Bildirim
Flv Dosyalarini Acmak Icin program
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
AVplayer, fakat 3g destekliyor mu bilmiyorum. -
Avplayer yükleyebilirsin telefonuna.
edit:Ne ara yazdın sen ilk ben yazıcaktım :)Saniye farkı ile kaçırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 31 Ocak 2012; 21:25:21 >_____________________________ -
Oplayer flv player. _____________________________ Renault Captur
MacBook Air, iPhone XS MAX, Apple App Developer.Tıp fakültesi öğrencisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
av player kursam bile.pc den telefona videolari nasil atacagim.itunes tan atmiyor desteklenmedigi icin._____________________________ -
ayrica av player 3g uyumlu degil. o playerde- _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
3 saniye.
@Kral çıplak, uygulamalar bölümünde uygulama belgeleri çıkıyor ya, direkt sürükle oraya dosyayı uğraşma iTunes ile. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kràl Çıplak
arkadaslar bilgisayarimdaki birkac videoyu iphone 3g ye atip ordan izlemek istiyorum.ancak formatlar flv.itunesten atamiyorum.hem acacagini da sanmiyorum telefonun flv uzantisini.bunlari asabilecegim bir program var mi =?
Sende formatıni değiştir
_____________________________ Intel Core i5-7600K || EVGA GeForce GTX 1080 FTW || MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC Intel Z270 Soket || Corsair Vengeance LED Red 2x8GB 3000 Mhz CL15 || Deepcool Gamer Storm Captain 240 Red Liquid CPU Cooler || Seagate Barracuda 2 TB HDD 7200RPM || Samsung 850 EVO 250GB || Aerocool Project 7 P7-C1 White Case|| BenQ ZOWIE XL2411 144Hz 24" || Razer Blackwidow Ultimade 2014 || Logitech G502 || Steelseries Arctis 5 Black Headset || Logitech Z506 5.1 Speaker -
baska care kalmadi.mpeg4 formatina cevirip yükleyecegim
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kràl Çıplak
baska care kalmadi.mpeg4 formatina cevirip yükleyecegim
Flv dosyaları biraz problem çıkartabiliyo. Mpeg4 daha kaliteli olur
_____________________________ Intel Core i5-7600K || EVGA GeForce GTX 1080 FTW || MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC Intel Z270 Soket || Corsair Vengeance LED Red 2x8GB 3000 Mhz CL15 || Deepcool Gamer Storm Captain 240 Red Liquid CPU Cooler || Seagate Barracuda 2 TB HDD 7200RPM || Samsung 850 EVO 250GB || Aerocool Project 7 P7-C1 White Case|| BenQ ZOWIE XL2411 144Hz 24" || Razer Blackwidow Ultimade 2014 || Logitech G502 || Steelseries Arctis 5 Black Headset || Logitech Z506 5.1 Speaker -
bildiginiz free convert programi var mi ? 5 tane program indirdim hicbiri calismiyor.sinir oldum
_____________________________ -
Buzz player'i öneririm.hangi videoyu atarsam atayım sorunsuz çalışıyor.artı bilgiyaranız ile telefon aynı ağ içinde olursa arayüzünden cihazın içerisine kablosuz olarak video atabiliyorsunuz. _____________________________ amd athlon x2 brisbane 6000+@3300mhz günlük-3390mhz max/ecs a780gm-a black series /corsair xms 800mhz 4 gb dual kit/samsung 200 gb serial ata/asus cd rw/nec dwd rw/ati hd3850 ultimate512mb-256bit/fsp 300w psu/30$lik kasa:)/iriver h10 6gb(ums versiyon)/sennheiser ie4/cowon d2 4gb+a-data 16GBsdhc/İphone 3gs 16gb ios 4.2.1 tabikide jailbreak;) -
Hiç önermeyin, o da en az 3GS istiyor, arkadaşın telefonu 3G. -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Hiç önermeyin, o da en az 3GS istiyor, arkadaşın telefonu 3G.
Bilmiyordum 3gs istediğini,öğrenmiş oldum..._____________________________ amd athlon x2 brisbane 6000+@3300mhz günlük-3390mhz max/ecs a780gm-a black series /corsair xms 800mhz 4 gb dual kit/samsung 200 gb serial ata/asus cd rw/nec dwd rw/ati hd3850 ultimate512mb-256bit/fsp 300w psu/30$lik kasa:)/iriver h10 6gb(ums versiyon)/sennheiser ie4/cowon d2 4gb+a-data 16GBsdhc/İphone 3gs 16gb ios 4.2.1 tabikide jailbreak;)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone telefonla konuşurken internet kesiliyor
- iphone hava durumu yanlış gösteriyor
- saat dilimi aygıt sınırlamaları yüzünden elle ayarlanamıyor
- app store dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- iphone nasıl okunur
- iphone 13 kılıfı 15 e olur mu
- telefon kılıfı beyazlatma
- ıphone 18 pro max
- xiaomi 17 pro max vs iphone 17 pro max
- samsung itest
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler