Şimdi Ara

FM 16 ALT YAPI YÖNETEMEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba

    Şuan kariyerimin 2073 senesindeyim. Benim sorum şu ?

    As takımı yöntebiliyorsun fakat FM eski serilerinde 21 yas altı ve 19 yas altınıda yonetebılıyorduk ? Simdi yonetemiyoruz.
    Alt yapıda hic resmı maca cıkmadan 15 mılyon ile 55 milyon arası fiyat bicilen oyuncularım oluyor ve mac tecrubesı kazanması ıcın devamlı kıraya versemde yeterli sureyi alamıyorlar. Oyunun absürt kısmıda burası 2016 da en pahalı oyuncum haftalık 200.K kazanırken takımın top toplayıcısı suan en az resmı mac alan oyuncum 220 K haftalık 1.3 milyon kazanana diyerek gidiyor. Alt yapıya haliyle önem veremiyorum. 2017 ile 2073 arasında alt yapıda daglar kadar fark var. 2017 cıkıslı alt yapı ortalama 8-9-10 puan aralıgındaydı. Şimdi Örnek veriyorum Çıkan 16 yaş stoperimin Top kapması 16 Kafa vurusu 15 poz alma 16 güç denge 18 19 gibi değerlerle geliyor. Tesislere yıgınla para döktüm alt yapıda 30 un uzerınde antrenor + fiz tedavi + gozlemci var. Futbolcu basına 1.5 antrenor dusuyor. Alt yapıya aylık 4 mılyon gıderım var. Rakam cok buyuk evet.

    Ülke bazında 23 yas B takım 21 yas altı ve 19 yaş altı menejeri olunurken kulüp bazında neden seçemiyoruz ? Bunun bir ara yolu falan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Personel aradan aldıgım menejerler TIRT. 21 yas altı ligimde toplasan 12 takım var ve hep son 3 sırada ligi bitiriyor benim oyuncular. Rakiplere bakıyorum 21 yas altı gol kralı hiçbir özel yeteneği yok. Benim oyuncular ortalama KDA değerler 15 ve üstü sanırsın Süper lig takımı. Ama verim yok. Şişme balon gibiler. Türkiye kupasına full alt yapı ile cıktım grup macları 6 mac uzerınden 5 galibiyet 1 beraberlik +12 averaj. Bu takım nasıl olurda alt yapıda bu kadar başarısız. En iyi hocalar antrenorler bende değerleri 20-20 en dusugu 19 18 olanı kulupten ıcerı almıyorum.

    Düşüncem şuydu alt yapı için de başa geçmenin bir yolu yokmu ? ikinci bir menejer açtım. Kendimi işe almaya çalıştım olmadı :D Kulüp bazında olmuyor. Pilot kulüp almaya çalıştım ama Başkan 10 senedir takım bulamadı benim de bulmama izim vermiyor.

    Real Madrid_ Castilla gibi olsun istiyorum. Ancak Türkiye de boynuz kulagı gecmesını istemiyorlar. Lig yükselince ya bagını kes yada lig düş diyorlar. Çözüm arıyorum lütfen :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.