arkadaşlar ben bu oyunu yıllardır oynuyorum ve şimdiye kadar hiçbir oyuncuyu istediğim gibi şekillendiremedim. örneğin elimizde bir forvet var bitiriciliği 14,biz bu oyuncunun antrenman programını atak ve şut ağırlıklı verdiğimizde bu adamın bitiriciliği artması gerekmez mi ? ya da bir kanat oyuncusuna hız antrenmanı yaptırıyorum adamın hızı en fazla 1 veya 2 rakam artıyor.siz hiç antrenman ile bir oyuncuyu istediğiniz gibi şekillendirebildiniz mi ?
Bak BeN Diego BuoNanotte yi Güç programı yaptırıp gücünü 3 den 16 ya yükselttiğimi bilirim ... Fakat oyuncunun genç ve potansiyeli yüksek olması lazım Tıpki Diego gibi SEN şimdi gider 25 yaşındki adam ne kadar bitiricilik veya hız artması için antrenman programı ayarlasan da cok fazla artmayabilir çünkü ağaç yaş iken eğilir sözü fm dede geçerli
quote:
Orjinalden alıntı: DeLyKaDiRuLeyn
Bak BeN Diego BuoNanotte yi Güç programı yaptırıp gücünü 3 den 16 ya yükselttiğimi bilirim ... Fakat oyuncunun genç ve potansiyeli yüksek olması lazım Tıpki Diego gibi SEN şimdi gider 25 yaşındki adam ne kadar bitiricilik veya hız artması için antrenman programı ayarlasan da cok fazla artmayabilir çünkü ağaç yaş iken eğilir sözü fm dede geçerli
yok ben mümkün olduğunca genç 16 17 yaşında oyuncular alıyorum,altyapıya da çok önem veriyorum olmuyor,sen çok iyi geliştirmişsin.
ben özellikle potansiyeli olmayan bir oyuncuyu yıldız yapmak istiyorum,yoksa çok paralar verip ya da gözlemci falan kullanıp iyi oyuncular almak mümkün ama burada bizim fonksiyonumuz pek olmuyo gibi geliyo bana.yani menajerden ziyade başkan gibi oluyoruz.
Doğru antreman programı+Doğru antrenör(7 yıldızlı)+Genç takım antrenörü(Determination ve working with youngsters yüksek)+1.takım tecrübesi.
İnternette gördükleriniz o mutant futbolcular bundan ibaret.Çok iyi futbolcuların bulunduğu güçlü bir takım alırlar.FM scouttan ability 190 ve üstü veya pot rating 80 ve üstü bir genç alırlar 16 yaşında.Üşenmeyip bu gençle 4 sene oynarlar.Genç sakatlandığında save load yaparlar.20 yaşında bu çocuk en az 10 tane 20 ability ile karşınıza çıkar(20 olanlar antrenman programına göre değişir)
Potansiyeli olmayan oyuncu pekala yıldız olabilir.Örneğin Jerome Boateng yetenekli bir futbolcu olmamasına rağmen oyunun en iyi WBsidir.Kilit nokta oyuncunun doğal mevkisine göre antrenman yaptırmaktır.
Örneğin bir ofansif kanat oyuncusu için hız,dribbling,crossingfirst touch,passing,technique,team work,work rate,creativity,decisions,determination,agilty,balance,stamina en önemli özelliklerdir.
ecay ın dedigi gibi Doğru antreman programı+Doğru antrenör(7 yıldızlı)+Genç takım antrenörü(Determination ve working with youngsters yüksek)+1.takım tecrübesi.
Güç yükseltmek kolaydır. Stamina öyle. Positioning de öyle.
Hız, hızlanma, bitiricilik, çalım atma ve composure(baskı altında elin ayağa karışmaması) özelliklerini geliştirmek zordur. İşte orada training schedule'un önemi ortaya çıkar.
Bu arada bu Hazal Kaya kim nan kız arkadaşıma benziyor? Oyarım valla.