Bildirim
sedan araçta ses sistemi!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu başlıkta devam edelim. Başlık güzel. Birçok kullanıcı GOOGLE' a bu anahtar kelimeleri yazabilir.
Aracınız hangi marka ve model?_____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Helix Dark Blue 12 Kare Port
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
corolla 1.6 gli model aracım.mustang arkadaşım elimdeki mid ve ovali tam performansla çalıştırabilmem için en uygun olanı bu iki amfiden birisi dedi.sonuçta bir süre sonra sub ekleme ihtimalinide düşünerek..
_____________________________ -
Diğer başlıkta aracım Corolla 1.6 GLİ yazmışsınız.
Bu durumda işimiz kolay. Gördüğünüz gibi benim arabam da sedan. Ben sedan araçta güzel müzik sistemi kurma sorununu çok kolay bir yolla çözdüm. Sedan araçta sorun, bagaja konulan subwoofer sesinin araç içine alınamamasıdır. Bu nedenle sedan araçta sistem verimsiz olur.
Sizin aracın pandizotunda (arka cam altı) iki tane orjinal kolon var. Yani arka pandizotunuz kesilmiş. Tek yapmanız gereken buradaki orjinal kolonları yerinden çıkarmak. Üzerindeki ızgara dursun. Görüntü açısından hiçbirşey farkedilmesin böylelikle. Bagaja koyacağınız basın sesi bu deliklerden araç içine gelecek. Bende sistem aynen böyle. İnanın Hatchback arabadan daha verimli ses alıyorum.
Tek yapmanız gereken amfi ve subwoofer. Bu da biraz bütçe ister tabi._____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
quote:
Orijinalden alıntı: akerimoglu
Diğer başlıkta aracım Corolla 1.6 GLİ yazmışsınız.
Bu durumda işimiz kolay. Gördüğünüz gibi benim arabam da sedan. Ben sedan araçta güzel müzik sistemi kurma sorununu çok kolay bir yolla çözdüm. Sedan araçta sorun, bagaja konulan subwoofer sesinin araç içine alınamamasıdır. Bu nedenle sedan araçta sistem verimsiz olur.
Sizin aracın pandizotunda (arka cam altı) iki tane orjinal kolon var. Yani arka pandizotunuz kesilmiş. Tek yapmanız gereken buradaki orjinal kolonları yerinden çıkarmak. Üzerindeki ızgara dursun. Görüntü açısından hiçbirşey farkedilmesin böylelikle. Bagaja koyacağınız basın sesi bu deliklerden araç içine gelecek. Bende sistem aynen böyle. İnanın Hatchback arabadan daha verimli ses alıyorum.
Tek yapmanız gereken amfi ve subwoofer. Bu da biraz bütçe ister tabi.
arka pandizot denilen yerde 16cm lik komp ve oval yeri var..ikiside dolu.oval yerinde kalacak mecburen ama diğeri kullanılmayan orjinal hoparlörü söktürürüm.çok mantıklı tebrik ederim sizi.ama şu anda sub alamam sadece amfi düşünüyorum.subu sonradan ekliyeceğim içinde amfiyi bunu düşünerek almalıyım..biraz daha para biriktireyim jbl 1004 yada kicker zx650.4 alacağım kafaya koydum..
Amfiyi ve bası alınca, ovallere hiç ihtiyacınız olmayacak. Bagaja bas, ön kapılara mid. Benim sistemin aynısı
_____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
Hatta ovalleri pandizottan çıkarıp, onların olduğu yere de oval ızgarası montajlayın. İçi boş fakat orada kolon varmış izlenimi verir. Oradan da içeriye ses almış olursunuz müthiş olur. Yarın öbür gün de illa ki kaşınıp 16cmlik aracın orjinal kolonlarının olduğu yuvalara mid alırsınız. Bagajdaki basın sesi ovallerin kesiklerinden içeriye gelmeye devam eder
_____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
quote:
Aynen öyle,
Birikim yapıp en iyisini alın. Hatta şimdiden elinizdeki ovalleri satılığa çıkartın derim. 6993' e rabet çok oluyor. Bundan elinize geçecek para da size katkı olur.
Amfiyi ve bası alınca, ovallere hiç ihtiyacınız olmayacak. Bagaja bas, ön kapılara mid. Benim sistemin aynısı
benim midler 13cm ama 16 değil.siz kicker comp 12 den memnunmusunuz sertmi yumuşakmı?benim isteğim sert değil güzel ve sağlam dinleten bir sistem..
http://urun.gittigidiyor.com/KICKER-COMP12-30-CM-BAS-OZEL-ISLEMELI-KABINIYLE_W0QQidZZ24973026#aciklama mantıklı duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rating -- 5 Mart 2010; 23:33:49 >_____________________________
-
Çok memnunum. Portlu kutuda dinlediğim için bas sesi oldukça güzel uzuyor.
Niyetliyseniz benimkini uygun fiyata size satayım. Ben arka pandizota 3 yollu mid almayı düşünüyorum._____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
quote:
Çok memnunum. Portlu kutuda dinlediğim için bas sesi oldukça güzel uzuyor.
Niyetliyseniz benimkini uygun fiyata size satayım. Ben arka pandizota 3 yollu mid almayı düşünüyorum.
şu anda amfim yok ki.uygun fiyat dediğiniz ne kadar üstadım?_____________________________ -
120 TL olabilir.
130 + 45 = 175 TL' ye almıştım.
Bas sıfır gibidir bilginiz olsun._____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
3 yollu mid almayı düşünüyorsanız harbi uçucaksınız
eğer en kısa sürede amfi alabilirsem size haber veririm emin olun..sanırım istanbuldasınız ben aydındayım.buraya kabiniyle beraber gelse baya bi kargoda tutar dimi
peki bass sesleri vurunca arabanızda arka bagajdaki titreme olayını nasıl çözdünüz?
_____________________________ -
Bagajda titreme olayı derken, sanırım zıngırdamadan bahsediyorsunuz.
Pandizottaki hoparlörler çıkınca, basınç epeyce oradan araç içine giriyor. Plakalık da kullanmıyorum. Silikonla yapıştırdım. Sağda ve solda da iki tane vida var. Altta ilikon olduğu için plakadan ses gelmiyor.
Plakanın ışıklarının olduğu bir parça var. Onun da altına kapı izole süngeri döşedim._____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
Ne kadar tutacağını tam bilmiyorum ama internetten satın alacağınız her ürüne kargo ödeyeceksiniz. Onlar bedava gelmeyecek.
Ben internete ilan koymadım. Şimdi siz kicker nasıldır diye sorunca ilk size teklif ettim. Yoksa elimdekini çıkarıp yenisini öyle alayım diye bir düşüncem yoktur. Bütçemi ayarlayıp istediğimi alırım. Aldıktan sonra elimdekini satarım._____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
quote:
Ne kadar tutacağını tam bilmiyorum ama internetten satın alacağınız her ürüne kargo ödeyeceksiniz. Onlar bedava gelmeyecek.
Ben internete ilan koymadım. Şimdi siz kicker nasıldır diye sorunca ilk size teklif ettim. Yoksa elimdekini çıkarıp yenisini öyle alayım diye bir düşüncem yoktur. Bütçemi ayarlayıp istediğimi alırım. Aldıktan sonra elimdekini satarım.
tabiki yenisini alıp takmadan eskisi satılmaz dostum haklısın..şu an geçici olarak en iyi çözümüm amfiyi alıp elimdekileri kullanmak olacak sanırım.sonra devamı gelir amfi sağlam oldukça.mustang arkadaşımın dediğine görede 4kanal amfinin her kanalına öndeki mid ve pandizottaki ovalleri bağlamakla verim alabilirim.
bagajdaki başınç azalınca zıngırdamada azaldı,plaka direkt silikonla yapışık olunca ordanda ses gelmedi mantıklı çözüm tebrik ederim sizi.._____________________________
-
Front kanalına midler, filtre HPF, FREQ en yüksekte (muhtemelen 320)
Rear kanalına ovaller, filtre FLAT, FREQ ayarı işe yaramaz. Yani gerek yok.
Böylelikle 4 kanal dolar.
İyi geceler..._____________________________ Pioneer Deh-7150UB
Hertz DSK 165
Pioneer Ts-G 1033
Sierra Ultra 100.4
Boss 2 Farad Cap
Kablolama Sierra - ASS -
quote:
Front kanalına midler, filtre HPF, FREQ en yüksekte (muhtemelen 320)
Rear kanalına ovaller, filtre FLAT, FREQ ayarı işe yaramaz. Yani gerek yok.
Böylelikle 4 kanal dolar.
İyi geceler...
teşekkür ederim sizede iyi geceler.._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler