Şimdi Ara

FM 2005 YARDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tür oyunları hiç oynamadım.Bu oyunuda dün aldım bana bir yol gösterirseniz sevinirim.ve birde bu oyuna başladım ne maç var ne başka birşey.Maçları izleyemiyormuyuz.

• maçlar 2 boyutlu olarak görünüo oyundaki benim ana stratejim genç yetenekleri keşfedip onları dünya çapında yıldızlar haline getirmek örn:sezer öztürk 32M$

Ama sen büyük bi takımda başlayıp yıldızlar karması da yapbilirisn pek kolay olmasada

Sana bikaç adam sölim onları al

Lebohang mokoena
    Evandro roncatto
    Freddy Guarin
    Johan absalonsen
  • sen direk inter i seç ronaldinho yu al gerisi gelir
  • 2 boyutlu derken?Yani maç izleyemiyormuyum veya izliyorsam nasıl izliyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dave_mustaine

maçlar 2 boyutlu olarak görünüo oyundaki benim ana stratejim genç yetenekleri keşfedip onları dünya çapında yıldızlar haline getirmek örn:sezer öztürk 32M$

Ama sen büyük bi takımda başlayıp yıldızlar karması da yapbilirisn pek kolay olmasada

Sana bikaç adam sölim onları al

Lebohang mokoena
    Evandro roncatto
    Freddy Guarin
    Johan absalonsen

FREDDY ADU'YU DA UNUTMAMAK LAZIM (GENÇ YETENEK)
  • bu tür menejerlik oyunlarında grafiklere pek önem verilmez(total club meanager hariç)
    burda önemli olan istatistikler bilgiler ve oyunculardır.
    oyuna başlarken nasıl bir oyun istediğini seçeceksin.Yani kariyer.
    GErekli bilgileri doldurup oyuna başlayacaksın.
    Oyunun büyük bölümü haber takım ve maç sayfasında geçer.
    Bu oyunlarda kadroyu belirlersin maça girersin.
    Maç dediğimiz anlatılır.Yani fifa 2005 veya pse gibi oynamazsın.Sadece olayları yorumları görürsün.Hakan topa vurdu gol.veya ali sarı kart gördü gibi
    Farklı olara maçı iki boyutlu olarak üstten görebilirsin.Grafiklere önem verilmiyen sadece üstten ufacık futbolcuları gördüğün bir şeydir.
    bunu yapmak için maç esnasında sol attaki menuye tıklayıp görüntü seçeneklerinden full maç veya anahtar pozisyonlar gibi seçenekleri seçersin.
    kolay gelsin.
    Haaaa unutmadan menejerlik oynları çok sarar adamı.
    quote:

Orjinalden alıntı: tebessum

2 boyutlu derken?Yani maç izleyemiyormuyum veya izliyorsam nasıl izliyorum?

• oyun güzele benziyor ama daha öğrenecek çok şey var sanırım.para nasıl kazanırım.ben GS yi aldım para yok yabancıları elimden çıkaramadığımdan oyuncuda alamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    f1 2002 YARDIM
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tebessum

oyun güzele benziyor ama daha öğrenecek çok şey var sanırım.para nasıl kazanırım.ben GS yi aldım para yok yabancıları elimden çıkaramadığımdan oyuncuda alamıyorum

Oyunda zaten yerli yabancı bir sürü genç yıldız var. onları al 1-2 sene sonra peşine düşerler zaten.
  • taktik ayarladım G.antep bile beni yendi ne yapmam lazım yaaaaa
  • oyunu açtığında il yapacağın şeyler:

1) Antreman programı ayarla (Asıl oyuncu ve yedekler için)
    2) Taktik belirle , taktik belirleme sırasında korner kullanacak, serbest vuruş yapacak oyuncuları, oyuncuların bu özelliklerinin iyi olmasına göre seç..
    3) İlk maçlarda zorlanman normal taktikler kolay öğrenilmez ve oyuncular antreman programlarını çok çabuk benimsemezler.
    4) yaşı 28 üstünde olan oyuncuları elden çıkar iyi paraya veya serbest bırak gitsin (maaşları yüksek ise tabi)
    5) Genç yetenekleri transfer et..
    6) takımının yaş ortalamasını daima küçük tutmaya çalış.
    7) Oyuncu alırken Defans için , Heading, Tackling, Marking, Work rate ve Teamwork seviyeleri yüksek; Orta saha için, Passing, Creativity, Work Rate , Teamwork seviyeleri yüksek, Hücum içinde , Heading, Pace, Creativity, Finishing, Flair gibi özellikleri yüksek genç oyuncuları al.
    8) Kalecin iyi olsun.. (Refleks özelliği önemli..)

Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.