bildiğim kadarı ile açısı daha geniş ve daha parlak çoğu led modüllerde şuan bunlar kullanılıyor.
flux ledler 4 bacaklı acıları 120 dereceye kadar ve altınada ışık verebilio , ama asıl amacnın ne oldgunu bilmiyorum, mcd konusunda 5mm ledlere yakşamazlar, daha 20.000 mcd lik bi flux led görmedim , tabikide benim bilgm kadarı ile.
arkadaşlar arabamın stop lambasına led uygulamayı düşünüyorum ama direk takmayacağım. boncuk boncuk gözükmemesi için önüne biraz pleksi koyacağım. ampuldeki gibi parlak aydınlatma yapması için 5mm led mi kullanıyım yoksa flux mı kullanıyım hangisi dersiniz? bu arada flux'ı yeni öğreniyorum, 4 bacağın özelliği nedir, nasıl bağlanır?
flux ledler 600-1000 mcd arasındadır normal 5mm likler 20.000 mcd ye kadar var bildiğim kadarıyla.arabanın stop lambasında kullanılacaksa flux led daha hoş durur bence
flux ledlerin araba farına uygun olduğunu sanmıyorum gündüz vakti yeterli ışığı sağlıyamayabilirler bence power led ya da geniş açılı normal led kullanmanız hem daha masrafsız hem de daha şık durucaktır