arkadaşlar bende aibat serverine katıldım okcu okdum ve ilk skill e şans skill i diyom 4 kere vuruyo şansa isabet ediyo ama isabet edincede 2800 vuruyom çok sevdim :) (lw 23 gelişme aşamasında :))
1- hayırlı olsun nice yüksek lvl lere 2- başka bir konu var bunu hortlatmasan 3- lvl 23 te 2800 çakıyon ha oha
az sallayin beee lvl 60 bile 2k zor vuruyo
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
az sallayin beee lvl 60 bile 2k zor vuruyo
he valla
quote:
Orjinalden alıntı: nedimkara
arkadaşlar bende aibat serverine katıldım okcu okdum ve ilk skill e şans skill i diyom 4 kere vuruyo şansa isabet ediyo ama isabet edincede 2800 vuruyom çok sevdim :) (lw 23 gelişme aşamasında :))
tamam kardeş sen bu levelde kal daha fazla gelişme.. bu vuruş gücüyle bize öldürecek canlı bırakmazsın yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: tritto
arkadaşlar en son server Glaphan oynayan türk var mı ? Varsa yardımcı oluruz.
Angels guildinin mastırıyım 70m guild de paramız var 3 türküz şuanda yabancılarda var aramızda :)
51 Merc 40 Assit chararım var oyunda en iyi dostum Hakan a suit ekipmanlarida yaptik takimimiza katilacan her arkadasa hic bir destegimizi esirgemeyiz. Umarim bizimle ayni serverda olanlar vardir.
In Game: EvilChamp ( Merc ) SweetSoul ( Assit )
bizden iyileri de olabilirde oyun icinde görüşürsek güzel olur
Ben Glaphan dayım nick Denizciks oyunda görüşürüz.
ya yemin ederim 2800 vuruyodum ama artrık 3100 vuruyom :D ya o skill 4 kere vuruyor ve 4 üde 760 760 760 760 vuruyo toplarsam o kadar eder işte onu dedim ben(ya okcular bilir)...bide bana pd 10 cikti kaç para eder aibat tayım???
öle desene kardeş bizda bir seferde 2800 vuruyon sandık ona bakrsan bende magede ard arada vurursam 4500 oluyo kim bilir diğer arkadaşlar kaç vuuruyo bide şum konuya yazmasanda flyff başlangıç rehberine yazsan
ya sen anlamadin ben 1 skill vuruyom 2800 vuruyo tmm da sadece o bölünüyo ilk 750 gidiyo sonra yine sonra yine(zehir gibi) 1 seferde vurmuyor ama yinede 1 skill atinca 2800 vuruyom yani...inşallah anlamışsınızdır :D
skill in adı junk arrow mu peki ?
walla o kadar kullaniyom adina bakmadim :D ama okcuda acilan ilk skill işte ya aranizda yokmu okcu :)
tamam junk arrow :) arada 0 vurabiliteside vardır o skillin :) ilerleyen lvllarda normal vuruşunla daha fazla vurabilirsin :)
eğer bj olursan holycrosla beraber 12-13k ya kadar yolu var :)
ha oh bilen cikti ya süper bi skill bence okcualr icin okcualri kucumseyenler war ama o skill süper...ha bide ewt 0 vurabiliyor öncedende demiştim ben buna şans oku diyom :P
eger bowjester olacaksan bosuna skill pointlerini harcama o skille ileride ne kadar kullanişsız olduğunu görürsün :)
o skill i maxladim ama geride 56 sp filan war sakliyomda neye veriyim ilerde 45 ve ya 50 skillerinemi?
ne olmak istiyorsun bow jester / yoyo jester / ranger ve kaç lvlsın
ya ben onlari pek bilmiyom cok yeniyimde galiba mage kasmaya baslicam.bide o pd 10 ne kadar eder aibattayim???