Bildirim
Fm 2010 sorunu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı hatayı save'den sonra bende alıyorum. -
Bende bu hatayı DeamonTools'la tanıtmadan önce veriyordu sora düzelmişti ama cd diyosun -
Arkadaşlar ne yapmamız lazım bu hatayı almamak için :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowz61
Bende bu hatayı DeamonTools'la tanıtmadan önce veriyordu sora düzelmişti ama cd diyosun
Netten No-cd ilaçlarından indir mds formatlı. -
aynı hatayı bende alıyorum oyunu ilk kurdugumda ama sonra başka bi forumda okudum ve daemon tools ile o siteden indirdiğim bi dosya vardı onu daemon tools ile gösteriyoduk ve o hatayı bi daha vermiyodu. ben böyle oynuyorum hata yok artık ama her oyuna girişimizde bunu yapıyoruz -
Alcohol ayarlı bende her zaman takılı gösteriyor tavsiye ederim. -
arkadslar benimde dun kaydettigim save simdi acilmiyor hata veriyor ne yapıcam -
oyun dvd yi gormek istiyor en kolayı dvd ye oyunu kopyalamak veya no-dvd crack indirmek (varsa) -
Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm herkese teşekkürler
Aynı sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilirim bu arada. Pm atması yeter -
Aynı sorunu bende yaşıyorum ama 2-3 denemeden sonra oyun açılıyor.
Hocam PM atıyorum ilgilenirsen sevinirim. -
Oyunun dvdsi sürücüdeyken de kaydetme yaptığımızda aynı uyarıyı verip oyunu kapatıyor. Herkeste böyle mi? -
evet hocam . dvd sürücüdeykende öyle yapıyor degilkende -
ardakdaşlar ben oyunu yüklüyorum yükledikten sonra oyun açlıyor fakat bilgisayarı kapatıp tekrar açtığmda bir yazı geliyor ve oyun açılmyıor yazı şöyle floating point support not loaded yardımcı olursanız çok sevniirm çok acil çünküü -
kardeş bana yardmcı olurmsun ben oyunu yüklüyorum yükledikten sonra oyun açlıyor fakat bilgisayarı kapatıp tekrar açtığmda bir yazı geliyor ve oyun açılmyıor yazı şöyle floating point support not loaded yardımcı olursanız çok sevinirm -
nasıl çözdün anlatırmısın -
arkadaşım aynı hata bendede var cd den yükledim oyunu ama kaydettikten sonra aynı seninki gibi oluyor ve oyundan çıkmak durumunda kalıyorum halletmişsin lütfen bir yardımcı olurmusun ? -
ya arkadaşlar oyuna başladım milli takımdayım 6 haziranda maç yapıyorum ama 7 haziran da oyun kendi kendini kapatıyo yrdım eder misiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X