Bildirim
fm 2006 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fm 2007 mı 2006 mı 2007 de ınglızıce olmasını ıstıyor oyuna gırerken de ınglızıce dimi dil boyle sorunu turksportalda gormustum ama ılgılenmemıstım.Bu sorun genelde oluyor herhalde bak oraya bı bulursun belkı -
Arkadaşım En sevdigim manejerlik oyunu olan FM 2006 yı çıktıgı günden beri oynuyodum şimdi 2007 ye geçtim,ne 2006yı ingilizce istemişti bilgisayar nede manajer yaratma da sorun olmuştu bence cd bozuktur!
SEN YENİ OYUN AL -
olamaz olmamalı mümkün değil ya cd de sorun var yada pc de yeniden yükle sil baştan olmassa yensini al -
Sanırım yanlış yazdın.2007 olcak o.
Problem 2-)oyuna girerken siyah ekranda takılı kalma veya oyuna girse bile manager ekleyememe sorunu.
Çözüm-)Bu iki hatanın sebebi tamamen cache olayı başka bişi değil şimdi bunun çözümünü anlatıyorum.
C/Documens and settings/bilgisayarınızı hangi isimle kayıt ettiyseniz o isimli klasör/oraya gelince application data klasörünü bulmanız lazım eğer gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemediyseniz göremezsiniz bunun için yukarıdan araçlar/klasör seçenekleri yönergelerini izleyerek gizli olan dosyaları göster seçneğini işaretleyebilirsiniz daha sonra menüde application data görünecektir buraya girip sports interactive klasörünü bulup içine girin ve fm 2007 klasörünü silin böylece hem siyah ekran hemde menajer ekleyememe problemi ortadan kalkmış olacaktır
Kolay gelsin.
-
ya kardeşim başka siteden kopyala yapıştır yapmışın yazık ya bari alıntı de aldığın yeri söyle biraz yorum kat -
quote:
Orjinalden alıntı: georgemcfly
ya kardeşim başka siteden kopyala yapıştır yapmışın yazık ya bari alıntı de aldığın yeri söyle biraz yorum kat
Başka siteden kopyala yapıştırmı?Bu Donanım Haber Forum Sitesinin Football Manager 2007 Topicinde yazılan bi yazı.Biraz zahmet edip baksaydınız görürdünüz. -
tamam da o yazının orjinali başka sitede onu demeye çalışıyordum neyse artık geçti -
Hangi siteymiş bu yahu?
Sen bana başka bi siteden aldığımı söylemişsin.Bende başka bi siteden almadığımı söyledim.
Bu kadar derin bilgilerin varsa keşke sen yazsaydın. -
evet fm7 topicinde yazıyodu bu menejer ekleyememe sorunu. banada bir arkadaş soruyodu nasıl oldugunu. bu anlattığın sorunu gideriyomu kardeş? -
bütün sorunların kaynağı bunu zaten sorun kalmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
evet fm7 topicinde yazıyodu bu menejer ekleyememe sorunu. banada bir arkadaş soruyodu nasıl oldugunu. bu anlattığın sorunu gideriyomu kardeş?
Gideriyor.Boşuna anlatmadık -
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
evet fm7 topicinde yazıyodu bu menejer ekleyememe sorunu. banada bir arkadaş soruyodu nasıl oldugunu. bu anlattığın sorunu gideriyomu kardeş?
Gideriyor.Boşuna anlatmadık
-
quote:
ben yukarıda yazılanları uyguladım sorunum çözülmedi.Oyunu açıyorum oraya kadar tamam.Dil ingilizce,java tamam.Cache klasörünü hatta komple Football Manager 2007 klasörünü shift+del yaptım yine manager ekleyemedim -
quote:
Orjinalden alıntı: dr0wn1ng
quote:
ben yukarıda yazılanları uyguladım sorunum çözülmedi.Oyunu açıyorum oraya kadar tamam.Dil ingilizce,java tamam.Cache klasörünü hatta komple Football Manager 2007 klasörünü shift+del yaptım yine manager ekleyemedim
aa sen o fm dosyasına bi daha bak.Eğer geri gelmişse bunun çözümünü bimiyorum.Bikaç kişide gördüm bunu.Tam çözümünü bilmiyorum maalesef.
-
quote:
aa sen o fm dosyasına bi daha bak.Eğer geri gelmişse bunun çözümünü bimiyorum.Bikaç kişide gördüm bunu.Tam çözümünü bilmiyorum maalesef.
dosya geri gelmiş yeniden sildim bu sefer oldu sağolasın -
arkadslar bende de aynı sorun oldu.Sildim o dosyayı tekrar cıktı.Yine sildim ama hala girmio siyah ekranda kalıo.Dili ingilizceden türkçeye geri çevirdim onun için olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: erkan_bsy
arrkadaslar meraba.... fm 2006 yükledim.... bilgsayarı tamamen ingilizce yapmamı istedi bu oyun .. yaptım ama şimdide başka bisorun war... menajer yaratırken... first name last name yazılan yerde hiç boşluk yok... yani isim yazamıyorm... menajer yaratmıorm.... neden acaba??? yardım edin lütfen
Hala yaşıyorsan fm 2006 da o sorun yok. Benim efsane oyunumdur o dediğin fm 2007 de vardı. O yüzden sen 2006 yı temin et onu yüklemeye çalış bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Adanabeyli
quote:
Orijinalden alıntı: erkan_bsy
arrkadaslar meraba.... fm 2006 yükledim.... bilgsayarı tamamen ingilizce yapmamı istedi bu oyun .. yaptım ama şimdide başka bisorun war... menajer yaratırken... first name last name yazılan yerde hiç boşluk yok... yani isim yazamıyorm... menajer yaratmıorm.... neden acaba??? yardım edin lütfen
Hala yaşıyorsan fm 2006 da o sorun yok. Benim efsane oyunumdur o dediğin fm 2007 de vardı. O yüzden sen 2006 yı temin et onu yüklemeye çalış bence
Oha adam hortlatmanin kralını yapmiş.8 yıl ne lan Takipteyim.Adam yaşıyirsa plaket verelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşıyorum beyler. ve artık var yerine war yazmıyorum :D:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X