Şimdi Ara

FM 14 Sadio Mane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az kaldı 20 km koşturacagım inat ettim [8D]

FM 14 Sadio Mane

• Tabi chamberleini de unutmamak lazım aslında alabilsek güzel bir oyuncu
  • Saçmalık var bunda. Kalecin 6.5 km koşmuş. Benim volkan en fazla 3-3.5 km koşuyor.
  • 90 dakika da bunları koşamaz zaten usta

normal maçlarda ilk 11 başlatırsan 13 - 15 arası koşuyor ama capital one cup da ilk maçında 18.5 ikinci maçında 19.7 koştu uzatmalara gitti tabiki 3. de 20 yi geciricem inş

Bu arada Feneri mi almadım duygusal davranırım diye ama Ersun yanal 1. götürüyor şuan ligi

• 2.yarı iyi ki kimse sakatlanmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh Yıllardır oynarım hiç böylesini görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bende şaşırmaya başladım ciğer yok herhalde adamlarda yorulmak bilmiyorlar fm 13 de max 15 km ye çıkmıştı en iyi oyuncum
  • Fm 14 tam bir fiyasko değil mi ya?

PSG ile hazırlık maçı yaptım 5-5 bitti kapattım zaten oyunu gerçekçilik sıfır olmuş
  • Hocam fiyasko olayına katılmıyorum 13 e göre daha zorlaştırılmış oyun her takım kolay kolay yenilmiyor artık
  • mane fm 14 te arsenal de oynayacak kadar iyi mi ?

bu arada papp kim ilk defa duyuyorum ?
  • Rotasyonda kullanıyorum o oyuncuları mane şuan 3 yıldız pap da 0 maliyetle aldım rotasyonda kullanmak için 5 maçta 3 gol attı orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treecko

Hocam fiyasko olayına katılmıyorum 13 e göre daha zorlaştırılmış oyun her takım kolay kolay yenilmiyor artık

Aksine çok kolay olmuş oyun.

Taktigi 4-4-2 yapıp dogru komutları verebilirsen yenemeyecegin takım yok. İlk sezon bu taktikle ligde 28 galibiyet aldım.
  • 4 4 2 yi sevemedim gitti bir türlü 3 4 3 oynuyorum daha iyi geliyor premier lig zorlu ya kaçıncı sırada bitireceğim belli değil zevk alıyorum ben önemli olan o :)
  • Fenerbahçe kariyerimde 4-4-2 oynatıyorum Sow-Emenike dağıtıyor Gs'yi süper kupada 4-0, Kadıköyde 4-1, arenada 0-3 yendim. Bjk'yi kadıköyde 5-3 yendim, deplasmanda 0-2 yendim.
  • Papp 13te baya ucuza geliyordu sonra 35-40a kitliyordum

• Sakatlayacan adamlari

• quote:

Orijinalden alıntı: Duc Volpe

Sakatlayacan adamlari

Ramsey sakatlanmıştı CL grup maçında 2 ay sahalardan uzak kaldı belimi zor doğrulttum yokluğu kapanmadı bir türlü ağzını hayra aç

• Aykut Kocaman fm 2014 oynarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defday

Aykut Kocaman fm 2014 oynarsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.