Şimdi Ara

Flv Dosyalarini Acmak Icin program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarimdaki birkac videoyu iphone 3g ye atip ordan izlemek istiyorum.ancak formatlar flv.itunesten atamiyorum.hem acacagini da sanmiyorum telefonun flv uzantisini.bunlari asabilecegim bir program var mi =?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 31 Ocak 2012; 21:25:21 >

MacBook Air, iPhone XS MAX, Apple App Developer.
    Tıp fakültesi öğrencisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Avplayer yükleyebilirsin telefonuna.
    edit:Ne ara yazdın sen ilk ben yazıcaktım :)Saniye farkı ile kaçırdım.

av player kursam bile.pc den telefona videolari nasil atacagim.itunes tan atmiyor desteklenmedigi icin.

Orijinalden alıntı: mogosan

Avplayer yükleyebilirsin telefonuna.
    edit:Ne ara yazdın sen ilk ben yazıcaktım :)Saniye farkı ile kaçırdım.

3 saniye.

@Kral çıplak, uygulamalar bölümünde uygulama belgeleri çıkıyor ya, direkt sürükle oraya dosyayı uğraşma iTunes ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .iso dosyalarını birlestirmek...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kràl Çıplak

arkadaslar bilgisayarimdaki birkac videoyu iphone 3g ye atip ordan izlemek istiyorum.ancak formatlar flv.itunesten atamiyorum.hem acacagini da sanmiyorum telefonun flv uzantisini.bunlari asabilecegim bir program var mi =?

Sende formatıni değiştir
    Intel Core i5-7600K || EVGA GeForce GTX 1080 FTW || MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC Intel Z270 Soket || Corsair Vengeance LED Red 2x8GB 3000 Mhz CL15 || Deepcool Gamer Storm Captain 240 Red Liquid CPU Cooler || Seagate Barracuda 2 TB HDD 7200RPM || Samsung 850 EVO 250GB || Aerocool Project 7 P7-C1 White Case
    || BenQ ZOWIE XL2411 144Hz 24" || Razer Blackwidow Ultimade 2014 || Logitech G502 || Steelseries Arctis 5 Black Headset || Logitech Z506 5.1 Speaker
  • baska care kalmadi.mpeg4 formatina cevirip yükleyecegim

Orijinalden alıntı: Kràl Çıplak

baska care kalmadi.mpeg4 formatina cevirip yükleyecegim

Flv dosyaları biraz problem çıkartabiliyo. Mpeg4 daha kaliteli olur
    Intel Core i5-7600K || EVGA GeForce GTX 1080 FTW || MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC Intel Z270 Soket || Corsair Vengeance LED Red 2x8GB 3000 Mhz CL15 || Deepcool Gamer Storm Captain 240 Red Liquid CPU Cooler || Seagate Barracuda 2 TB HDD 7200RPM || Samsung 850 EVO 250GB || Aerocool Project 7 P7-C1 White Case
    || BenQ ZOWIE XL2411 144Hz 24" || Razer Blackwidow Ultimade 2014 || Logitech G502 || Steelseries Arctis 5 Black Headset || Logitech Z506 5.1 Speaker
  • bildiginiz free convert programi var mi ? 5 tane program indirdim hicbiri calismiyor.sinir oldum
    amd athlon x2 brisbane 6000+@3300mhz günlük-3390mhz max/ecs a780gm-a black series /corsair xms 800mhz 4 gb dual kit/samsung 200 gb serial ata/asus cd rw/nec dwd rw/ati hd3850 ultimate512mb-256bit/fsp 300w psu/30$lik kasa:)/iriver h10 6gb(ums versiyon)/sennheiser ie4/cowon d2 4gb+a-data 16GBsdhc/İphone 3gs 16gb ios 4.2.1 tabikide jailbreak;)
  • Hiç önermeyin, o da en az 3GS istiyor, arkadaşın telefonu 3G.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Hiç önermeyin, o da en az 3GS istiyor, arkadaşın telefonu 3G.

Bilmiyordum 3gs istediğini,öğrenmiş oldum...
    amd athlon x2 brisbane 6000+@3300mhz günlük-3390mhz max/ecs a780gm-a black series /corsair xms 800mhz 4 gb dual kit/samsung 200 gb serial ata/asus cd rw/nec dwd rw/ati hd3850 ultimate512mb-256bit/fsp 300w psu/30$lik kasa:)/iriver h10 6gb(ums versiyon)/sennheiser ie4/cowon d2 4gb+a-data 16GBsdhc/İphone 3gs 16gb ios 4.2.1 tabikide jailbreak;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.