Şimdi Ara

fm 2006 taktik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben schalkeyle oynuyorum bu kornerlerde topu kale sahasına altı pasa falan açmak için hangisini seçicez kazmalar hep yerden ön direğe açıyolar bi yardım edin be

Orjinalden alıntı: cemo91

arkadaşlar ben schalkeyle oynuyorum bu kornerlerde topu kale sahasına altı pasa falan açmak için hangisini seçicez kazmalar hep yerden ön direğe açıyolar bi yardım edin be

ewet abı bunu bende cozemedım benımkılerde hep ceza sahası dısına ortalıyo on dırege ortalayın dıyorum

ya defansa takılıyo yada kalecı alıyo
  • taktiğe gel orda hani penaltı atıcılar freekickçiler falan varya orda sağ korner sol korner var onlardan ayarlıcan 6 yards penaltı falan. ama ben 2006 da kornerden fazla gol atamıom ve hep on dırek ayarlamama ramen ceza sahası dısına cıkarıo elemanlar anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuchsspy

taktiğe gel orda hani penaltı atıcılar freekickçiler falan varya orda sağ korner sol korner var onlardan ayarlıcan 6 yards penaltı falan. ama ben 2006 da kornerden fazla gol atamıom ve hep on dırek ayarlamama ramen ceza sahası dısına cıkarıo elemanlar anlamadım gitti

saol hocam şimdi istediğim gibi olduewet ya önceki oyunlarda korner oldumu aha gol diyodum artık öle bişi yok
    www.narinofm.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm 2008 Antreman sorunu
    16 yıl önce açıldı
    FM 2014 GS OYUNCU TAVSİYE
    12 yıl önce açıldı
    FM ARTIK 107 GOLLÜK TAKTİK !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.