Şimdi Ara

fm 2008 kaleci yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm 2008 ucuz kaleci lazım galatasaraya yardım pls

• Marcelo Grohe
  • Amelia..Fazla ucuz deil ama 2012 gibi yıllarda muhteşem kaleci oluo al derim ..
  • aldığın takıma göre ochoa yu önerebilirm yada sinan bolat ikisede ii dir sinan her takıma gelir ama ochoa belli takimlara
    onun dışında;
    -Cristopher Toselli
    -Preston Edwards
    -Diego Benaglio
    -Logan Bailly
    -Mikkel Andersen
    -Brad Guzan

hepsi iii kalecilerdir.Hatta bikaç tanesi ilerde worldcalss goalkeeper(dünya starı kaleci) olabilior.Yardımcı olduysam ne mutlu...
  • David De Gea | Ücretsiz alabilirsin. 1-2 sezon sonra çok sağlam bir kaleci oluyor.
    Anthony Scribe | Fiyatı ucuz. 1-2 sezon sonra çok sağlam bir kaleci oluyor.
    Matt Pickens | Fiyatı ucuz. 25 yaşında. Hemen oynatabilirsin.
  • ya bu kaleciler sanki oyuna az etki yapıyo.

bakıyosun en iyi kaleci bile abuk subuk pas hataları kısa düşen degajlar yapıyo; yedek kötü kalecin maçın yıldızı olabiliyo.tüm lig boyunca kalemi ha buffon korumuş kirkland pek de farkedeceğini sanmıyorum.
  • katılıyorum kardes barcelona ile oynarken victor valdezin cılgınca hataları yuzunden sinirlenip buffona 100 milyo euro verdim, degisen fazla bisey olmadı ancak 2 sezon sonra tam formunda oynamaya basladı.
    degisen bisey olmadı derken zaten sampiyon oluyodum yine oldum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2009 Defanslar
    16 yıl önce açıldı
    Fm 19 taktik sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle vincent enyeama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aimar

ya bu kaleciler sanki oyuna az etki yapıyo.

bakıyosun en iyi kaleci bile abuk subuk pas hataları kısa düşen degajlar yapıyo; yedek kötü kalecin maçın yıldızı olabiliyo.tüm lig boyunca kalemi ha buffon korumuş kirkland pek de farkedeceğini sanmıyorum.

aimar kardesim o tamamen yapımcılarla alakalı bişi adamlar biraz gerçekçilik olsun die yapmışlar...mesela beckham yere düşüp penaltı kaçıracağı aklınıza bile gelmezdi dimi bu da onun gibi bişi yani insan bu hata yapabilr mantığyla hareket etmişler ha biraz abartılmış olabilir ama patch lerle de düzeltilir
  • Kalancha varsa onu al uzun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.