Şimdi Ara

FM 08 - Favori olmama rağmen kazanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir oyun doğum günü hediyesi olarak almıştım 2008de ama pek sarmamıştı bu aralar taktım bu oyuna Bayern Munih ile ilk 2 senemi çifte kupayla kapattım cok iyi gidiyorduk taki yeni sezon takım içi kavgalar 4-5 kişi huzursuzluk çıkarttı klupten yetişen rensing bile sözleşme imzalamak istemedi klose toni benim disiplinsiz olduğumu düşünmeye başladı ve resing,toni,klose gibi ilk 11 oyuncularım sözleşme yenilemediler Toni son 2 sezon dünyanın en iyi oyuncu ödülünü almıştı sonra futbolu bırakmayı tercih etti klose ve resing başka klube gitti neyse kavga cıkaran 4oyuncuyu takımdan kovdum geçen sezon ligi 8. sırada bitirdik 13galibiyet 15beraberlik 5 mağlubiyet ligte en az yenilen ve en fazla berabere kalan takımı biz olduk bu başarısızlığı bu sebeplere bağladım ki klubum bana çok güveniyordu sözleşmem bitmesine rağmen 3yıllık yeni sözleşme yaptık taraftarların güveni tamdı sadece futbolcular hep Bayern hakettiği yerde değil,beni disiplinsiz buluyolar vs. sorun oyunculardaydı.
    Bu sezon ise flaş tranferlerle girdim balotelli 21 mio verdim 31mio oldu, souza 14mio verdim 18.25mio oldu vs. amma velakin yine o domine edememe sorunu cıktı kazandığımız macları kılpayı kazanıyoruz ve çoğu mac berabere kalıyoruz bazende süpriz farklı mağlubiyetler alıyoruz balotelli bazen 1 maçta 3-4gol atarken bazı maclar 5-6reytingle oynuo hiç atamıyor çok gol yiyoruz 4gol atsam en az 3-2 gol yiyoruz hep baskı altında oynuyoruz ilk 2 sene böyle değildi domine ederek namağlup şampiyon bitirmiştim ama şimdi bir sürü taktik değiştirdim bir sürü transfer yaptım ama yine yok yine yok napıcam yardım edin oyun ingilizce-türkçe karısımı ingilizcem yok o yüzden detaylı bilmiyorum oyunu

Resimlerdede anlaşıldığı üzre arada bir kaç gömlek fark olmasına rağmen nürnberg 3-0 kazandı kalecim o maç 9 reyting aldı yani sorun kalecide değil
     FM 08 - Favori olmama rağmen kazanamıyorum FM 08 - Favori olmama rağmen kazanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pexagon -- 23 Haziran 2015; 22:01:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2018 Takım Değerleri Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.