Şimdi Ara

FM 15 oynamak isteyen orijinal alsın, istemeyen korsanda indirmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer oyun cidden o kadar kötüyse alma arkadaşım bırak torrentte indirme.

2013'ten önce hileli taktikler ve hileli oyuncularla herkes başarılı olabiliyordu. Al Tsikalgo'yu indir internetten 5-0 6-0 galibiyet.

Benim bu oyunda 7 maç üst üste kaybettiğimde 15 maç üst üste kazandığımda oldu.

Karabağ takımını yenemeyip Viktoria Plzen'i yendiğim oldu.

Oyunu ynayanların %60'ından fazlası oyuncuların hepsine bir maçta bireysel direktif vermemiştir.

Oyunda bal gibide defans yapılıyor arkadaşlar. Allahın Djurgarden'iyle Viktoria Plzen'i defans yaparak 4-0 yendim, hücum yaparak Qarabag Agdam diye bir takıma yenildim. Takımdan takıma değişir taktik hatta oyuncudan oyuncuya.

Son zamanlarda fazla yenilik yok, ama emek var ortada. En azından oyuncu buglarından çoğu kalktı, fm 12'de kaleci kendi kalesine degajla gol atıyordu. Şu an grafik olarak oyun iyi, maç motorunu geliştirmek gerek cidden katılıyorum, ama FM'in maç motorunu değiştirmesi, tüm oyunu yeniden yazmak demek.

Transfer konusunda anlatılmıyor artık, transfer konusunda sana 200 milyonla pazarlık yapıyorsa, oyuncuyu satmayacağımın kibarcasını söylüyor.

Takas konusunda problemler var onada lafım yok.

Maçları 2D izleyip takas konusuna girmezseniz oyunda o kadar çokta eksik şeyler yok diye düşünüyorum.

• fm 15 de görsele biraz daha önem verirler umarım. stad konularıda düzelir inşallah oynadığım takımın stadı 9 bin kişi ama hangi stad olursa olsun hepsi aynı hiç bir farkı yok...
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Zaten ne kaybediyorsak şu oyun piyasasında bundan kaybediyoruz. Şu oyunlara para vermeyip Torrent indiren kesim ayrı bir yana, oyun kötü diye Torrent indiren kesime ayrı bir gıcık oluyorum. Oyunlar bir lüksdür arkadaşlar, oynamazsanız ölmezsiniz. Kötü diyorsanız oynamayın bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Zaten ne kaybediyorsak şu oyun piyasasında bundan kaybediyoruz. Şu oyunlara para vermeyip Torrent indiren kesim ayrı bir yana, oyun kötü diye Torrent indiren kesime ayrı bir gıcık oluyorum. Oyunlar bir lüksdür arkadaşlar, oynamazsanız ölmezsiniz. Kötü diyorsanız oynamayın bu kadar basit.

Hocam pahalıda değil ayda 3 lira taksitle aldım ben
    quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

fm 15 de görsele biraz daha önem verirler umarım. stad konularıda düzelir inşallah oynadığım takımın stadı 9 bin kişi ama hangi stad olursa olsun hepsi aynı hiç bir farkı yok...

Stadyum konusunu hiç fark etmemiştim hocam söylediğinizde fark ettim cidden cidden değiştirmeliler ayrıca seyirci efektleri çoğalmalı.

• 2014'dede hileli taktik mevcut

• 2014 14.3.1 güncellemesiyle saçmaladı. devre arası transferi yani 14.3.0'da oyun müthişti mesajımda var hatta yazmıştım böyle akıcılık yok harika olmuş diye..

• o hileli taktikler her seride var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

o hileli taktikler her seride var.

Hocam her yerde varda, artık o kadar etkili ve her takımda çalışan yok.

FM 12'de her formasyon'da vardı en az 10'tane namağlup şampiyonluğun garanti olduğu.

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

o hileli taktikler her seride var.

Hocam her yerde varda, artık o kadar etkili ve her takımda çalışan yok.

FM 12'de her formasyon'da vardı en az 10'tane namağlup şampiyonluğun garanti olduğu.

isteyen alsın istemeyen almasın hiç uğraşmaya gerek yok. ben şahsen alacağım.
  • FM2013 den beri orjinal alıyorum bende. 2015 ide orjinal alacağım. Her oyunun hataları vardır ama dediğin gibi taktiklere biraz vakit ayırırsan savunmanı da hücumunu da yaparsın.
    Değişimi Çağır.
  • Emek yok ki her sene aynı oyunu veriyorlar,her maç kendi kaleye gol oluyor kardeşim. direktif olayı çok saçma.

• direktif olayının nesi saçma? adamlar akın akın geliyorsa ver direktifi defansa kapan ver direktifi kontraya çık, defansif oynayan orta sahana ver direktifi ileriye çıksın risk alıp gol bulsun, eskisi gibi kolay değil maçın gidişatına göre hamleni yapacaksın, grafik motorunda bazı sıkıntılar var ama ben gol yeme olayıyla karşılaşmadım, ben internetten taktik indirir oyuncuları toplar başarıdan başarıya koşardım şimdi öyle değil her taktik her takıma uymuyor, kendin kurcalayacaksın, transfer olayı ise gayet iyi sezon başlangıcında fiyatı yukarıya çekmeye çalışan kulüp transfer sezonunun son saatlerinde istediğiniz fiyata evet diyor, tabi satmaya niyetliyse, oyundaki tek sorun yabancı kontenjanı o da tff'nin suçu

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

2014'dede hileli taktik mevcut

Link atar mısın?

Orijinalden alıntı: MustafaOnaylar

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

2014'dede hileli taktik mevcut

Link atar mısın?

+1

Karşı takımın çektiği şut : 5
    Benim takım : 29

Az önceki maç. Ayrıca oyunu ilk önce korsan edinip oynadım çok beğenip orjinalini aldım. Oh mis.

Orijinalden alıntı: Drizzy.

konuya bak sabah sabah sinir oldum, oldu bilgisayarı açarkende sana sorarız bundan sonra. tipe bak sen.

Kusura bakmayın ama yazının neresine sinir oldunuğunuzu sorabilme cüretinde bulunabilir miyim?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.