Bildirim
fluence alıyımmı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap yokmu? -
Eğer beğendiyseniz alın ve güle güle kullanın.
Yorumların çoğu önyargılı biliyorsunuz. -
alabilirsin bence kullanıyorum az yakıyor ve araba iyi gidiyor 4 parça boya seni ürkütmüyorsa al rahat satarsın zarar etmezsin -
bu forumda ww dışında birşey tutumaz kardeşim... benim bilgim doğruldusunda fluence sorunları
sileceklerin ilerleyen raddelerde sorunu oluyormuş..
müzik sistemindeki soyulmalar
birde 20.000 km de bir hava filtre değişmesi fazla olduğu söyleniyor onun dışında kalite performans olarak beklentinize göre değişir bunlar... 1.5 dci piyasadaki en iyi dizel motor bana göre başka bir kişiye göre böyle değil... misal...
bir test sürüşü yapıp bakın karar verin -
Şahsi fikrim; Boya sorun değil. Aracın motoru yürüyeni iyiyse boyadan zarar gelmez. Ancak, Ülkemiz piyasasını dikkate alarak tavan ve kaputta boya olmaması iyidir.
Fluence kullandım. Motoru, hızlanması ve yakıt tüketimi iyi bence.
Arkadaşların da dediği gibi sür, hoşuna giderse al. -
Al tabi hiç düşünme benim gücüm yetse ilk alacağım arabadır , marka fanatikliğin yoksa 10 numara ve ekonomilk bir araç
bir araçta ne aranır ?
- ekonomi
- performans
- 2. eldeki değer
- parça ve servis hizmeti
- genişlik içmekan rahatlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 20 Ocak 2013; 13:57:43 > -
5 yıl içerisinde 2004 model Megane 2 den 2009 modeline kadar 6 farklı megane 2 kullandım ardından Fluance a geçtim geçtiğim günden bu yana memnun değilim birkere araç görüş açısı olarak çok dar, bu nedenle megane 2 ye göre kullanımı daha zor. 20.000 km de 1 olan bakımları nedeniyle 15.000 km den sonra araba hantallaşıyor yakıtı artıyor vs. devamlı asvalt yolda kullanılan bir araç olmasına rağmen Ağustos ayında sıfır aldığım aracım 23.000km de sağından solundan sesler gelmeye başladı. 1300 kg bir araç için 90 bg lık motor bence biraz yetersiz kalmış alırsanız da bir üst motor seçeneğini tercih edin derim. haa bu arada direksiyon ve göğüsteki soyulmalarda cabası. -
fluancenin tüm versiyonlarını kullandım hoş bi araba degil. 100 km nin üzerine çıkınca rüzgar sesi alyor fitillerden. şuanda 2013 yeni kasa var oda aynı. ayrıca vites kutularında bi uğultu var tavsiye etmiyorum hemde o paranın arbası degil. o paraya wolksvagen , toyota alınabilir. -
konfor bakımından hiç iyi degil jetta corolla tavsiyem. renaultun allah belasını varsin -
Hic bulasma hocam bn siir aldim renault ayni renault degisen hicbir sey yok..sqmimiyetime guvenin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X