değil. Yani Kayserinin kadro şimdiki gibi olmayabilir, ayrıca kotrat sorunu giderilmemiş
  • İşsiz başlıyorum italya-ingiltere alt liglerinden gelen ilk teklifle başlicam sonra ileride daha iyi teklif gelirse düşüncem :d
  • Shaktar Donetsk ile başlıcam birazdan ama aklımda Napoli'de var ikisi arasında kaldım büyük ihtimal S.Donetsk'i seçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Shaktar Donetsk ile başlıcam birazdan ama aklımda Napoli'de var ikisi arasında kaldım büyük ihtimal S.Donetsk'i seçerim.

Ukrayna liginde en iyisi Dinamo Kyev
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Shaktar Donetsk ile başlıcam birazdan ama aklımda Napoli'de var ikisi arasında kaldım büyük ihtimal S.Donetsk'i seçerim.

Ukrayna liginde en iyisi Dinamo Kyev

Zaten takımı aldım kadroyu fazla bilemediğim ve çok kişi olduğu için kafam karıştı ve takımın içine etmiyim zamanımda boşa gitmesin diye bıraktım en iyi Fenerbahçe'den başlıyım ben.
  • arkadaşlar nasıl resim koyuyoruz söyleyebilirmisiniz bende paylaşıcam
  • bu arada bende aynı senin gibi yaptım murat fbyi aldım parahilesi yaptım gerçekteki kadrosunu hazırladım şu an 4.sezonumdayım niangı 88 milyon euroya aldım resim nasıl koyluyo onu söylerseniz sevinirim bende paylaşıcam yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.