Şimdi Ara

Fluence dizel satıldı yerine golf 7 benzinli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Perşembe günü 2012 model 1.5 dci edc privilege donanım fluencemizi sattık. Araba sıfır alınmıştı ve sattıımızda 41 bin kmdeydi. Yeni araç arayışı başladı. Max 60 bin tl bütçe var. Otamatik vitesin sebebi annemin de kullanacak olmasıydı ama 4 senede direksiyonuna 10 kere geçmediği için bu sefer manuel vites bakıyorum. Yaptığımız km ye göre de dizelin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu durumda aklıma en çok yatan 1.2 tsi golf midline plus geliyor. Aradığımız kriterler

1-Bizim için en önemlisi satarken değer kaybı yaşamamak. Bu bağlamda 1.2 tsi 2.elde sıkıntı yaratır mı?
    2-Yol tutuşu fluencede yüksek süratlerde çok iyi değildi bu bağlamda yol tutuşu iyi olan bir araç istiyoruz

3-Golfün sıfırı şu an 65.200 tl 63 bin tlye kadar bırakabileceklerini söylediler. Onun yerine 57 58 bine 2.el almak daha mı mantıklı yoksa bütçeyi biraz aşıp sıfır mı alınmalı?

Bu kriterlere göre golf mantıklı mıdır ya da başka öenerebileceğiniz bir araç var mı?

• Manuel alacaksanız 1.2 TSI Golf güzel tercih bence. Sahtekarlığın bu kadar çok olduğu bir ortamda 3-5 neyse fazla verip 0 km almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satarken sıkıntı çıkarmaz lakin midline golf yerine başka araclara yonelebilirsin

• 1.2 tsi comfortline 2. el
    1.2 tsi leon sıfır
    1.2 octavia 2. el

• Donanım fakiri bir araca 63 bin vermek içinize siniyorsa alın. Benim tavsiyem advanced paketli leon 1.2 tsı , hemen hemen aynı paraya gırtlak dolu araç almış olursunuz.
  • Otomatik arabadan manuele geçmeyin çok pişman olursunuz. Fluence yüksek hızlarda güven vermeyen bir araç direksiyon hızlandıkça sertleşmiyor çünkü 50km/s de nasılsa 200 km/s de aynı yumuşaklıkta. Golfde öyle bir problem yaşamazsınız yol tutuş çok daha iyi fluence e göre. Ancak dediğim gibi bence otomatik-manuel konusunu iyi düşünmek gerek. Debriyaja basıp vites değiştirme devri bitti artık.
  • En çok düşündürenlerden biri o oldu aslında. Otomatik ne kadar annem için tercih edilse de biz de çok alıştık rahata. Ama bulunduğumuz şehirin zaten nüfusu 120 bin. Araba da hafta içi işe gidiş geliş toplam 5 km hafta sonu da max 100 km yapmıyor. O yüzden çok problem olacağını düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi pakette sadece style paket yok mu yoksa ben mi yanlış biliyorum?
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Mesela ne önerirsiniz?
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama dediğim gibi satarken değer kaybı yaşamamak en önemli öncelik. Zaten 2015 model 20-30 bin km deki aracın çok da problem çıkaracağını düşünmüyorum ekspertiz raporu temiz ise.
  • Yakit olarak golf fluenceye gore fazla yakar onun disinda her konuda golf iyidir.Fakat midline plus cok bos bir sure sonra donanim ariyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gü

1.2 tsi pakette sadece style paket yok mu yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Opsiyon olarak advanced paket var.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ne artısı var peki ben ana sitesinden ulaşamadım. Bir de fiyatı aynı mı?
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    Kullandığımız fluence en ful paketti. Hız sabitleyicisini 5 kez kullanmamışımdır. Tek arayacağım özellik sunroof olacak. Onun dışında en çok kullandığım özellik bluetooth zaten var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gü

Ne artısı var peki ben ana sitesinden ulaşamadım. Bir de fiyatı aynı mı?

Leon Style Advanced Paketi: (Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Ön-Arka Park Sensörü + Optik Park Sistemi + Medya System Plus + Alcantara Spor Koltuklar + Arka Kol Dayama + 17'' Alüminyum Alaşımlı Jantlar) - Ön Sis Farında dönüşe duyarlılık özelliği bulunmamaktadır
    Bu paketle beraber 65.700 tl liste fiyatı var.
  • 2013 model golf 7 1.4 tsi 125 comfort almaya calis ayrica fluence'dan benzinli golfe gecmek gonul ister.

• 2015 modellerin çoğu 20bin km üstü ben olsam 4 daha verirdim sıfırının alırdım çünkü geçen sene aldıkları fiyat 57-58bindi şuanda ise adam kullanıp bindiği halde bana aynı fiyata satması hoşuma gitmez sıfır alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel edc fluence den sonra benzinli golf alırsanız fluence yi mumla ararsıniz.

• Yıl sonu 57 ye 0 km midline alinir beyaz mümessil aracı gibi :-)

• Fluence gibi bir arabayi satip hem manual hem benzinli hemde bagaji kucuk bir araba almak hic mantikli degil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.