Şimdi Ara

Fluence göstergedeki vites işareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İyi günler arkadaşlar, perşembe günü 2015 model 90'lık fluence aldım, resimdeki okla gösterdiğim simge devamlı yanıyor, marşa basmadan kontağı çevirdiğimde'de yanıyor aracı hareket ettirdiğimde'de, hiç sönmüyor. Nette araştırdım ama ne olduğunu öğrenemedim umarım kötü birşey değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fluence Gösterge Panelindeki Vites Işığı

Fluence aracınızın gösterge panelinde yer alan vites işareti, şanzımanınızın çalışma durumu hakkında önemli bilgiler sağlar. Bu ışık, farklı renkler ve sembollerle görünebilir ve her biri belirli bir anlama sahiptir.

Yeşil Vites Işığı

Yeşil vites ışığı yandığında, aracınızda otomatik şanzıman seçilidir ve araç şu anda sürücü tarafından seçilen vitestedir.

Vites Işığı Yanmıyor

Vites ışığı yanmıyorsa, aracınız manuel şanzıman seçili olabilir. Bu durumda, vitesi manuel olarak değiştirmeniz gerekir.

Diğer Vites Işık Sembolleri

Fluence aracınızda, yeşil vites ışığına ek olarak şu ek vites ışığı sembolleri de bulunabilir:

• P Harfi: Park modu açık.
    • R Harfi: Geri vites seçili.
    • N Harfi: Boş vites seçili.

Fluence Gösterge İşaretleri Anlamları

Fluence aracınızın gösterge panelindeki vites ışığı, şanzımanınızın durumu hakkında önemli bir göstergedir. Işığın rengine ve sembolüne dikkat ederek, aracınızın doğru şekilde çalıştığından emin olabilirsiniz.

Yukarıda belirtilen bilgilere ek olarak, Fluence aracınızın kullanım kılavuzuna başvurarak vites ışığı ve diğer gösterge işaretleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sürekli yanacak o vites arttırman gerektiğinde yukarı ok , düşürmen gerektiğinde aşşağı ok yanacak eğer vitesi uygun buluyorsa ecu sadece o şanzıman simgesi yanacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yeni aracınız hayırlı olsun. Aynı araçtan bende aldım, o işareti görünce endişelenmiştim fakat vites değişim göstergesiymiş o. Ayrıca yakıt konusunda çok cimri bir araçtır. 1500 km yol yaptım ortalama 320 tl falan mazot yaktı. Umarım sizde memnun kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o başka bişey, vites arttırın yeşil yukarı ok yanıyor 2000devire doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon Vites Göstergesi
    4 yıl önce açıldı
    Linea sarı motor ışığı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.