Şimdi Ara

FM 2010 para konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu parayı arttırmanın hilesi falan varmı yav bir tane FMRTE diye bi program indirdim ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum :(

• Dostum hangi takımı yönetiyorsun.?
    hile ile uğraşma hiç git al Manchester city' i
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Dostum hangi takımı yönetiyorsun.?
    hile ile uğraşma hiç git al Manchester city' i

flamengo yav bana harbiden para hilesi lazım
  • http://www.fmrte.com

Bu siteden son sürümü indir kur. Programı açtığında gelen ekrandan oyununun versiyonunu seç ve Load Game de. Ardından arama kısmına takım veya futbolcu adı yazarak editlemeye başlayabilirsin.
  • FMRTE Çözüm Olur , Olmadı Oyunun Kendi Editöründen Çek Bi Ayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

http://www.fmrte.com

Bu siteden son sürümü indir kur. Programı açtığında gelen ekrandan oyununun versiyonunu seç ve Load Game de. Ardından arama kısmına takım veya futbolcu adı yazarak editlemeye başlayabilirsin.

hocam eyvallah'ta zaten bu programı indirmiştim ama kullanmayı beceremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qυαяαηтιη

quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

http://www.fmrte.com

hocam eyvallah'ta zaten bu programı indirmiştim ama kullanmayı beceremedim :)

Dediğim gibi arkadaşım oyunda iken yapman gereken sadece LOAD GAME butonuna tıklamak. Ardından arama kısmına neyi düzenlemek istiyorsan onu yazacaksın ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En temiz yolu oyunun kendi editörüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

En temiz yolu oyunun kendi editörüdür.

Edit: tamam çözdüm yav baştan mevcut parayı sildimm sonra girmek istediğim miktarı girdim oldu yardım eden herkese çok Teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 31 Temmuz 2010; 14:52:41 >
  • Hocam ne zevk alıyorsunuz böyle ya
  • Aynen ya oyunun tadı tuzu o zaten
  • Bazen mecbur kalabiliyorsun ama. Örneğin Barcelona ile Jovetic'e 20M Euro önerdim kabul etmedi ama Chelsea'nin 15M Euro teklifini kabul etti. En son 30M önerdim ona bile hayır dedi. Hırs yaptım kuruş ödemedim kaleci Pinto ile direkt takas yaptım Jovetici editörden xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Hocam ne zevk alıyorsunuz böyle ya

+1 İlk başta güzel gelir ama 1-2 maç sonra insan sıkılır.
  • cm den beri oynamadım açıkçası böyle oyunlar arkdaş doğum günümde cm10'nu almış ama beğenmedim sonra fm deniyim dedim baya sardı 2. lig takımlarını çalıştırıyorum zaten öyle ünlü futbolcular almıyorum genç adı sanı duyulmamış adamları alıyorum zaten gelmek istemiyolar 2.lige o yüzden 1 kaç dolar fazla verince geliyo çakallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 1 Ağustos 2010; 1:29:12 >
  • al City'i hem ileriye dönük oyuncular al hem de verilen bütçe ile şampiyonluk yarışına katıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qυαяαηтιη

cm den beri oynamadım açıkçası böyle oyunlar arkdaş doğum günümde cm10'nu almış ama beğenmedim sonra fm deniyim dedim baya sardı 2. lig takımlarını çalıştırıyorum zaten öyle ünlü futbolcular almıyorum genç adı sanı duyulmamış adamları alıyorum zaten gelmek istemiyolar 2.lige o yüzden 1 kaç dolar fazla verince geliyo çakallar

City al renkdaş. Bırak 2.lig takımını madem yapamıyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.