Fifa 2011'de takıma antrenör alamıyorum. yönetim başka koça ihtiyaç yok diyo.
arkadaslar anlaşıyorum, kontrat imzalıyorum ama iptal oluyor sözleşme. neden acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: boolboxer
arkadaslar anlaşıyorum, kontrat imzalıyorum ama iptal oluyor sözleşme. neden acaba?
takımında zaten yeteri kadar vardır..onlarla yollarını ayır sonra istediğin coachlara teklif yap olacaktır..yada yönetime izin verdikleri coach sayısını artırmasını talep edebılırsın ama bu dusuk bır ıhtımaldır..ekibindeki kotu coachlarla yollarını ayırmalısın...
not:ilk mesajında FİFA 2011 yazının fail oldugunu varsayarak cevap verdim)
quote:
Orijinalden alıntı: cem_k12
quote:
takımında zaten yeteri kadar vardır..onlarla yollarını ayır sonra istediğin coachlara teklif yap olacaktır..yada yönetime izin verdikleri coach sayısını artırmasını talep edebılırsın ama bu dusuk bır ıhtımaldır..ekibindeki kotu coachlarla yollarını ayırmalısın...
cevap için teşekkürler. dediğin aklımıza geldi ve uyguladık ama sonuç değişmedi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cem_k12
quote:
cevap için teşekkürler. dediğin aklımıza geldi ve uyguladık ama sonuç değişmedi.
current coach sayın allowed coach sayından azsa olması gerekir..ama tabi fitness coach,youth coach,coach,first team coach,gk coach,scout,pyhsio bunların hepsının ayrı ayrı limiti var...hepsıne dıkkat ettınmı acaba cunku baska bı sebepten anlastıgın hocanın transferı ıptal olmaz
mesela az önce bir coach ın sözleşmesini karşılıklı olarak fes edip, başka bir coach ile anlaştım fakat yonetim iptal etti.
quote:
mesela az önce bir coach ın sözleşmesini karşılıklı olarak fes edip, başka bir coach ile anlaştım fakat yonetim iptal etti.
tamamda ole olcak diye garanti yok..mesela yonetım 5 coacha ızın verıyordur sizde 8 tane vardır..1 tane kovmakla olmaz..3 4 tane kovcaksınızkı yer acılcak..kac tane olduguna ve kac taneye ızın verıldıgıne dıkkat etmenız lazım
belki hep aynı tip coachları alıyorsundur . mesela goalkeeping coach sayısı yeterliyse alamassın ama eğer fitness coach sayısı az ise onu alabiliğrsin diye düşünüyorum Not:Hiç denemediğimden bilmiyorum . sadece tahmin yürüttüm .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme